Beyblade - Burst GT - 52. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst GT - 52. Bölüm
« Yanıtla #15 : Nisan 14, 2021, 21:25:21 »
Çeviri için teşekkürler emeğinize sağlık. Gachi serisi genel olarak fena değil tabi Arthur gelene kadar Arthur kadar gereksiz ve mantıksız bir karakteri eklemeselermiş çok daha iyi olurmuş ilk izlediğimde yani japonca olarak izlediğimde de Arthur'u hiç sevmemiştim ayrıca çamur gibi olan auradına karanlığına karanlık demesi çok saçmaydı onun dışında seride ki en saçma maç Amane vs Arthur maçı oldu diğer maçlarda sorun yoktu bence bir de Aiga ve Valt çok işlevsizdiler  özellikle Aiga bir anda çok geride kaldı ilk gösterildiğinde felan çok güçlüydü bilmiyorum biraz da garip bir seriydi Gachi serisi ama izlemesi eğlenceliydi zaten bu sadece animesi gerçekte durumlar çok daha farklı oluyor bu yüzden güzeldi ama Gachi' den önceki seriker daha güzeldi sanki ama bu seri de baya güzel Türkçe' sini izleyince biraz daha çok sevdim ve hoşuma gitti ama hala güç olarak Metal serilerine yaklaşamadı bence özellikle de Metal Fury serisine hala çok daha fazlası lazım neyse. Bir sonraki seri bu seriden çok daha iyi bunu kesinlikle söyleyebilirim Sparking serisinin japoncasını yani orjinalini tamamını izledim bitirdim çok güzel savaşkar var ve eski ana karakterlerin neredeyse tamamı geri dönüyor tabi bunun yanında çok mükemmel yeni karakterlerde eklenmiş bir sonraki seri olan Sparking serisinde bu Gachi serisinden çok daha mükemmel olucağı kesin umarın en kısa zamanda yüklenmeye başlanır yalnız lütfen yanlış anlamayın hemen yükleyin demiyorum çevirmeniz bile yeter benim için hemen çevrilip yüklenmesinin bir önemi yok  ama yeter ki çevirin çok merak ettiğim yerler var.
Tekrardan türkçeye çevirdiğiniz için teşekkürler emeğinize sağlık. :d

Bu arada yazarken baya hata yapmış olabilirim kusura bakmayın, bu sefer telefondan yazdım.
  • 1
  • 0

Son-Goku

• **
  • Toplam İleti 70
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #16 : Nisan 14, 2021, 21:28:10 »
Bu sezon güzeldi vay be 1 sezon daha bitti acaba bu seri kaç sezon olacak? sonunda Gwyn maçın eğlencesini ve arkadaşlıklarını fark etti iyi oldu Lodin tekrar görüşeceklerinden bahsetmişti bir daha hiç görmedik bu sezon en çokta Valt'ı bir maçta görmemiz üzücü oldu ve açıkçası buda çok kısa sürdü Drum'ı kolay yendi çünkü Aiga'nın maçları beni tatmin etti bu sezon Drumla olan maçı çok iyiydi sonraki sezon görüşmek üzere
  • 2
  • 0

« Yanıtla #17 : Nisan 14, 2021, 21:40:37 »
Bir sezonu daha bitirdik sizin sayenizde çeviri ekibine çok teşekkür ediyoruz
  • 2
  • 0

Yak

• *
  • Toplam İleti 3
  • BeyPuan 11
« Yanıtla #18 : Nisan 14, 2021, 21:47:04 »
Bu sezon harika bir sezondu ilk 20 bölümü zorlayarak izledim ama sonrası acayip güzeldi drum bu sezon ciddi ciddi ciddileşme filan diyordu ama hayli abarttı bir daha hayatımda ciddi ve cidden kelimelerini kullanacağımı sanmıyorum.Ama sezondaki bana göre en iyi karakter babalık tı adam diziye renk kattı.Vallahi delta beni bu sezon çok şaşırttı adam başlarda druma laf atıyordu.Arkadaş değiliz diyordu ama bir bakmışım drumla el sıkışıyor Ama beğenmediğim diyer bir ayrıntı ise slash valkriye sadece bir kaç kez gösterildi.çeviri ekibine teşekkür ediyorum. :)
  • 2
  • 0

