Haberler:
Redek Eren dostumu kirmamak adina kendiminkini shu tarzı olarak değiştirdim normalde benim karakterim free Dela hoya tarzı olacaktı fakat Radek Eren de onu istedi bende kendimi değiştirdim hızlı bir şekilde kendime pek önem vermedim okadar güzel bisey beklemeyin diğer karakterlere önem vermekten kendi karakterime ozenmedim bile
Bugün karakterler biter ve beybladeler ve kutsal canavarları çizimine geçerim bakalım inşallah elime yüzüme bulaşmaz buarada beybladeleri tasarladim çalışmayı temize geçirdikten sonra konuya atarim
Yapabiledeğimiz bir şey varsa söylemen yeterli, güzel şeyler çıktı çıkacak buna eminiz:)
Ve Başrol Kai Hiwatari Jimin anime halini cizemeyince Kai ile özelden konuştuk ve direk Kai yi ciz dedi ve bende Kaiyi çizdim Spoiler
En cool benim bence
Beybladeler enerji halkasi plastik olucak diğer ikisi ağırlık diski ve performans ucu olmak üzere 3 parça olucak beybladeler patlayacak kısacası rising magasi gibi beybladeler olucak kenarlarında beybladelerin kutsal canavarları gözü fln yer alicak kırmızı olucak benimki kutsal canavarida spryzen olucak siyahi herkez aldı çünkü bazilarininda siyahtan başka renge dönmesini istiyorum herkez siyah olamaz malesef he degistirmeyenleri kendi kafamdan rengi vericem. enerji halkasinin metalle bir alakası olmadi çünkü bunun etrafina eğer metal cizseydim çirkin dururlardı SpoilerBelki sadece kötü karakter olduğu için Ardivas siyah Beyblade kullanabilir Bide böyle dedim diye kimse siyah olmayacak değil sadece herkes aynı şeyi seciyo biraz değiştirin istiyorum sadece mesela ben fedakarlık Edip free den Shuya döndüm Radek Eren free istedi çünkü herkes siyah olduğu için kırmızı seçtim gerçi renkli olmayacak ama olsun kapağında renkler olacak cunku
[/spoiler]Belki sadece kötü karakter olduğu için Ardivas siyah Beyblade kullanabilir
Boyamayı düşünüyor musun çizgi romanı? Zaten çok zor bir iş birde boyarsan işinden çıkamazsın diye düşünüyorum.