Beyblade - Burst Evolution - 15. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Beyblade - Burst Evolution - 15. Bölüm
« : Temmuz 09, 2019, 18:52:19 »
  • 0
  • 0

Ynt: Beyblade - Burst Evolution - 15. Bölüm
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2019, 20:16:12 »
 :) harikasin abi
  • 1
  • 0

« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2019, 21:10:04 »
Harika bölüm
  • 0
  • 0

« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2019, 12:32:36 »
Çeviri için çok teşekkürler emeğinize sağlık. Evet artık sonunda mükemmel bölümler yaklaşıyor çok iyi ve şimdi o mükemmel bölümlerin türkçesini izleyebilicez sabırsızlıkla bekliyorum en kısa sürede gelir inşallah.
  • 1
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2019, 15:59:39 »
Japonca dinlemeyi sevmediğim için yalnızca bir bölümün birkaç dakikasına bakmıştım. O da yazım yanlışı yapıp yapmadığını görmek içindi. :D Bu alt yazıları hazırladın ya nasıl olsa, bulabilirsen Fransızca seslendirmeye ekleyip yayınlarsan ben de izlerim. 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2019, 17:12:05 »
Japonca dinlemeyi sevmediğim için yalnızca bir bölümün birkaç dakikasına bakmıştım. O da yazım yanlışı yapıp yapmadığını görmek içindi. :D Bu alt yazıları hazırladın ya nasıl olsa, bulabilirsen Fransızca seslendirmeye ekleyip yayınlarsan ben de izlerim. 8)
Mantıksız olur ama yapılmayacak birşey değil :D
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #6 : Temmuz 11, 2019, 17:27:06 »
Sen de her seferinde Fransızca bildiğini belli ediyorsun ha :D Ben hiç ''Almanca'' olsun diyor muyum? B)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5239
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2020, 01:30:43 »
Valt pek kaptanlık yapmadı sanki :D
Spoiler
Ghasem ve Sisco'nun arası biraz düzelir diye umdum ama olmadı.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #8 : Mayıs 05, 2020, 01:39:32 »
Sen de her seferinde Fransızca bildiğini belli ediyorsun ha :D Ben hiç ''Almanca'' olsun diyor muyum? B)
Hahaha bunu yeni gördüm. Haklısın dostum, bilen biliyor, bunu artık söylemeyeyim ben en iyisi Monsieur Eren! 8)
  • 0
  • 0

baran

• *
  • Toplam İleti 1
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #9 : Mart 12, 2022, 21:35:28 »
şu arthur lawrence a adam gibi beyblade yapsalarmış keşke karakteri sevdim ama bi baktım beyblade nin ismi bile yok yani varda bey in ismi bile geçmiyor
  • 3
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1287
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #10 : Haziran 16, 2026, 02:28:06 »
Valt'tan Crush Shoot diye bi söz duyuyoruz ama Valkyrie normal davranmaya devam ediyor gibi duruyor. Google'da aradığımda da böyle bi hamle bulamadım. Acaba ses sanatçısı yanlış mı söyledi ve bi şekilde böyle yayınlandı? Sezonun çeyreği bitti ama biz hala Valkyrie'de ve Valt'ta çok da fazla değişim görmedik. En azından hamleleri baz alırsak. Geçen sezon baya bi hamle çeşitliliğine sahipti Valt. İlk sezonun sonlarına doğru ortaya çıkan Jet Shoot, büyük ve özel maçlara has bi hamle olarak kalabilir diye düşünmüştüm ama bu sezonda kullandığı tek hamle o :D Ama animenin evreninin mantığında en güçlü hamlesi buysa, neden hep onu yapmasın tabii...

Bu bölümdeki maçlarda anlatının, hamleler üzerine yoğunlaştığını görüyoruz yine. Ama bu sefer ilk sezonda olduğu gibi oyuncuların gerçekte de kasıtlı şekilde uygulayabilecekleri teknikler üzerinden ilerlemiyor. Garuda gerçekte, animede gözüktüğü gibi uçamıyor. Ve elbette Satan'ın da dairelerinin bir işe yaramamasını geç, rakibe denk getirme ve hatta yukarıdan üzerine uçan Beyblade'e isabet ettirme gibi bir şey elbette yok. Ve ben şahsen bir önceki sezonun yaklaşımını daha çok takdir ettim. Ayrıca görmüş oluyoruz ki, Burst'te çok övdüğüm, sezonlar arası maç fantastikleşmesi faktörü aslında hatırladığım kadar da yavaş ve fark ettirmeksizin ilerlemiyormuş. Çünkü iki sezon arasında keskin bir fark söz konusu.

Bu bölümle birlikte BC Sol'e ve İspanya'ya alışma ve karakterlerin yerine oturma arc'ı sona ermiş oldu. Şimdi sezonun asıl olayı olan Red Eye hikayesi başlıyor. Acaba Shu'nun bu dönüşümünde, Valt'ın BC Sol'e girmesinin ve Free'nin çıkmasının ne kadar etkisi oldu? Ve bu bahsi geçen Avrupa Turnuvası'nda neler olacak? Bunlar ilk izleyişimden hatırlamadığım detaylar. İki sezon da hem bireysel maçlara, hem de takım maçlarına önem vermiş baya. Takım anlatılarının da bu kadar yoğun olduğunu hatırlamıyordum. Avrupa turnuvası da takım bazlı olacak sanırım. Onun için de heyecanlıyım.

Spoiler
Bir de şeyi hatırlıyorum. [Gelecek bölümlerden spoiler.] Sezon finalindeki yarı final maçları çok önemliydi. Shu vs Lui gibi iki sezondur anlatılan ve sonucu beklenen bir rekabetin zirvesi. Valt vs Free de sezonun en başından beri pişirilen bir rekabet. Ama acaba çeyrek final maçları neye benziyordu? Yarı final maçlarına kıyasla ne kadar güzellerdi? Bunu da merak ederek izliyorum.
  • 0
  • 0