Anket

benimle misiniz

yapalım bunu
3 (42.9%)
Yok(yankılı)
4 (57.1%)

Toplam Oy Verenler: 7

Beyblade X Mangasının Türkçe Çevirisinin Gelmesi için birlik oluşturalım

Buna destek vermek isteyenler Gerekşeylerin instasından dm yazarak onlara beyblade x mangasını basmalarına(öneri olarak yazcaz dm'den) ikna edebilriz wiz media gercek kopyasını ingilizce olarak bastı ama hem herkes ingilizce bilimyor hem bir mangaya o kadar para veremez herkes türkce hem herkes okuyabilir hemde dağa ucuz ve kolay bir sekilde koleksiyonlarına katabilir.
  • 2
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1540
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Bence @RHunter çevirisi kadar kaliteli bir şey varken gerek yok. Hem bizi hiç kaale alacaklarını sanmıyorum. Buna benzer bütün girişimlerimiz cevapsız kaldı.
  • 1
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Bence @RHunter çevirisi kadar kaliteli bir şey varken gerek yok. Hem bizi hiç kaale alacaklarını sanmıyorum. Buna benzer bütün girişimlerimiz cevapsız kaldı.

Ben burayı görmemiştim, iltifat için çok teşekkürler. ;D Elimden geleni yapıyorum

Buna destek vermek isteyenler Gerekşeylerin instasından dm yazarak onlara beyblade x mangasını basmalarına(öneri olarak yazcaz dm'den) ikna edebilriz wiz media gercek kopyasını ingilizce olarak bastı ama hem herkes ingilizce bilimyor hem bir mangaya o kadar para veremez herkes türkce hem herkes okuyabilir hemde dağa ucuz ve kolay bir sekilde koleksiyonlarına katabilir.

@Zetsu_bey ben de çok isterdim ama ilgileneceklerini hiç sanmam. İlgilenseler bile ne kadar talep göreceği meçhul. Maalesef çok derinliği olan bir hikayesi yok.  :-x

Ben de bu nedenle uzun zamandır çevirilerini güncel bir şekilde yapıyorum aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Eğer illa fiziksel kopya istiyorsan, baskıya hazır ciltler halinde de paylaşıyorum. Kendim de hatıra amaçlı ciltler halinde bastırdım, hoşuma gidiyor. Baskı yönergelerine de linkten ulaşabilirsin.

https://forum.beybladetr.com/anime-ve-manga/beyblade-x-manga-ceviri-denemesi-ch-01/

Edit: Yahu konu açılalı 9 ay olmuş, biraz komik bir duruma düştüm sanki  ;D
  • 3
  • 0