Haberler:
Keşke ozamanlarda o site den alsaydık bakuteen beybladeleri fakat ben çocuktum malesef hiç aklıma gelmemişti.
20 YTL'ye Dragoon GT alıyorsun,geleceğe yatırım resmen. Ve evet 20 YTL şuanın 20 TL'sinden daha değerliydi ama Dragoon GT'nin şuanki fiyatlarına bir bakın isterseniz.
şimdi her şey pahalandı galiba keşke bakuteen shoot rising beybladeleri hasbro gelseydi türkiyede ozaman 25 ve 50tl falan olurdu galiba direk alırdık.
Keşke en azından Bakutenlerin Burst versiyonları gelseydi Türkiye'ye.25 değil ama 50-60 arası olurdu bence.
50 ve 60tl sorun olmaz bizim için yeterki 100tl olmasın ama 25tl falanda olur mesela trendyol ve hepsiburada site de burst seri 1.sezon beybladeler 25tl falandı.
Plastik Beybladeler site üzerinden 15 TL'ydi ama elden alınca 9 TL'ydi Bu kadar değerleneceklerini bilsem daha çok alırdım.
Harika bir olaymış ya.G,GT serilerini o paralara alabilmek ne diyim. Ayrıca fotoğraflarda normal bir arkadaş yok sanırım.Psikopat Dunga korkuttu.
SpoilerKim bilir bu çocuklar ne halde şimdi? Acaba bu forumdan çıkan olur mu? [/center]
8 yaş üstü şampiyonlardan 2. olan Batıkan Sustam'ı tanıyorum. Kendisi bu yıl 30 yaşında olacak, evlenmedi. Birlikte Çılgın Misketler programını sunmuştuk ve B-daman turnuvalarında yer almıştık.