Anket

En sevmediğiniz başrol hangisi?

Takao Kinomiya (Tyson Granger)
Gingka Hagane
Zyro Kurogane (Zero Kurogane)
Valt Aoi
Aiga Akaba (Aiger Akabane)
Drum Koryu (Dante Koryu)
Hyuga Asahi (Hyuga Hizashi)
Hikaru Asahi (Hikaru Hizashi)
Sho Tenma
Nico

Kyoru

• *
  • Toplam İleti 31
  • BeyPuan 190
  • Failure unacceptable! Dranzer!
« : Mart 27, 2021, 16:38:17 »
Not: Surge sitede yayınlanmaya başlayınca anket güncellenecektir.
  • 0
  • 0

Kyoru

• *
  • Toplam İleti 31
  • BeyPuan 190
  • Failure unacceptable! Dranzer!
Ynt: En sevmediğiniz başrol hangisi?
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2021, 10:55:06 »
Hikaru ve Hyuga eklendi. Spin Off’ları eklemeyi unutmuşum, onlar da eklendi. :D
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2021, 20:53:22 »
spin off'ları kimse bilmediği için sevmeyen yoktur
  • 0
  • 0

Muhammetblkv

• *
  • Toplam İleti 5
  • BeyPuan 0
  • I will never be crushed! Not now or ever!
« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2021, 16:00:02 »
gingka yürüyen plot armor nefret ederim
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1163
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2021, 00:05:21 »
spin off'ları kimse bilmediği için sevmeyen yoktur

Valla bence bilinmemesi iyi. Tarihten ne kadar silebilirsek o kadar iyi olur. Bu kadar sevilmediği için bir daha da kalkışmazlar umarım böyle bir şeye.

Yeniden oy verme hakkım olsaydı Hyuga'ya oy verirdim bu arada.
  • 1
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #5 : Ağustos 20, 2021, 11:30:37 »
Valla bence bilinmemesi iyi. Tarihten ne kadar silebilirsek o kadar iyi olur. Bu kadar sevilmediği için bir daha da kalkışmazlar umarım böyle bir şeye.

Yeniden oy verme hakkım olsaydı Hyuga'ya oy verirdim bu arada.
zaten burst den sonra böyle spin off tarzı şeylerin çıkacağını hiç sanmıyorum Belki Bakuten shoot rising animesi çıkar ama ihtiamli varmıdır bilmem
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1163
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2021, 05:26:44 »
zaten burst den sonra böyle spin off tarzı şeylerin çıkacağını hiç sanmıyorum Belki Bakuten shoot rising animesi çıkar ama ihtiamli varmıdır bilmem

Bence yoktur. O kasıtla yapılmış bir şey değil. Zaten o serinin Beyblade'leri çoktan çıktı. Kar sağlayacak bir şey olmaz. Çünkü dediğim gibi, anime adaptasyonu yapılsın kastıyla yaratılmadı.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #7 : Ağustos 23, 2021, 18:08:49 »
Bence yoktur. O kasıtla yapılmış bir şey değil. Zaten o serinin Beyblade'leri çoktan çıktı. Kar sağlayacak bir şey olmaz. Çünkü dediğim gibi, anime adaptasyonu yapılsın kastıyla yaratılmadı.

Hangi manga animesi yapılsın diye yapıldı ki? Zaten ürünler de hep anime başlamadan satılıyordu. Belki olmaz ama hala bir ümit var bence. Sonuçta Rising mangası bitmedi daha.
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2021, 00:25:08 »
Hangi manga animesi yapılsın diye yapıldı ki? Zaten ürünler de hep anime başlamadan satılıyordu. Belki olmaz ama hala bir ümit var bence. Sonuçta Rising mangası bitmedi daha.
world beybladeorg site baktım 4.cilt son galiba öyle diyorlar
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1163
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2021, 18:04:47 »

Jump'ta okunan çoğu şey. Başarıya ulaşması haline anime adaptasyonunun oluşturulabilmesine uygun olarak hazırlanıyorlar.

