Haberler:
Free harcandı diyenler için mirage fafnir 1 kere bile parçalanmadı
Arkadaşlar hepinizin eline sağlık. Emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.
Burste bir rayuga gibi bir karakter getiremediler ona en çok yaklaşanlar free ve bell free veya lui ilk çıktıklarında rayuga gibi herkezi yeniyorlardı ama baya harcandılar
Konuşulacak çok şey var tek tek yazalım bakalım ilk olarak:1-)03:15 free sana 2. Ryuga gözüyle bakıyordum ben o yüz ifadesi ne Allah aşkına (evet ilk madde buydu hehe)2-)Sezon çok aman aman mükemmel değildi aynı şekilde çok kötü de değildi 10 üzerinden 5-6 puanlık bir sezondu bölümler 15-20 dk olsa daha iyi olurdu çok fazla karakter olduğundan âlâl acale yapıldığı çok belli olmuş ve bazı karakterler harcandığından yeterince iyi bulamadım bu sezonu, ama tabi valt vs shu, free vs lui rematchlarını görmek güzeldi 3-)Sonraki sezon da değişen çok birşey yok anladığım kadarıyla sonraki sezondan hiç bir bölümü izlemedim ama youtube dan 1-2 kapışmayı izledim çok değişen birşey yok gördüğüm kadarıyla. Ben 6. Sezona da değil 7. Sezona bel bağlıyıcam 7. Sezon da da yeterince değişiklik yapmazlarsa salarım artık seriyi. 7. Sezon hakkında beklentilerim ise şu şekilde: -Valtın iyice büyümüş halini görmek istiyorum yaşının 25-30 olduğunu falan veya kötü karakter olmasını istiyorum en azından 1 sezon valtı kötü karakter olarak görmek herkesin hoşuna gidecektir eminim ki -Bazıları beyblade i bırakmış olsa falan güzel olabilir -7. Sezonun final sezonu olmasını istiyorum o yüzden hiç değilse 7. Sezonda bölümler 20 dakika olursa güzel olur -Artık valtı kötü karakter yapmayacaklarsa da ilk sezondaki gibi sadece ana karakterlere odaklansınlar valtı da göstersinler tabi de kötü karakter yapmıyıcaklarsa göstermenin çok bir mânası yok-Ve de finali nasıl final yapıcaklar onu ben bile bilmiyorum artık 7-8 tane başrol olmuş olacak 7. Sezonla birlikte neyse o da yapımcıların düşüneceği iş artık (ama küçük bi final teorim var 1. Sezon valt efsanevi bladerlar antika yeri gibi bi yere gitmişti oraya valkyrie yi bırakıp gitse ve yeni başrol valtın ilk sezon söylediği sözleri tekrarlasa falan güzel olabilir)(Aklıma yeni madde gelmedi artık ben yorumu attıktan sonra gelir kesin de her neyse yeterince uzattım zaten ) uzun lafın kısası 7. Sezondan yenilik istiyorum yenilik. Ayrıyeten bu sezonu da bize izlettiğiniz için beyblade tr ekibine teşekkürlerimi sunuyorum-sunuyoruz. Teşekkür ederiz beyblade tr ekibi Aynen düşündüğüm gibi yorumu attıktan sonra aklıma 1-2 fikir daha geldi gerçi moderatör arkadaşlar halleder artık ekliyeceğim 1-2 madde de şu şekilde -Seri artık çizgi film değil de adam akıllı bi anime gibi final yapmasını istiyorum samuray jack deki gibi ilk 4 sezon çizgi film iken 5. Sezon anime dizisi gibi final verdi-seri bittikten sonra da seriden bağımsız olarak film- mini dizi çıkartılırsa güzel olur jojo da olduğu gibi bi karakter vardı jojo da mangaka karakter ona özel mini dizi gibi birşey çıkartılmıştı beyblade serisinde de phi free hearts gwyn delta shu gibi karakterlerin hayatını konu alarak seriden bağımsız film dizi yapılırsa güzel olur gerçi beyblade serisi o söylediğim seriler kadar tutmuş bi seri değil o yüzden o kadar bütçe ayıramayabilirler her neyse ben fikrimi belirttim sadece zaten gerisinin önemi yok, iyi bakın kendinize hoşçakalın