Beyblade - Burst Evolution - 1. Bölüm

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
Ynt: Beyblade - Burst Evolution - 1. Bölüm
« Yanıtla #60 : Nisan 25, 2022, 14:34:42 »
Merhaba admin beyblade burst evoluotion' u ingilizce türkçe altyazili izlyebileceğim bir yer varmi japoncaya alişmak zor oluykr
yok aslında japon dublaj Türkçe altyazılı izle zaten japon dublaj ingilizce dublaj daha iyi ama sen bilirsin.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #61 : Ağustos 18, 2022, 16:56:07 »
Başda Daichi olmak üzere çeviride emeği geçen herkese teşekkürler. Sonunda Burst serisini de orjinal Japonca sesiyle izleye bilmem.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #62 : Şubat 01, 2023, 20:40:15 »
Lutfen Türkçe dublaj gelsin :(
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1605
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #63 : Şubat 03, 2023, 13:55:36 »
Lutfen Türkçe dublaj gelsin :(
Elimizde olan bir şey değil maalesef.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #64 : Şubat 06, 2023, 16:37:46 »
başlıyoz
  • 0
  • 0

« Yanıtla #65 : Mart 26, 2023, 14:39:33 »
Dostum japoncada farklı demişsin ama giriş sahnesi hariç çok farklı değil bence ingilizce halı daha iyi hatta ingilizce halini atabilme şansın var mı introları çok iyi ingilizce dublajın
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #66 : Mart 26, 2023, 23:01:58 »
Dostum japoncada farklı demişsin ama giriş sahnesi hariç çok farklı değil bence ingilizce halı daha iyi hatta ingilizce halini atabilme şansın var mı introları çok iyi ingilizce dublajın
zamanında yapılsa neysede,şuan yapmazlar muhtemelen
  • 0
  • 0

« Yanıtla #67 : Haziran 11, 2024, 18:53:18 »
Başladık izlemeye yeni sezona tam gaz devam  tekrardan izlemeye  8)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #68 : Temmuz 02, 2024, 11:47:05 »
Yine buralara geldik.. ;D

Başladık izlemeye yeni sezona tam gaz devam  tekrardan izlemeye  8)

inanılmaz bir şey burst serisinin en tepesi hatta bence beyblade'in en iyi sezonu.
  • 0
  • 0

HBK

• *
  • Toplam İleti 47
  • BeyPuan 300
« Yanıtla #69 : Mart 02, 2025, 01:17:33 »
Güzel bir ilk bölüm. Birçok kişinin Burst serisinin en iyi sezonu dediği sezon.

Valkyrie de Satan da güzel Beyblade'ler. Şuanki güncel nesil olan X'e rakip olamazlar tabii, herhangi bir X beyblade'i bu sezonun beylerini burst manyağı yapar. Tabii Burst son sezonlarında dehşet güçlü ürünleri var. Dynamite Battle animesine de baktım biraz. Evolution şimdiden çok daha iyi göründü gözüme. Bell'in şımarık bir çakma Valt karakteri olduğunu anladım. Belial da çakma bir Valkyrie zaten.

Burst'te ana karakterler Beyblade'lerine aşırı düşkün gibi. X'deki karakterlerin Beyblade'lerine aşırı düşkün olmaları gibi bir durum yok ve bence olmaması daha iyi olmuş. 

Valt'ın yanında Ekusu ruhsuz kalıyor. Ginga'yı İngilizce dublajcısı batırdı zaten. Türkçe dublajcısı bile daha iyi Ginga'nın. Türklerin anime dublajlarını pek beğenmiyorum, zaten anime dublajını güzel yapabilmek inanılmaz zor, en iyisi altyazı. Bu yüzden Burst 1.sezon izlemedim çünkü Türkçe yada ingilizce dublaj istemedim. Neyse kısacası Japonca konuşan Türkçe altyazısı bulunan Valt'ı, Ginga ve Ekusu'nun önüne koyarım.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1152
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #70 : Haziran 05, 2026, 06:32:35 »
Hadi bakalım Daichi üstadımın çevirisini izleyelim :D

Yalnız fark etmediğim bir şey var ki, bu önümüzdeki bölümleri izlemek kim bilir bende nasıl bir nostalji yaratacak. Hayatımın o dönemi gibi kokacaktır...

Eskiden imzalara www.beybladetr.com da mı yazıyormuşuz? Ne zaman ve neden bıraktık bunu acaba.

Nedense bu bölümden aklıma kazınmış birkaç sahne olmuş. O çan kulesindeki sahne, çardaktaki Sisco... İlk bölümlerde böyle bi kalıcı etki oluyor.

Bu amcanın ardından daha büyük bi gizem falan çıkmasını beklediğimi hatırlıyorum zamanında. Ama öyle bişey olmamıştı.

Videonun sonda siyah ekrana dönüşmesinin sebebi acaba Daichi'nin endingden nefret edip bunu kimse görmemeli demesi mi :D
  • 0
  • 0