« Yanıtla #19 : Nisan 14, 2021, 22:27:16 »
Klasik beyblade sezonuydu ana karakter bolca abartıldı ve 1 v 1 maçına 3 kişi çıkanıda ilk kez görüyorum net kural dışı gwynı severdim artık soğudum 1 maçta arkadaş canlısı olmak mevlana bu kadar dönmedi
Spoiler
lean bile bu kadar kolay normale dönmedi
ne garip sezondu 2 maç kaybetmeyle beybladei korumak yerine arthuru engelleselerdi böyle garip garip maçlar görmezdik birde valt diyor beybladeyi kurtardınız diye zaten valt gwynden güçlü en kötü o karşısına çıkıp alırdı drum yerine maça delta çıkmalıydı hem daha zeki hem daha güçlüydü ama klasik beyblade olduğu için ana karakterin final maçına çıkması kuranda falan yazıyor sanırım sparking en azından 1 nebze daha güzel bu sezondan Aiga aşırı güçsüzdü bu sezon amane bile daha güçlü oldu sdfhgusdfhosdhgdsf tek sevindiğim nokta valt harcanmadı druma söylenecek laf yok en azından yeni beyinde milyon tane parça yapmadı ama çocuk zeki he baktı beybladesinden hayır yok bi evrimleştirdi beyblade hulk oldu beybladein yazarının olayını öğrenmiş güç istediği zaman parça yaptı bu sezon neyse yorum bu kadar leş sezondu birkaç savaş güzeldi en azından sıralamam Beyblade Burst God > Beyblade Burst > Beyblade Burst Chouzetsu > Beyblade Burst Sparking > Beyblade Burst DB ( 3 bölüm yayınlanmış olsada şu 3 bölüm Gachinin toplamından iyidir ) > Beyblade Burst Gachi
  • 2
  • 3

« Yanıtla #20 : Nisan 14, 2021, 23:17:30 »
Türkçeye çevirdiğiniz için teşekkür ederim  ;) Bölüm hakkındaki yorumum:
Spoiler
beklediğim gibi yine ana karakter kazandı ama gwyn da maçın sonlarına doğru cevabını hafiften bulmuş gibi olduğu için biraz saldı gibime gelmişti acaba her zamanki gibi son derece ciddi olsaydı maç nasıl olurdu bilemiyeceğim  ;D son kapışmayı görseydik iyiydi  :( bakalım sparking sezonu  nasıl olucak  ;D ::)
  • 4
  • 0

« Yanıtla #21 : Nisan 15, 2021, 00:01:47 »
Çeviriler için teşekkürler ve sonunda gt de bitti güzel bitti bence.Valtı az gördük ama belkide bu harcanmasını önlemiştir bilemiyorum aiganın az hamlesi vardı demişsiniz ama zaten aiganın hamleleri hep birbirleriyle aynı yani hepi topu 3 4 hamlesi fln var.artık süperkingi dört gözle beklicem umarım çabuk gelir(ekibi sıkıştırdığımdan deyil yanlış anlamayın lütfen)ve süperking gelince haftada kaç bölüm olcak(sadece merak ediyorum)kesinmi
  • 2
  • 0

« Yanıtla #22 : Nisan 15, 2021, 01:54:33 »
Çeviri ekibi adam kelimesinin karşılığı
  • 2
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #23 : Nisan 15, 2021, 04:20:45 »
Güzel bir bölümdü fakat sezonun geneli için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu arada sanırım ilk defa Drum'ın anne ve babasını gördük bu bölümde.

