Beyblade - Burst Superking - 1. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Beyblade - Burst Superking - 1. Bölüm
« : Mayıs 16, 2021, 19:12:01 »
  • 0
  • 0

Ynt: Beyblade - Burst Superking - 1. Bölüm
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2021, 19:21:53 »
daha ızlemedım ama guzeldır dıye dusunuyorum burs un sezonları sıkmıyo benı
  • 3
  • 2

« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2021, 19:29:32 »
bence güzeldi ama bana göre lider  wbba da en iyi beyblade çi nasıl  oldu hayret
  • 7
  • 0

Aydınlık bulut

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 12
  • attack ultimate valkyrie
« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2021, 19:37:52 »
Bölümü çok beğendim bölüm hakkında
Spoiler
helios ve hyperion oluşumu müthişti ve anında iyi fırlatmaları valt drum ve aiga ilk başlarda tam iyi fırlatamıyordu nede olsa
  • 1
  • 0

negan

• *
  • Toplam İleti 12
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2021, 19:44:07 »
Ana karakterlerden ne kadar hoşlanmasam da bu sezonu çok seviyorum. Çeviri için teşekkürler.
  • 3
  • 0

« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2021, 19:48:02 »
bu sezon rise den daha iyi olcak gibi çünkü evsaneler var
  • 3
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #6 : Mayıs 16, 2021, 19:49:47 »
Spoiler
helios ve hyperion nun avatarları robot gibi duruyor
  • 6
  • 1

« Yanıtla #7 : Mayıs 16, 2021, 19:53:11 »
yeni sezon u çok sevdim bana göre gold turbo ya göre daha iyi yeni bölümleri heycanla bekliyorum :D umarım bu sezon shu yu daha fazla görürüz
Spoiler
helios ve hyperion u beğendim 
  • 3
  • 0

Arda Okan Okur

• Toplam İleti 123
  • BeyPuan 10
  • Sinister Longinus
« Yanıtla #8 : Mayıs 16, 2021, 20:03:13 »
Bölüm efsane ötesiydi bölüm hakkındaki yorumum:
Spoiler
Benim en sevdiğim burst sezonu cidden bayılıyorum bu sezona bütün efsaneler var özellikle Valt u görmek heyecan vericiydi GT'den sonra cidden çok az gördük ama en azından bu sezon 1 ve 2. sezon dışında daha çok görücez ve ending de gözüktükleri için büyük spoiler olmaz diye düşünüyorum Valt, Rantaro(lider), Ranjiro(patron) Sisco, Free, Lui, Aiga, Drum gibi karakterleride görücez cidden efsane bir sezon benim için ama sparking'i superking diye çevirmeniz hiç hoşuma gitmedi sparking diye kalsaydı
ve beyblade burst beylerinin isimlerinin mitolojik kahraman ve canavarlarında aldığını öğrendim başkası biliyor mudur bilmemde ben yeni öğrendim güzelde düşünmüşler.
  • 2
  • 0

Son-Goku

• **
  • Toplam İleti 70
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #9 : Mayıs 16, 2021, 20:07:25 »
Evet yeni sezon başladı çeviri ekibine teşekkür ederim emekleri için Beyblade Burst Sparking'in openingi güzeldi beğendim Beyblade çarpmışlarına gelirsek çarpışma anında ekran ışığını baya azaltıp efekt eklemeleri ilginç olmuş bunu beğenmedim açıkçası bey gözükmüyor pek önceki çarpışma efektleri daha iyiydi bey fırlattıldığındaki kıvılcım olayı fırlatma kablosundan kaynaklı galiba aynı zamanda bey yapmak çok kolay galiba kusursuz beyi ilk denemelerinde yapıyorlar tabiki bu bir anime böyle olaylara bakmamalıyız bence ilk bölüme göre güzeldi sonraki bölümlerde sezonu daha iyi anlayacağız sonuçta.
  • 1
  • 0

Kyoru

• *
  • Toplam İleti 31
  • BeyPuan 190
  • Failure unacceptable! Dranzer!
« Yanıtla #10 : Mayıs 16, 2021, 20:13:33 »
Sonunda! Önce açılıştan başlayayım: İyi ki Japon açılışını kullanıyorsunuz. 0.45 kısmını hiç sevmiyorum. Sanki dalga geçiyor gibi.
Niye bütün baş karakterler aynı olmak zorunda? Bu da uykucu… Vın vın giden, bum bum vuran nedir ya :D? Bu da Aiga gibi Beyblade’ini rüyasında görüyor. Hyuga’nın dişleri de bir garip. :D
Bu karakterlerin saçları nasıl öyle duruyorsa artık? Hikaru’nunki horoza benziyor sanki. :D
ÇEVİRİ İÇİN TEŞEKKÜRLER!
  • 3
  • 0

Son-Goku

• **
  • Toplam İleti 70
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #11 : Mayıs 16, 2021, 20:16:00 »
Bölüm efsane ötesiydi bölüm hakkındaki yorumum:
Spoiler
Benim en sevdiğim burst sezonu cidden bayılıyorum bu sezona bütün efsaneler var özellikle Valt u görmek heyecan vericiydi GT'den sonra cidden çok az gördük ama en azından bu sezon 1 ve 2. sezon dışında daha çok görücez ve ending de gözüktükleri için büyük spoiler olmaz diye düşünüyorum Valt, Rantaro(lider), Ranjiro(patron) Sisco, Free, Lui, Aiga, Drum gibi karakterleride görücez cidden efsane bir sezon benim için ama sparking'i superking diye çevirmeniz hiç hoşuma gitmedi sparking diye kalsaydı
ve beyblade burst beylerinin isimlerinin mitolojik kahraman ve canavarlarında aldığını öğrendim başkası biliyor mudur bilmemde ben yeni öğrendim güzelde düşünmüşler.
Bunu ilk sezonda Valkyrie,Cerberus,Unicorn gibi beylerden fark etmiştim çok kolay fark ediliyor açıkçası ve bilmeyenler varsa şunuda söyleyeyim Karakterin baş harfi beylerinde baş harfi karakteri tasarlarlarken bundan yola çıkarak beyleride tasarlamışlar bence.
  • 1
  • 0

Kyoru

• *
  • Toplam İleti 31
  • BeyPuan 190
  • Failure unacceptable! Dranzer!
« Yanıtla #12 : Mayıs 16, 2021, 20:21:14 »
Hyperion, ışık ve doğunun titanıdır. Helios ise Hyperion’un oğlu ve eski Güneş tanrısıdır. (Mitolojiyle biraz ilgiliyimdir de.  :D)
  • 4
  • 0

« Yanıtla #13 : Mayıs 16, 2021, 20:36:14 »
Seriyi çoktan bitirdim şimdi burda manyak gibi birdaha bitiricem
  • 2
  • 0

yusufdnmz12384

• *
  • Toplam İleti 48
  • BeyPuan 1
  • EJDERHA İMPARATORA BU NE CÜRET