Beyblade - Burst Evolution - 51. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst Evolution - 51. Bölüm
« Yanıtla #60 : Haziran 27, 2021, 17:55:40 »
Spoiler
beybladelerin konuşmasını çok beğendim cidden mükemmeldi ama sonraki sezonlarda valtun ana karakter olmaması canımı sıktı belki izlemem ama %90 izlerim keşke hafızam sıfırlansada en baştan izlesem :(
  • 0
  • 0

Ələmdar

• *
  • Toplam İleti 42
  • BeyPuan 21
« Yanıtla #61 : Temmuz 06, 2021, 17:11:50 »
bn sevinçten ölüyordum sonunda sen  hayal kırıklığına uğramış sın cjcnfncnf.  Free 💛
Ben Beyblade Burst 1.sezon beğeniyorum ama, final kötüydü. Japonya'nın en güçlü Beybladeçis olan Lui bir tesadüfe göre kazanması saçma geldi.

(bide geç cevap verdiğim için özür diliyorum)
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #62 : Temmuz 06, 2021, 18:22:44 »
Ben Beyblade Burst 1.sezon beğeniyorum ama, final kötüydü. Japonya'nın en güçlü Beybladeçis olan Lui bir tesadüfe göre kazanması saçma geldi.

(bide geç cevap verdiğim için özür diliyorum)
bence final çok iyidi lui orda kaza sonucu kazandı yoksa valt'ın maçı alabilme şansı vardı gibi hatta valt keşke lui nin tekrar maç teklifini kabul etseymiş
  • 1
  • 0

Ələmdar

• *
  • Toplam İleti 42
  • BeyPuan 21
« Yanıtla #63 : Temmuz 06, 2021, 19:23:13 »
bence final çok iyidi lui orda kaza sonucu kazandı yoksa valt'ın maçı alabilme şansı vardı gibi hatta valt keşke lui nin tekrar maç teklifini kabul etseymiş
Tamam beğen sonuçta senin düşüncelerin 
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #64 : Temmuz 06, 2021, 19:26:52 »
tekrar etse lui alırdı çünkü valt yeni teknikleri bulamaz.
  • 2
  • 0

Aykut

• *
  • Toplam İleti 3
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #65 : Ekim 02, 2021, 14:17:17 »
Beyblade burst 1.ve 2. Sezon Beyblade sıralaması en güçlüden güçsüz e ( bana göre)
1.valt aoi
2.free de la hoya
3.shu kronai
4.lui sroshagi
5.cooza acherman
6.kurtz
7.norman taver
8.boa
9.zender sakadera
10.sisco karalies
11.jasua boon
12.rue wei
13.gashem madal
14.daigo krogami
15.rantaro kıyama
16.wakia murasaki
17.quan limon
18.zeck
19.ken midori
20.ukio
21.hoji konda
22.gei brunai
23.yugo nansui
24.ben azuki
25.naoki minamo
26.jim ayzava
27.akira yamatoga
28 clio doron
  • 0
  • 0

« Yanıtla #66 : Kasım 02, 2021, 21:43:17 »
Beyblade ini çok geç öğrendi valt onumzdeki sezon yeni bir Beyblade e biraz geç geçer umarım god reebotu 40 da öğrenmesi doyamama sebep oldu açıkçası bir de shu bu spreyzeni kullanmaya devam edicek mi yoksa ryuga gibi lanetli muamelesi yapicak mi izleyip görelim sonraki sezonu...
  • 0
  • 0

« Yanıtla #67 : Mart 09, 2022, 21:21:42 »
Spoiler
beybladelerin konuşmasını çok beğendim cidden mükemmeldi ama sonraki sezonlarda valtun ana karakter olmaması canımı sıktı belki izlemem ama %90 izlerim keşke hafızam sıfırlansada en baştan izlesem :(
keşke bunu yazmasaydım şuan 6. sezondayım :D
  • 1
  • 0

« Yanıtla #68 : Temmuz 10, 2022, 09:21:08 »
önceden de bitirmistim tekrar izledim mükemmel bi anime her zaman izliceğim sadece basrol çok önde onun dışında sorun yoktu bence animede
  • 0
  • 0

Tobi

• *
  • Toplam İleti 5
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #69 : Haziran 18, 2023, 15:00:30 »
Bu sezon Güç sıralaması yapacak olursak:
1.Free
2.Valt
3.Shu
4.Lui
5.Sisco
6.Cooza
7.Kurtz
8.Norman
9.Xander
10.Josua
11.Boa
12.Rui wei
13. Daigo
14.Clio
15.Wakiya
16.Grudanın sahibi
Bu arada free yi 1. Yapma konum free vs valt kapışmasında free sakatlanmasaydı valtı eziyodu e valtda shuyu yendi o yüzden
  • 0
  • 0