Sezon hakkındaki yorumumu da yapayım. Bu sezon bana Shogun Steel sezonunu hatırlattı. İkisi de jenerasyonlarının 4. sezonu, ikisi de yeni bir baş karakter ve bir çok yeni karakter içeriyor, ikisinde de yeni bir Beyblade mekaniği var (Synchrome ve GT çipi), ikisinin de bölüm süreleri normalin yarısı ve ikisi de genel olarak en sevilmeyen sezonlar. Şahsen ben bu sezonu Shogun Steel'den de kötü buldum. Shogun Steel'de en azından eski karakterler GT'den daha çok gözüküyordu ve önemli rolleri vardı, GT'de ise eski karakterler o kadar az gözüküyor ve hikayeye o kadar az katkıları var ki sanki yeni bir jenerasyon izliyor gibi oluyorsunuz. Maçlara gelirsek her bölüm maç vardı fakat bu maçların büyük çoğu akılda kalıcı maçlar değildi. Ayrıca her bölüm maçla geçtiğinden ve bölümler kısa olduğundan hikayenin derinleşmesine vakit kalmamış. Bir çok yeni karakter var fakat onları yeterince tanıyamıyoruz. Çoğu karakterin içi boş hatta kötü karakterin bile. Sonraki sezon büyük ihtimalle onları göremeyeceğini bilince de insanın alışası gelmiyor bu yeni karakterlere. Özetle benim için Burst'ün ilk dört sezonu arasında en kötüsü bu sezondu. Umarım sonraki sezon yani Superking daha iyi olur.

Not: Bu sezonki favori karakterimi yazmayı unutmuşum. Ne desem emin değilim. Kimse sevmese de Fumiya fiyeceğim çünkü bana komik geldi.
  • 6
  • 0

Kyoru

• *
  • Toplam İleti 31
  • BeyPuan 190
  • Failure unacceptable! Dranzer!
« Yanıtla #24 : Nisan 15, 2021, 08:03:39 »
Bu arada sanırım ilk defa Drum'ın anne ve babasını gördük bu bölümde.
Aslında ilk bölümde de görmüştük. (Drum ile görüntülü konuşuyorlardı.)

Öncelikle bu sezonun beklediğimden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Beklentim de çok düşükmüş herhalde. :D Çok fazla zayıf yönü vardı:
1) Valt ile Aiga’yı çok az gördük. Aiga’yı 3. sezonda sevmesem de onu da yerin dibine soktular. Drum tam kaybedecekken onun “ciddileşmesini” (Bu kelimeyi bir daha kullanmayacağım.) sağlayacak bir şey söyleyebilirlerdi.
2) Neredeyse her maç diğer bölümlere taştı. Yeni bölümü beklerken maçları unuttum. :p
3) Başta önemli gösterilen yan karakterleri bir kenara attılar. (Pot, Lodin, Fumiya...)
4) En sonda Arthur’a ne olduğunu gösterseler iyi olurdu. (Kesin doğru yolu bulmuştur. :-x)
5) Belki Gwyn de Victories’e katılabilirdi...
Daha yazardım ama hem aklıma gelmedi hem de bana yazacak bir şey bırakmamışlar ;D Bu sezonu Cho-Z ile birlikte son sıraya koyabilirim. En sevdiğim karakter Delta oldu. Gwyn, (Bunu söylediğime inanamıyorum ama) Valt diye devam ediyor. En sevmediğim ise Arthur ile Fumiya oldu. (Arthur dış görünüş, Fumiya davranış bakımından)  ÇEVİRİ EKİBİNE TEŞEKKÜRLER! Sonraki sezonda görüşürüz!
  • 2
  • 0

« Yanıtla #25 : Nisan 15, 2021, 14:21:10 »
Güzel bir sezondu, emeği geçen herkese teşekkürler. Bu sezon biraz daha farklıydı. Yaş bakımından daha alt bireylere hitap ediyordu ama biz de ilgiyle izledik. Arkadaşlık, azim, beraberlik konularının işlenmesi iyiydi. Favorilerim; Delta, Gwyn ve Arthur'du. Bir sonraki sezon en sevdiğim ikinci sezon. Çevirirken başarılar dilerim. 😀😀
  • 1
  • 2
You,get on of my way nowww!!!😡😡

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 519
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #26 : Nisan 15, 2021, 15:08:11 »
Çeviri ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum, iyi ki varsınız. İstikrarlı bir şekilde çalışarak tüm bölümleri tamamladılar. Ayrıca emeği olan, izleyen herkese teşekkürler.
  • 18
  • 0

« Yanıtla #27 : Nisan 15, 2021, 22:56:41 »
Benim için yine sönük kaldı final maalesef
  • 3
  • 1

« Yanıtla #28 : Nisan 16, 2021, 09:38:57 »
çok çok teşekkürler  :) :)
  • 3
  • 2