Beyblade - Burst Evolution - 36. Bölüm

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
Ynt: Beyblade - Burst Evolution - 36. Bölüm
« Yanıtla #30 : Mart 01, 2021, 21:16:29 »
Metal ejderhanın acıtan yıkımı ne be. İsmi değiştirseydiniz bari. Aynı Ryuganın ejderha imparatorunun acıtan yıkımı gibi. Shu neden bu hale geldi ya. Nerde o eski Shu. O halini çok özledim. Herşey kazanmak değil diye söyleyen o değildi sanki :(
o hamle'nin asıl adı metal ejderhanın parçayılışı çeviri ekibi öyle çevirmiş shu konusunda shu'nun öyle olmasının sebebi spriggan'nın kontrolünde olması

lui nin özel hamlesi rayugadan çalıntı
çalıntı değil o çeviri grubunun işi normalde o hamle nin adı farklı
  • 2
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #31 : Mart 03, 2021, 20:54:36 »
o hamle'nin asıl adı metal ejderhanın parçayılışı çeviri ekibi öyle çevirmiş shu konusunda shu'nun öyle olmasının sebebi spriggan'nın kontrolünde olması
çalıntı değil o çeviri grubunun işi normalde o hamle nin adı farklı
evet katılıyorum ve çalıntı falan bnce pek değil olsa bile sonuç olarak aynı evren Beyblade. Ki keşke olsaymış zaten Lui ve longinus favorilerimden  Ryuga gibi ama  ldrago 2 olarak kesinlikle Drain fafnir NT 8 görüyoeum
  • 2
  • 0

yusufdnmz12384

• *
  • Toplam İleti 48
  • BeyPuan 1
  • EJDERHA İMPARATORA BU NE CÜRET
« Yanıtla #32 : Mart 06, 2021, 20:56:24 »
Spoiler
shunun kaskı kırılınca gözleri ve saçı çok güzel
  • 4
  • 0

« Yanıtla #33 : Mayıs 05, 2021, 00:19:22 »
Lui benim hamlelerimi taklit etmekten sıkılmadınmı?

-Ryuga
  • 2
  • 4

Kyoru

• *
  • Toplam İleti 31
  • BeyPuan 190
  • Failure unacceptable! Dranzer!
« Yanıtla #34 : Mayıs 05, 2021, 06:22:58 »
Lui benim hamlelerimi taklit etmekten sıkılmadın mı?

-Ryuga
Aslında o hamlenin adı öyle değil. Yukarıda da belirtildiği gibi Metal Dragon Crash. Metal Ejderha’nın Ezişi ya da Parçalayışı. Ayrıca Burst sezonlarını ön yargılı izlediğini düşünüyorum.
  • 7
  • 0

« Yanıtla #35 : Mayıs 19, 2021, 19:40:10 »
müq
  • 1
  • 0

« Yanıtla #36 : Haziran 25, 2022, 13:44:25 »
Bölüm şu anda izlenemiyor

Drive sorun çıkartıyor  :(
  • 0
  • 0

« Yanıtla #37 : Şubat 11, 2024, 13:23:10 »
36 bölümüdür Lui dışında diğer karakterlerin  gözlerini de bir sıkıntı vardı
  • 0
  • 0

« Yanıtla #38 : Nisan 14, 2024, 18:53:35 »
Metal Ejderhanın Acıtan Yıkımımı.. Bu bana bir yerden tanıdık geldi ayrıca burst bildiğin metal serisinden kopya çekiyor god reebot pegasusun son saldırı modunun aynısı ve free de ryuganın aynısı
  • 0
  • 0

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #39 : Nisan 14, 2024, 22:02:10 »
knk o hamlenin adı normalde farklı,normalde o hamle nin asıl adı "Metal Ejderin Parçalıyışı",onuda geçtim kopya çekiyor demek yanlış olur,karakter ve beyleri felan benziyor olabilir ama tamamen kopya yapmaz
Kopya değil de Burst'ün ilk 3 sezonu özellikle final arclar olarak Metal'ın hafifletilmiş hali. İlk sezon sola dönen son boss, final maçından önce son bossun ana karakterin arkadaşını yenmesi ama fanların şu durum olmasaydı kazanırdı şeklinde tartışmalı olarak bırakılması (L-drago'nun Ryuga'yı ele geçirmesi ve Shu'nun maçın ortasında ikiye ayrılması). 2.sezonda dünya şampiyonasında illegal yolla Blader yetiştiren Amerikan takımı (HD Akademisi ve Yılan Deliği), özellikle güçlendirilen bir beyblade ve kötüye dönen iyi karakter, finalde de en iyi arkadaşı tarafından yenilip tekrar eski haline dönmesi (Red Eye ve Faust, tabi yenilme kısmı daha farklı) elle hız çalan beyblade fırlatılması. 3.sezonda da son düşmanın Yıkım Tanrısı olması ama Burst burda ana karakteri değiştirdiği için gidişat çok daha farklı ama Aiga'nın karanlık rezonans mevzusu aynı Tsubasa'nınki gibi onu da sayabiliriz. Daha var böyle birkaç tane de aklıma şuan gelmiyor.
  • 1
  • 0

« Yanıtla #40 : Eylül 29, 2024, 00:26:23 »
Lui'nin bu bölümkü acımasızlığı çok iyiydi. Shu'nun büyük bir değişimine de şahit olacağız. ''Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağım''
  • 0
  • 0

« Yanıtla #41 : Haziran 07, 2026, 14:40:31 »
Kaptan Shumerika
  • 0
  • 0