Beyblade - Burst Evolution - 8. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst Evolution - 8. Bölüm
« Yanıtla #30 : Mayıs 15, 2022, 01:24:43 »
Bu durumda siz de kazandığınız maçları senaryo icabı kazanmıyor musunuz, Ryuga Bey?
knk ryugayida güçlü yapan yazar ama shougun steal ile hiç alakası yok nemesissle kapistiginda astral forma çekildi diyenler var oldu diyenler var mangada nemessisle berabere kaldı pek çok anime mangayla aynı gidiyor yapımcı mangayla aynı yapcaz dedi sonunu tamamen değiştirdi sayılır aslında ryugayi güçlü yapan senarist ama nemessise kaybedemezdi ve sözlerinin hakkını verdi ben bu dünyanın hukumdariyim demişti ryuga ve bir hükümdar gibi teke tek dovustu rakibi tanrı olmasına rağmen geri adım atmadı ginga ve arkadaşları 9 kişi genede ryuganin yapabildiğini yapamadı yani ryuga tek başına tüm efsanelere bedel bu arada kenta olmasa alır diyenler var bence berabere kalırdı 
  • 0
  • 1

b2028

• *
  • Toplam İleti 1547
  • BeyPuan 5866
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #31 : Mayıs 15, 2022, 01:59:12 »
knk ryugayida güçlü yapan yazar ama shougun steal ile hiç alakası yok nemesissle kapistiginda astral forma çekildi diyenler var oldu diyenler var mangada nemessisle berabere kaldı pek çok anime mangayla aynı gidiyor yapımcı mangayla aynı yapcaz dedi sonunu tamamen değiştirdi sayılır aslında ryugayi güçlü yapan senarist ama nemessise kaybedemezdi ve sözlerinin hakkını verdi ben bu dünyanın hukumdariyim demişti ryuga ve bir hükümdar gibi teke tek dovustu rakibi tanrı olmasına rağmen geri adım atmadı ginga ve arkadaşları 9 kişi genede ryuganin yapabildiğini yapamadı yani ryuga tek başına tüm efsanelere bedel bu arada kenta olmasa alır diyenler var bence berabere kalırdı
Mangada berabere mi kaldı? Hangi cilt? Ayrıca manga ve anime arasında inanılmaz farklar var. Mangayı apayrı bir şey olarak kabul etmek lazım. Son cilde baktım, final savaşında Ryuga ile Gingka işbirliği falan yapıyorlar. Bambaşka bir şey olmuş manga.
  • 0
  • 0

Darknes samurai

• *
  • Toplam İleti 21
  • BeyPuan 0
  • I am the dragon emperor himself
« Yanıtla #32 : Haziran 09, 2025, 22:33:58 »
bu cooza nın seslendirmeniyle narutonunki aynı mı ?
  • 0
  • 0

« Yanıtla #33 : Ağustos 18, 2025, 13:37:52 »
merhabalar drive acilmiyo
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1157
  • BeyPuan 35550