Haberler:
Toplam Oy Verenler: 44
Yav Nemesisi Yenildi Ryuga Tamam Ama Ryuga Napsınki Zaten Nemesisi Gücü Denemeyi Çalışıyor Bukadar Yani Zaten Gerçek Maç Yapmiyor Ryuga Zaten.
Lui de zorlamaz Ryuga'yı.
bn gingka herkesle yendi ryuga yenemedi diye gingka nın o herkesinin gücünü almış halinden çok azıcık miniminnacık bir farkla güçsüz olduğunu söyledim gerçek maç değilmiydi bnce gayette gerçekti gerçek bir maç olmasaydı Spoilersonunda yok mu olurdu (ölür müydü ) sence bnce fafnir zorlar ki reqiuem de zorlar l dragoyu
Ben Suna Gerçek Söylüyom Ryuga Bence Nemesisi Deniyor Çünki Ryuga vs Gingka Sahneside Gingkanı Dediklerini İnanmadı Ryuga Nemesis En Güçlü Bey Olduğu Onu Yüzden Yani.
Ryuga ciddiye almadı başta alay etti. İnanmadı anlatılanlara pek. Kendi gitti kimseyi beklemeden.
böyle bakınca en güçlü oldup olmadığını denedi mantıklı ama yaptığı maç gerçek maç değildi demek yanlış oluyor
Maç gerçekti aynen ona şüphe yok. SpoilerHayatıyla ödedi zaten ve onurlu bir şekilde öldü. Hem iyilik yapıp gücünü onlara verdi. Hem vermese de hiçbir şekilde kesinlikle yenemezlerdi. 4 Mevsim Efsanevi Beybladeçi'ler olmadan olmazdı o iş. Ginga, Ryuga, Kyoya ve Chris. SpoilerRyuga gücünü verince o açık Kenta ile kapanmış oldu.
Ryuga dedim çünkü Burst'teki karakterlerle Metal'deki kadar bağ kuramadım.
Ben de pek bağ kuramadım Metal'de olduğu gibi. Yaşla ilgili biraz da. Yaş ilerledikçe eskisi gibi olmuyor.
Hayırdır kim eziyor Shuyu Ryuga gibi bir zihin hastasi Beyfendi, saygili, havali, guclu birini ezemez Nokta.