Haberler:
Şu adama benzettim ben o çocuğu dış görünüş olarak. Resimdeki adamı pek sevmem oyunda bana yaşattıklarından dolayı, inşallah o da öyle olmaz.
Ben izledim 3 bölümü kadar biraz devil may cry serisi benziyor iblisleri avlaması felan yani sevdim o seri konusuda güzel iyiki önerdin kai.
4.bölüm de güzeldi. Uzun zaman sonra bir karakteri favorilerim arasına ekledim. Hyakkimaru gerçekten çok tuhaf ve havalı bir karakter. SpoilerGözleri açılınca da ruhları görmeye devam edip iyi ve kötüyü ayırt etmeye devam edebilecek mi acaba?1969 serisinde konuşabiliyordu, muhtemelen görüp duyabiliyordu da. İzlemedim eski serinin hepsini, sadece bir iki sahneye bakmıştım ama yeni versiyonunda değişikliğe gitmeleri daha iyi olmuş.
bence yeni serisi daha iyi eski seri hyakkimaru hiç heğenmedim kaslı ve süper man gibi duruyor.
50 sene önce. Şimdiki daha iyi tabii ki de. Bu senenin en iyi animesi olabilir, tüm zamanlar için konuşmak gerekirse de dereceye girer gibi çünkü bozmayacak bir çizgide ilerliyor. Bu sektörün babası olan Osamu Tezuka'nın eseri zaten.