Rising'in anime adaptasyonu dünyanın en gereksiz şeyi olur, bize katabileceği hiçbir şey yok. Böyle bir umudunuzun olmamasını, hayattan alacağınız hazza yapacağı katkıdan dolayı, önermekteyim.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #10 : Ağustos 25, 2021, 19:45:11 »
Jump'ta okunan çoğu şey. Başarıya ulaşması haline anime adaptasyonunun oluşturulabilmesine uygun olarak hazırlanıyorlar.

Rising'in anime adaptasyonu dünyanın en gereksiz şeyi olur, bize katabileceği hiçbir şey yok. Böyle bir umudunuzun olmamasını, hayattan alacağınız hazza yapacağı katkıdan dolayı, önermekteyim.

İşte dediğin gibi başarılı olursa animesi de çıkıyor ama manganın çıkmasına bir engel değil bu. Animesi çıkmasa da adam yapacak mangayı.

Neden gereksiz dediğini de anlamıyorum. Eski karakterlerin geri dönmesi her zaman güzel olur. Bu ara öyle bir furya da var zaten. Digimon ve Shaman King geri döndü. Sinema sektöründe de eski Spider-Manler gelecek. Sanki Burst bize hayatın anlamını öğretti de bunun çıkması gereksiz olacak :D Zaten bize bir şey katsın diye izleyen de yok. Önemli olan izlerken zevk almak.
  • 2
  • 0

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #11 : Ağustos 25, 2021, 23:51:34 »
En sevdiğim Gingka en sevmediğim Hyuga ve çoğunluk Gingka ve Aiga demiş anlamıyorum millet güçlü ana karakter neden sevmiyor acaba
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1163
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #12 : Ağustos 26, 2021, 01:57:28 »
En sevdiğim Gingka en sevmediğim Hyuga ve çoğunluk Gingka ve Aiga demiş anlamıyorum millet güçlü ana karakter neden sevmiyor acaba

Bir defa Gingka'nın sesi gıcık. Ve muhtemelen en baştan beri canavar gibi güçlü olması ve herkesi yenip geçmesi insanları rahatsız ediyor. Biraz daha mantık arıyor millet.

Aiga da muhtemelen "ikinci baş karakter" statüsünde olduğu için bu nefretle yüzleşiyor. Baş karaktere tapan büyük bir genç izleyici kitlesi var. Onun yerine geçen karakter ne kadar iyi olursa olsun, onun yerine geçmiş olması sebebiyle sevmeyecekler.

Benim teorilerim bunlar.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #13 : Ağustos 26, 2021, 02:07:26 »
Bir defa Gingka'nın sesi gıcık. Ve muhtemelen en baştan beri canavar gibi güçlü olması ve herkesi yenip geçmesi insanları rahatsız ediyor. Biraz daha mantık arıyor millet.

Aiga da muhtemelen "ikinci baş karakter" statüsünde olduğu için bu nefretle yüzleşiyor. Baş karaktere tapan büyük bir genç izleyici kitlesi var. Onun yerine geçen karakter ne kadar iyi olursa olsun, onun yerine geçmiş olması sebebiyle sevmeyecekler.

Benim teorilerim bunlar.

Aslında Aiga'nın gelişimi daha güzel işlenseydi ve kendini beğenmiş bir karakter olmasaydı sevilebilirdi.
  • 2
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1163
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #14 : Ağustos 26, 2021, 14:52:08 »
Aslında Aiga'nın gelişimi daha güzel işlenseydi ve kendini beğenmiş bir karakter olmasaydı sevilebilirdi.

Ama Aiga'dan sonra gelen karakterlere bak. Aralarında en iyi ve oturmuş olanı o bence. Sanırım yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar zaten :D

Sence nasıl olsa daha iyi işlenmiş olurdu? Benim gözüme bir zaaf çarpmıyor.
  • 0
  • 0