Sorum var

Leon

• *
  • Toplam İleti 2
  • BeyPuan 1
Sorum var
« : Eylül 04, 2026, 22:12:14 »
 beyblade x almayı düşünüyorum(başka bir seri önerirseniz oda olabilir) hangi 2 modeli almamı önerirsiniz ve hangi markanın Takara Tomy   Hasbro  Toy Pro ürünü almalıyım bu markaların ürünlerinin farkları nelerdir. bide arena almak gerekir mi tepside ya da evin zeminide beybladeri kapıştırsam sıkıntı olur mu beyblade zarar görür mü. nereden almamı tavsiye edersin.Evde oynamak için alıcam
  • 0
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 258
  • BeyPuan 159
  • The LEB
Ynt: Sorum var
« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2026, 22:28:15 »
X al. Artık ürünler arası kronik farklılıklar yok toy pro Türkiye'de satılıyor güven sorunun olmasın, orijinaller. Ayrıca arena konusunda bir sınırlama yok istediğin yüzeye at zaten sağlamlar. Ama arena çok şey fark ettiriyor normalde meta olan parçalar leğende-tepside farklı performans gösteriyor. Arena almak zorunda değilsin, ekonomik açıdan zorluyorsa alma. İlk parça olarak hells scythe gibi kolay modellerle başlayabilirsin. Ama ben wizard rod ve shark edge almanı öneririm. Hem kırılma-ezilme gibi riskleri neredeyse yok hem de oldukça iyi parçalar. Normalde silver wolf da çok iyi bir blade ancak arenada kullanırken elinde kalabiliyor, alacaksan bunu da göz önünde bulundur.
Bunun haricinde eğer alabiliyorsan dran buster ve knight shield da öneririm.

Benim bilgim bu kadar, daha çok modeli doğrudan arenada incelemiş kişiler çok daha isabetli konuşacaktır diye düşünüyorum.
  • 1
  • 0
𐰀 I-LX 𐰑𐰼𐰀𐰤 𐰋𐰆𐰽𐱃𐰅𐰼