Haberler:
Toplam Oy Verenler: 69
Şuan küçük ihtimal kazanmış galiba hocam
aynen sıktı beyblade artık bırakınca da beybladeci ruhun yokmu diyor bazıları beybladeci ruhu nedir çocukca sanki vatanı satıyoz
Eğer ileri de yine devam ederse ve 1.serideki karakterler olursa izlerim fakat olmazsa izlemeye devam etmem.Koleksiyon içinse devam ederim tabiî ki hem büyünce rahat olur bence 25-30 yaşlar da Beyblade ile vakit geçirmeye gelir bence bunun en büyük örneği yetenekli Bladeci Oytun Mertol var
Aktifliğim Diyorki Galiba Artık Beybladeden UzaklaşıyorumAma 2017 Eylül Ayında Artık İnternette Alakamı KeseceğimÜniversiteye Girmek İçin Hazırlanacağım
Bana ergenliğe girince kızların peşinde koşmaktan Beyblade'i bırakacağım söylenmişti. Bırakmadım. Tahmin etmem gerekirse de asla bırakacağımı sanmıyorum. Varsayalım ki gelecekteki halim gelip beni gelecekte Beyblade'i bırakacağıma ikna etti. Ve nedenini tahmin etmemi istedi... Muhtemelen erkek adam bu kadar fazla sayıda şeyle ilgilenmemeli diyip, ilgilendiğim şeylerin sayısını azaltma kararı almışımdır diye düşünürüm.
Ben 29 yaşındayım, takıldığım kızlara Beyblade'lerimi gösteriyorum, maç yapıyoruz, hemde bir sonraki aşamalara geçme konusunda yardımı oluyor Beyblade'in.
Çok havalısın Emlakçı Oytun abi