Haberler:
Toplam Oy Verenler: 21
Sol alttaki ( Sanırım Digimon ismi ) yerine Bakugan kabul edildi her zaman, bu olsa olsa Muhteşem 3lü olur diyeceğim de Yu-Gi-Oh’un da benim için pek bir efsaneliği yok. Onu izlemediğim için ikinci seçenek.
Dostum Bakuganı Digimondan çok izleyip koleksiyonunu yapıyorum fakat Digimon çıktığı yıl sebebi ilede bir efsane Bakugan çok iyi ama biraz geç kaldı
ne alaka şimdi digimon nun çıktığı gün olsa daha iyi mi olurdu tamam eski seriler animasyon çizimler ve kalitesi daha güzel ve daha doğal olabilir ama 2007 çıktığı seri bakuganda efsane nolmuşki mesela metal serisi 2009 çıktı ama oda efsane seri yani hiç bi farketmiyor benim için.
Bana kalırsa metal serisi bir efsane değildi, beyblade serisinde benim kabul ettiğim 2 seri var efsane olarak biri bakuten diğeri burst ama çıkma tarihi konusunda sana katılıyorum bana kalırsa çıktığı tarihten çok zevki önemli
sen metalı belki sevmeyebilirsin ama ben seviyorum yani benim için efsane seriydi yani konusu olsun karakterler olsun yani her şey güzeldi.
bana kalırsa hikayesi en çöp seriydi fakat fikrine saygı duyuyorum
sen metale çöpmü dedin beybladenin en iyi serisi tabikide