Beyblade X Manga Türkçe Çeviri - Üçüncü Sezon Başladı! Ch.34 Eklendi

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Başta 5.cilt olmak üzere tüm ciltlerde çeşitli düzenlemeler ve revizeler yapıldı. Bunlara ek olarak da 6.cilt eklendi.

19.bölümün 5.ciltte olmayıp 6.ciltte olduğu ortaya çıkınca, resmi olmasa da 6.cildi 19-20-21-22 olarak toplamda 4 bölüm aldım.

Xtreme Scanlations 22.bölümü 7.ciltte gösterse de 19-20-21-22'nin hepsi kısa bölümler olduğu için 22'nin 7.cilde taşmayacağını düşünüyorum.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 23 Eklendi.

1 ay geciktim maalesef. 24'ün çevirisine hemen başlayacağım.
  • 1
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 24 Eklendi.

Artık tekrar günceldeyiz.
  • 2
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 25 Eklendi.

Rekor hızlarla güncele devam ediyoruz.
  • 1
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
6.Cilt Japonya'da ön siparişe çıktı ve böylece hangi bölümler 6'ya dahil ve bölüm isimleri ne bunları görmüş olduk. Uzun zamandır sadece 30 sayfalık kısa bölümler yayınlanıyordu, bu nedenle 19'dan 24'e kadar toplam 6 bölüm dahil etmişler. Cilt ve baskı versiyonlarında gerekli düzenlemeléri yaptım.
  • 1
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 26 Eklendi.

Yaz sıcaklarının etkisiyle biraz yavaşladık kusura bakmayın. ;D Ama devam
  • 2
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 27 Eklendi. 7.Cilt ve İkinci Sezon tamamlandı.

Evet bir sezonun daha sonuna geldik. 7.cildi ve baskıya hazır halini de ekledim. Bakalım bizi nasıl bir üçüncü sezon bekliyor?
  • 1
  • 0

HBK

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 300
Emeğinize sağlık.

2.sezonun ana kapışması, Samurai Caliber vs Pegasus Blast oldu. İlk sezonun merkez kapışmasıysa Cobalt Dragoon vs Dran beyleriydi. Bu yönden bakınca her sezon ana kapışması, ana karakter ürünlerine övgü taşıyor. Dragoon az kalsın yenilmez olanı yenecekti. Pegasus da gücü kanıtlanmış Tenka'nın yepyeni ve güçlü ürünü Samurai Caliber'le karşılaşıyor.
Ana-kız kapışması. Anime bir bölümü falan Samurai Caliber tanıtımına ayırmalı. Samurai Saber'i ise eskidiği için Pegasus'un karşısına çıkarmamayı tercih etmişlerdir.

Şunu söylemek lazım ki ne anime ne de manga ciddiye alınacak, edebi/sanatsal değere sahip eserler değiller ve 3.sezonda da muhtemelen olmayacaklar. Önemli olan Beyblade'ler. Umarım en azından güzel ürünler gelmeye devam eder
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Emeğinize sağlık.

Şunu söylemek lazım ki ne anime ne de manga ciddiye alınacak, edebi/sanatsal değere sahip eserler değiller ve 3.sezonda da muhtemelen olmayacaklar. Önemli olan Beyblade'ler. Umarım en azından güzel ürünler gelmeye devam eder

Teşekkürler. Evet hikayenin pek derinliği yok maalesef ama çizimler gördüğüm çoğu mangaya göre daha iyi, hoşuma gidiyor. Bir de hızlı geçtiği için animeye göre kolay katlanılabilir bir seçenek oluyor.  ;D
  • 1
  • 0

HBK

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 300
Teşekkürler. Evet hikayenin pek derinliği yok maalesef ama çizimler gördüğüm çoğu mangaya göre daha iyi, hoşuma gidiyor. Bir de hızlı geçtiği için animeye göre kolay katlanılabilir bir seçenek oluyor.  ;D

Çizim mangadan anlayanların bileceği iş  :D
Derinlikten de öte bir son bölüme yakışır bir bölüm olmadı. İlk sezon bu konuda daha iyiydi. Olay örgüsü bakımından zayıftı yani bu sezon. Hem derinlik, hem de yapı olarak.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 28 Eklendi.

Böylece Üçüncü Sezon başladı. X Şehri'nde ilginç olaylar oluyor...
  • 2
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 29 Eklendi.

Kurosu ailesi ortalığı birbirine katıyor!
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 30 Eklendi.

Persona Takımı'nın yeni Beyblade'leri bu bölümde!  ;D
  • 2
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 31 Eklendi.

Gecikme için kusura bakmayın, bir türlü başlayamamıştım.
  • 1
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Chapter 32-33-34 Eklendi. 8.Cilt ve Baskı Versiyonu da de toplu olarak yüklendi

3 aylık bir gecikmeden sonra 3 bölümü birden ekledim. Chapter 35 haftaya yayınlanıyor ama gecikmeyecek, yayınlanır yayınlanmaz çevirip ekleyeceğim.
  • 4
  • 0