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 331
  • BeyPuan 471
  • Orion Pax BC Takım Kaptanı
« Yanıtla #70 : Temmuz 25, 2024, 21:51:43 »
Bu sezon Güç sıralaması yapacak olursak:
1.Free
2.Valt
3.Shu
4.Lui
5.Sisco
6.Cooza
7.Kurtz
8.Norman
9.Xander
10.Josua
11.Boa
12.Rui wei
13. Daigo
14.Clio
15.Wakiya
16.Grudanın sahibi
Bu arada free yi 1. Yapma konum free vs valt kapışmasında free sakatlanmasaydı valtı eziyodu e valtda shuyu yendi o yüzden
Free'nin 1.sırada olması imkansız, zira dünya turnuvasınsaki karşılaşmalarında Free kendini o kadar zorlamasına rağmen Valt'ı yenemedi ve bu onun tek seferlik en güçlü formu. Kontrol altına alabildiği Cho-Z'den bahsedersek aynı sezon içerisindeki en güçlü formları arasında daha güçlü olan yine Valt. Shu için ise 2.sezonda bir şey söylemek zor, Zira sol dönüş saldırı modu Longinus'tan daha güçlü olsa bile kesin değil fakat Valt ile arasındaki güç farkı çok az, o yüzden şahsi fikrim Shu yine Free'den daha güçlü.
  • 0
  • 0

HBK

• **
  • Toplam İleti 53
  • BeyPuan 301
« Yanıtla #71 : Mart 11, 2026, 01:26:39 »
Burst'ün gerçek finali görülmeye aday. Şöyle bir şey okumuştum, aslında Burst'ü 3 sezon yapacaklarmış, ama satışların iyi gitmesinden ötürü mü ne, Coro Coro yahut TT, 4.sezonun da yapılması için ısrar etmiş. Sonrasında uzadı da uzadı zaten.

Shu vs Valt final maçı, M.Fusion'daki Ryuga vs Ginga final maçına oranla birazcık daha iyi bir maç. Ginga vs Rago finalini de baştan sona hiç izlemedim ne yalan söyleyeyim. Yine Ginga dostluğun gücüyle ve beybladeçi ruhuyla kazandı ama orası kesin. Shu'nun son 2 bölümdeki davranışlarını beğenmedim. 1.sezondan tanıdığım Shu, her ne olursa olsun, Valt ile en en zirvede kapışacak olmaktan ötürü büyük heyecan ve sevinç duyardı. En azından ufak bir çaktırtmaları gerekirdi. Spriggan'la bir olma işinin abartılışı yüzünden, gerçek Shu vs Valt finali sadece 18.raundda gerçekleşti gibi.

Bir de şunu yazmak istiyorum. Ana karakter değişimi özünde hoş bir şey. Dirilik katar, canlandırır. Hep aynı kişinin başrol olması bir yerden sonra sağlıklı değildir. Ama kardeşim, madem bunu yapacaksınız, ya Aiga'yı bu sezon Evolution sınıfı bir Achilles ile ufaktan tanıtsaydınız, ya da 3.sezonda Valt'tan Aiga'ya geçişi yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapsaydınız.

Zaten bence Cho-Z güzel bir sezon falan  değil. Beyblade animelerinin karanlık çağının girizgahını yapan sezon diyebilirim hatta. Bence güzel senaryolu anime yazma işini Cho-Z itibariyle saldılar. Bu yüzden de Burst'ün gerçek anlamda final bölümü bu olabilir.

Sezonun kendisinden bahsedersek, çizimler daha da gelişmiş. Karakterlerin görüntüleri çok güzel. Geçen sezondan gelme bir çok karaktere başarılı bir şekilde yer verdiler. Wakiya'yı çok başarılı kullandılar, kendisi yer aldığı her bölümü bir üst seviyeye çıkardı. Daina'ya ilk sezon yaptıkları ayıbın özrünü verdiler bir nebze. Takımı az kalsın finale çıkacaktı. Gömülmesinden önceki Joshua'ya saliselerle yenildi. Ama Joshua'nın gömülüşü onun da karizmasını bozmuş oldu biraz.

Genel olarak Burst'e bakarsak, Callback dönemi denebilecek Superking, Dynamite Battle ve Quadstrike animeleri vakit kaybı. Oturup baştan sona izlemeye çalışan, kıymetli vaktine yazık eder.  Ürünlere ise pek lafım yok genel olarak. Cho-Z, harcanmış potansiyel. GT'ye ise Burst'ün Zero G'si denebilir.
  • 0
  • 1

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #72 : Temmuz 01, 2026, 20:56:23 »
Güüüm bunu da bitirdik. Son bikaç bölümde yorumlarım da kısa hale geldi. Hem söylenecek her şeyi söyledim zaten. Peak sezon. Diyecek başka bir şey yok.
  • 0
  • 0