Arkadaşlar benim beybladeler hakkında pek fikrim yoktur o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.Sitenizide zaten baska bir forumdaki tartışmadan öğrenmiş oldum iyikide öğrendim bu klasik beybladeler hakkında bilgi edinmiş oldum herneyse şimdi kendime ve yeğnime defalarca beyblade aldım durdum fakat bu klasik beybladeleri veya bunlara benzer olanları bir türlü bulamıyorum gittigidiyordan vs aldıgım beybladeler metal denmesine ragmen cocukken mahalle bakkalından alınanlardan cok daha kötü kaliteye sahip vs oyuncakcılardan aldıklarım ise verdiğim parayı karsılamıyorlar şimdi sizden yardım istediğim konu ben o eskinin beybladelerimi arıyorum veya onlar gibi kaliteli olanları nerden bulabilirim.Şimdikilerde nasıl desem eskilerin havası yok daha cok satmak için değişik model çıkara çıkara orjinallikleri kaybolmuş gibi.
Satın alma işlemi için gittigidiyor u tercih ediyorum tabi ggnin kestiği vergi ve ilan acma,kargo ücretitarafımdan karsılanacaktır.
Min 2 adet alıncaktır fiyata göre daha fazlada olabilir
Site üzerinden mail atabilirsiniz.
Arkadaslar ayrıca beyblade taso serisinide tamamlamaya calışıyorum eger elinizde 10-26 numaralı tasolar 63 ile 110 arası ve 135 den sonraki tasolar var ise iletişime gecerseniz iyi olur