Haberler:
spin off'ları kimse bilmediği için sevmeyen yoktur
Valla bence bilinmemesi iyi. Tarihten ne kadar silebilirsek o kadar iyi olur. Bu kadar sevilmediği için bir daha da kalkışmazlar umarım böyle bir şeye.Yeniden oy verme hakkım olsaydı Hyuga'ya oy verirdim bu arada.
zaten burst den sonra böyle spin off tarzı şeylerin çıkacağını hiç sanmıyorum Belki Bakuten shoot rising animesi çıkar ama ihtiamli varmıdır bilmem
Bence yoktur. O kasıtla yapılmış bir şey değil. Zaten o serinin Beyblade'leri çoktan çıktı. Kar sağlayacak bir şey olmaz. Çünkü dediğim gibi, anime adaptasyonu yapılsın kastıyla yaratılmadı.
Hangi manga animesi yapılsın diye yapıldı ki? Zaten ürünler de hep anime başlamadan satılıyordu. Belki olmaz ama hala bir ümit var bence. Sonuçta Rising mangası bitmedi daha.
Jump'ta okunan çoğu şey. Başarıya ulaşması haline anime adaptasyonunun oluşturulabilmesine uygun olarak hazırlanıyorlar.Rising'in anime adaptasyonu dünyanın en gereksiz şeyi olur, bize katabileceği hiçbir şey yok. Böyle bir umudunuzun olmamasını, hayattan alacağınız hazza yapacağı katkıdan dolayı, önermekteyim.
En sevdiğim Gingka en sevmediğim Hyuga ve çoğunluk Gingka ve Aiga demiş anlamıyorum millet güçlü ana karakter neden sevmiyor acaba
Bir defa Gingka'nın sesi gıcık. Ve muhtemelen en baştan beri canavar gibi güçlü olması ve herkesi yenip geçmesi insanları rahatsız ediyor. Biraz daha mantık arıyor millet. Aiga da muhtemelen "ikinci baş karakter" statüsünde olduğu için bu nefretle yüzleşiyor. Baş karaktere tapan büyük bir genç izleyici kitlesi var. Onun yerine geçen karakter ne kadar iyi olursa olsun, onun yerine geçmiş olması sebebiyle sevmeyecekler.Benim teorilerim bunlar.
Aslında Aiga'nın gelişimi daha güzel işlenseydi ve kendini beğenmiş bir karakter olmasaydı sevilebilirdi.