Beyblade - Burst GT - 2. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Beyblade - Burst GT - 2. Bölüm
« : Kasım 15, 2020, 19:46:03 »
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Ynt: Beyblade - Burst GT - 2. Bölüm
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2020, 20:35:31 »
Herkes Delta'yı sırf kırmızı teması yüzünden Shu'ya benzetiyor. Ama ben Fubuki'ye benzetiyorum. İkisi de ana karaktere soğuk davranıyor, küçük görüyordu.
Bu arada Amane kardeşimiz hemen patladı.
  • 3
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2020, 21:02:46 »
Spoiler
bu arada ıchika sondaki karakterin kız kardeşi ve wizard fafnirin kullanıcısı
  • 1
  • 0

jimboo

• *
  • Toplam İleti 2
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2020, 21:11:15 »
valla bolum cok ıyıydı bana gore burst `un 1 sezon ve 2 sezonu gıbı olacak bu sezon ve eglencelı olacak gıbı gozukuyor bu sezon ellerınıze saglık  :o :o
  • 3
  • 3

« Yanıtla #4 : Kasım 18, 2020, 21:57:54 »
Türkçeye çevirdiğiniz için teşekkür ederim  ;) Bölüm hakkındaki yorumum:
Spoiler
şimdiden rezonans yapmaya başladı aiga gibi 51. bölüm'e kadar dünya 1. si olacak kadar güçlenicek heralde  ???
  • 0
  • 0

« Yanıtla #5 : Kasım 19, 2020, 11:30:45 »
Çeviri için teşekkürler emeğinize sağlık.Bölümün 1080p olması çok iyi olmuş umarım bundan sonraki bölümlerde 1080p olur.Bir sonraki bölüm wizard fafnir gelicek fragmanda da gösterildi zaten ama kesinlikle Free çok daha iyi serideki en sevmediğim karakter kendisi önceki Fafnirlere hakaret bana göre bu serideki Fafnir ve kullanıcısı şu sarı saçlı olan gerçekten hiç sevmiyorum o karakteri bu seriyi sevdirmeyen ve kötüleştiren bir karakter bana göre.
  • 1
  • 0

RoninPhoenix

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 1
  • Dragon Emperor : Strong Supreme Roaring!
« Yanıtla #6 : Kasım 20, 2020, 00:28:18 »
Bu arada Gold Turbo'nun ilk aşamasını gördünüz.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #7 : Şubat 18, 2021, 18:01:16 »
bu sezon kötü başladı
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5239
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #8 : Şubat 25, 2021, 02:36:56 »
Herkes Delta'yı sırf kırmızı teması yüzünden Shu'ya benzetiyor. Ama ben Fubuki'ye benzetiyorum. İkisi de ana karaktere soğuk davranıyor, küçük görüyordu.
Bu arada Amane kardeşimiz hemen patladı.

Fubuki de olabilir. Hepsi birbirine benziyor zaten. Amane için de kesin Kerbeus kullanıyor diye düşünmüştüm ama şaşırttılar. Sanırım bölümler kısa olduğundan böyle hızlı maçlar göreceğiz. 24 dakikaya alışkın olduğumdan bölüm hangi ara bitti anlamadım :D
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1293
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #9 : Bugün, 19:51:00 »
Drum'a dair bir İspanya'dan çıkıp Japonya'ya gelme hikayesi anlatılıyor. Yani bir Japon olup da İspanya'ya gitmiş olan Valt'ın tersi. Buna rağmen neden Drum'ın da Japon olduğunu pek anlamlandıramadım. Japonya'yı ilk kez gören İspanyol bir karakter olsaydı daha taze ve eğlenceli bi hissiyat olmaz mıydı?

Ayrıca, neden BC Sol'den ayrıldığına dair de pek bir vurgu yapılmadı. Mesela Xhaka'nın dojosundan çıkıp dünyayı gezerek güçlenen bi karakter vardı hatırlıyorum. Limon o muydu? Onun çıkması mantıklı çünkü dojoda Xhaka hariç herkesi aşmış ve Xhaka'yı yenebilmek için Xhaka'dan farklı kişilerle antrenman yapma ihtiyacı duymuş. Ama bize gösterildiği kadarıyla Drum, BC Sol'den çıkarken düzgün fırlatış yapmayı bilmiyormuş bile. Yani orada kalsa zaten güçlenebilirdi :D

Bir de, Drum'ın neden var olduğuna dair bir fikir edindim şimdilik. Valt, doğru tavra sahip olan ama Beyblade'de doğuştan yetenekli olmayan bir karakterdi. Buna rağmen etrafını sıkı dostlarla kolayca donattı. Aiga, doğuştan güçlüydü ama doğru tavrı bir noktada kaybettikten sonra yeniden kazandı. O da etrafını dostluklarla donatmakta zorlanmadı. Acaba Drum'ın mücadelesi, insanlarla yakınlaşmak üzerine mi olacak? Yani Beyblade'de oldukça güçlü, ve tavır olarak da yanlış bir bakış açısına sahip olmayan bir karakter; ama bazen aşırı heyecanlanıp ejderha moduna geçtiği için insanlara itici gelebilen, bu yüzden ancak yavaş yavaş ısınan ve kaynaşan bir karakterin serüvenini mi izleyeceğiz?

Aslında pek öyle olacak gibi de gelmiyor çünkü şimdiden Victories'e kolayca kabul edildi :D
  • 0
  • 0