Beyblade X Manga - Sohbet

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Beyblade X Manga - Sohbet
« : Ağustos 26, 2024, 21:31:41 »
Mangayı takip eden var mı? Yeni başladım yaklaşık yarısına geldim.

Animeye göre her şey daha hızlı geçiyor ama bazı konularda daha açıklayıcı da olabiliyor.

Örneğin Kadovar'ın testini geçmelerinden sonra direk 50.kata çıkmalarını göstermesi iyiydi. Animede buraya değinilmedi ama sonra birden çok yükseldiler, pek anlamamıştım.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Ynt: Beyblade X Manga - Sohbet
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2024, 22:37:23 »
Yalnız mangada Marco reisin olmaması üzdü
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2024, 15:16:11 »
Dün mangayı bitirdim, en sonu animede de aynı olacak mı acaba? Yoksa farklı şekilde mi bitecek?
Tabi devam sezonu gelecekse aynı şekilde devam etmesi gerekecek.

Manga sonu hakkında spoiler!
Spoiler
Manganın sonunda Multi ablasına yeniliyor, Kamen X Chrome'u yeniyor böylece 1-1 oluyor. En son da Bird ile Kamen Z maç yapıyor ve yine kazanacakmış gibi görünüp kaybediyor böylece 1-2 yeniliyorlar. Manganın sonunda da X kulesindeki iki kuleden birini tırmandıklarını ve ikinciye devam edecekleri söyleniyor.
  • 0
  • 0

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 329
  • BeyPuan 471
  • Orion Pax BC Takım Kaptanı
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2024, 22:53:39 »
Dün mangayı bitirdim, en sonu animede de aynı olacak mı acaba? Yoksa farklı şekilde mi bitecek?
Tabi devam sezonu gelecekse aynı şekilde devam etmesi gerekecek.

Manga sonu hakkında spoiler!
Spoiler
Manganın sonunda Multi ablasına yeniliyor, Kamen X Chrome'u yeniyor böylece 1-1 oluyor. En son da Bird ile Kamen Z maç yapıyor ve yine kazanacakmış gibi görünüp kaybediyor böylece 1-2 yeniliyorlar. Manganın sonunda da X kulesindeki iki kuleden birini tırmandıklarını ve ikinciye devam edecekleri söyleniyor.

Bana biraz live-service oyun mantığını anımsattı bu döngü, acaba her kıtada bir beyblade kulesi için bir sezon mu yapacaklar, hatta kıta başına 2 sezon :D
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2024, 23:04:36 »
Bana biraz live-service oyun mantığını anımsattı bu döngü, acaba her kıtada bir beyblade kulesi için bir sezon mu yapacaklar, hatta kıta başına 2 sezon :D

İlki 1 sezon sürdü işte. Diğeri de 1 sezon sürebilir. Sonra başka konular çıkarırlar vs. Devam ettirmek isterlerse devam ettirmek çok kolay :D
  • 0
  • 0