Beyblade - Burst GT - 3. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst GT - 3. Bölüm
« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2023, 02:49:07 »
bu bölümde bir mantık hatası var. Drum Bc sOL DEN geliyor ve fafniri bilmiyor? dönüş emdiğini bilmesi lazımdı. Free BC solde fafniri var çünkü
çünkü 3.sezonda free bc sol gidiyor ve o gidincede drum ve ona benzer yeni kişiler geliyo
  • 1
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Beyblade - Burst GT - 3. Bölüm
« Yanıtla #16 : Bugün, 00:14:24 »
Bu da mı ekmek yapıyor akwdjhwas Önceki sezonlardan elementleri bir araya getirip yeni sezon süsü verilmiş gibi biraz. En azından bu karakterin veya takımın imza gıdası farklı olsaydı.

Drum'ın, Fafnir'e olan tepkisizliğini yorumlayacaktım, ama sonra düşündüm ki sanırım bu karakterin bir "BC Sol üyesi" olmasındaki ağırlık, Victories veya Sparks üyesi olmasındaki ağırlık kadar. Yani bir gün yolda yürürken önüne çıktığı için hadi ben de buna katılayım demiş, eğlendiği kadar takılmış ve canı sıkılınca da çıkmış. Yani bu üç bölümdür yaptığı şeyi BC Sol'e de yapmış ve bu yüzden Fafnir'i tanımayan BC Sol üyesi gibi absürt bir olguyla bizi baş başa bırakmış gibi sandım. Ama sonra, benden bir üstteki arkadaşımızın yorumunu gördüm. Şu anki BC Sol, bizim bildiğimiz BC Sol değil. Drum'ın takıma katıldığı anda, Free çoktan yollara düşmüş demek ki. Bu yüzden Drum, BC Sol'deyken de Fafnir'i tanıma fırsatı bulmamış olmalı hiç.

Amane'nin kardeşi yürüyen bi X jenerasyonu gibi. Elinde kamerayla yayın yapan çar ve yanda güya çetin akması falan... Travmamı gün yüzüne çıkardı :D

Ve sanırım Cho-Z'nin Beyblade Akademisine dair bir anlatı sunmasıyla ilk sezonu paralellerken, GT'nin de BC Sol'ü merkeze alan bir anlatıyla God'ı paralellemesi düşüncem doğru çıkmıyor gibi. Galiba BC Sol'ü çok görmeyeceğiz.

Şimdi bu Dragon'un farklı Layer Baselerle kullanıldığını bilecek kadar kültürlüyüm. Ama Ace Dragon zaten Saldırı Türü. Dayanıklılık Türü olan Fafnir'i yenmek adına hangi türe geçecek ve neden!?!?
  • 0
  • 0