Beyblade - Burst Superking - 48. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Beyblade - Burst Superking - 48. Bölüm
« : Ekim 04, 2021, 21:13:30 »
  • 0
  • 0

Knight

• *
  • Toplam İleti 9
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - Burst Superking - 48. Bölüm
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2021, 21:22:09 »
Spoiler
itiraf ediyim valtin kazanacağını beklemiyordum sonunda vakti güçlü gosterldiler
  • 4
  • 0

« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2021, 21:41:00 »
Bence çok saçma olmuş ağam lean goremiyormu arkadan valtun geldiğini shudamı kör abi :( lose olmamaliydi maç shu yu bir türlü düzgün oynadığını göremiyoruz ya
  • 4
  • 6

« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2021, 23:17:47 »
Shu ve Lean vs Valt ve Rantaro maçı var bu bölüm de

Spoiler
Senkronize saldırı ama shu kurtardı Lean patlama yaşıyor ama taktik sayesinde Lucifer ve Ragnaruk elendi şimdi Shu ve Valt 1v1 atıyor maçı bir an berabere sandım ama ufak bir haraket ile son duran Valkyrie oldu ve maçı kazananlar Valt ile Rantaro oldu böylelikle Asahi kardeşler ile karşılaşma hakkı kazandılar bana kalırsa serinin en iyi takım maçıydı baya heyecanlıydı bir an bile kim kazanacağını tahmin edemedim ve sonuç olarakta Valt ve Rantaro kazandı

Çeviri için teşekkürler
  • 4
  • 1

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2021, 17:21:23 »
valt ve shu  nun kapışmasını god finalindaki maçlarına benzettim
  • 4
  • 0

berkdelahoya

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 52
  • çok eğleniyorum
« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2021, 20:23:42 »
açık ara bu sezondaki şuana kadarki en güzel bölümdü mücadelenin zevki görsel şölenler olsun mükemmel bir bölümdü ben hiç beklemiyordum valt team alacağını ama şaşırttı bizi leana da her bölüm değişik şeyler oluyor tövbe korkmaya başladım  :D ama gerçek mücadelenin zevkini almış gibi görünüyordu
  • 3
  • 0

« Yanıtla #6 : Ekim 06, 2021, 22:49:02 »
keşke bi yere indirme tuşu gibi bişey yapsanız innternet çok yavaş çekiyor ve doğru izleyemiyorum ekstradan laptopa indirip köye yada misafirliğe giderken orda dosyalara saklayıp sonra tekrar izlemek güzel olur
  • 2
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5200
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #7 : Ekim 07, 2021, 00:55:38 »
Güzel bölümdü. Valt kendini gösterdi sonunda.

keşke bi yere indirme tuşu gibi bişey yapsanız innternet çok yavaş çekiyor ve doğru izleyemiyorum ekstradan laptopa indirip köye yada misafirliğe giderken orda dosyalara saklayıp sonra tekrar izlemek güzel olur

Zaten var. Bölümü yeni sekmede açarsan görebilirsin.
  • 1
  • 0

« Yanıtla #8 : Ekim 07, 2021, 16:29:14 »
Türkçeye çevirdiğiniz için teşekkürler emeğinize sağlık. Bölüm gerçekten çok güzeldi savaşlarda çok güzeldi ve adildi sonunda Lean kaybetti ama kazandıda daha önce hissetmediği bir şeyler hissetti sıcaklığı hissetti bu bölüm gerçekten Lean'in nasıl bir karakter olduğunu çok güzel gösteriyor yenilmesine üzüldüm ama bir yandan da kazandığı şeyi düşününce de sevindim bu bölüm herkesin Lean'i anladığını düşünüyorum tabi anlamayanlarda olabilir elbette ama anlamayanlar da ilerleyen bölümlerde anlayacak bundan eminim kesinlikle bu sezonun en sevdiğim karakteri Lean çok iyi bir karakter tabi 2. en iyisi de Shu çok seviyorum bu iki karakteri.
  • 1
  • 0

« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2022, 22:44:41 »
niye zaten walt rantaroyla eş oldu ki sanki başka biri yoktu 2 sini de walt tek başına yendi bir halta yarasa rantaro :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
  • 2
  • 0

begirados123456

« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2024, 14:30:27 »
Shu sen zamanında şovunu yaptın şimdi adama karışma en azından finalde kendi yenilsin
Bence de
  • 0
  • 0