Haberler:
Dostum Farketiysen o Kısa Sarı Saçlı Olan Shu O
Hayır değil... Sarı saçlı olan Fubuki Sumie
Nerden Biliyon Sen O Sarı Saçlı Olan Shu Tanımadınmı Bide Gözleri Kırmızı Var.
Bende öyle bir izlenim bırakmadı nedense bu da tıpkı g-revolution gibi Spoilerdünya şampiyonunu yenmek falan ister
Mangasından takip ediyorum ben seriyi. SpoilerKırmızılının Valt'tan haberi yok yada umrumda değildi sanırım. Valt ağaçtan düşerek tanışıyorlardı.Ama Takao-Daichi benzeri bir dostluk olacak orası belli
http://beyblade.wikia.com/wiki/Emperor_Forneus_0_YardO sarı saçlının beyblade'i bu. Ayrıca Shu neden Spryzen'i bıraksın ama dimi Mangasından takip ediyorum ben seriyi. SpoilerKırmızılının Valt'tan haberi yok yada umrumda değildi sanırım. Valt ağaçtan düşerek tanışıyorlardı.Ama Takao-Daichi benzeri bir dostluk olacak orası belli
Aynen.Bir dakika:mangası çıktı mı? Ben en son god'un final sayısında kalmıştım ya.
Şurada 2 hafta kalmış God'un bitmesine. Senaristler God'un 51.bölümünden sonra hemen yeni bir senaryo yapamazlar.O yüzden 1-2 haftadan önce başlandı yapımına. 2 Nisan'da da çıkacak karşımıza
Shu ileride çıkmaz ise benim için Burst sezonu God'un 51.bölümünde bitecek...
3 Sezonda Shu Da Çıkar Ama Bi Şüpem Var Bu Kısa Sarı Saçlı Olan Umarım Shu Degildir.
Shu o değil.
Beyler o Kırmızlı Olan Valt un Doppelganger i olabilir(Yani Ona çok benziyen aynısının bir farklısı hobileri aynı hatta ve hatta huyları örnek:Valt a çok benzer sadece kırmızı,kırmızı valtryek kullanıyor ve valt gibi ciddi değil çocuksu.
Valt'tan daha akıllı orası kesin bence Umarım yeni başrol karakteri de şansa kazanmaz maçlarını
Başrolün şansa kazanması tüm sezonlarda vardı dostum. Takao'yla başlayıp Gingka ile doruğa çıkmıştı. Valt kazandığında en azından sinir bozucu olmayan biri kazanıyordu