Haberler:
Çakma ryugaya bak hele o da sola dönüyo beyblade sinin üstünde ejderha amblemi var ve acemi beybladeçiler ile kapışrıken elini kullanıyor
Şu Freenin beybladei aynı L Drago gibi. Karşısındakinin gücünü emiyo ve kendi gücüne katıyo fln. Ve elle fırlatmasıda Ryuga gibi. Ryugada 1bölüm eliyle fırlatmıştı.
öncelikle free nin olduğu bölümleri izlemesine bayılıyorum ikinci kez izlesemde türkçe olunca ayrı bir güzel oluyor (alıntı yapamıyorum ) evet L e benziyor duruşu dahil soğuk kanlığı ve tembelliği sadece fazla yemiyor okadar .evet güzel laf sokuyor ve bu keyiflendiriyor izlemesini [Favım diye söylemiyorum ]
Kesinlikle güzel bir tespit, L ve Free çok benziyorlar. Soğukkanlı, zeki ve asla kaybetmeyi sevmezler ve de çalışmalarını tek başlarına yaparlar. Onların gizemini çözemezsiniz. Böyleler.
ryuga'da öyle birşey yoktu heralde
Spoiler metal fusion ın sonunda var. @Takao şimdi bu Beyblade in sonraki sezonu ya oncekinserilerden bahsedince gene spoi olarak geçer mi @Daichi ör @ERTUĞRUL
ryuga çakması
Beyblade - Burst Evolution - 3. Bölüm drive çalışmıyor sibnet sevmediğim içinde izlerken zevk alamıyorum düzeltirseniz sevinirim