Beyblade - Burst Cho Z - 43. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Beyblade - Burst Cho Z - 43. Bölüm
« : Ekim 04, 2020, 21:15:57 »
  • 0
  • 0

Hamaylaf

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 43. Bölüm
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2020, 21:19:10 »
Bu bölüm Ef-Sa-ne
  • 2
  • 1

« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2020, 21:20:42 »
Efso 8) 8)
  • 1
  • 0

Redline

• **
  • Toplam İleti 66
  • BeyPuan 88
« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2020, 22:27:52 »
Bölüm hakkında yorumum:
Spoiler
Bir zamanlar yenilmez adamı Free ne hale geldi. :-/ Çok iyi savaştı ama yetmedi.
  • 8
  • 0

« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2020, 22:45:02 »
Türkçeye çevirdiğiniz için teşekkür ederim  ;) Bölüm hakkındaki yorumum:
Spoiler
phi'nin yeneceğini tahmin ediyordum ama yok edebileceğini tahmin etmezdim  :( ben free'nin yerinde olsaydım 16:53 zamanında performans ucunu indirip o şeyi bana fırlatmasına müsade etmezdim  ::)  yani ben olsaydım 2. elde o şeyi fırlatıpta saha dışına atıldıktan sonra 3. elde o fırlatma şeyini kullanmasını önlemeye oynardım ama olsun iyi dayandı yapacak birşey yok  :'(
  • 3
  • 0

Arda Okan Okur

• Toplam İleti 123
  • BeyPuan 10
  • Sinister Longinus
« Yanıtla #5 : Ekim 04, 2020, 23:13:16 »
19:4 ne oldu öğle be bir gidib geldim şaşkınlıkla izledim hakkaten Phi nin BEYBLADEden anladığı buysa önümüzdeki yol çok uzun acaba Aiga Phi yi nasıl yenecek çok merak ediyom
  • 2
  • 1

berkdelahoya

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 52
  • çok eğleniyorum
« Yanıtla #6 : Ekim 05, 2020, 01:27:21 »
ilk defa bir burst bölümü izlerken ağladım :( free bir zamanlar dünya sana tapıyordu nasıl bu hallere düştün :(
  • 6
  • 1

« Yanıtla #7 : Ekim 05, 2020, 03:30:39 »
Çeviri için teşekkürler emeğinize sağlık. Gerçek yıkım tanrısı eskiden sadece beyblade leri yok etmekle kalmayıp dünyanın bile bir kısmını neredeyse yok etmişti ama şimdi ne hallere düşürdüler ama en azından o kadar da kötü değil beybladeleri yok edebiliyor ama yinede  Diablo Nemesis'in  yani gerçek yıkımın beyblade inin yerini alamaz bana göre ama en azından twin nemesis gibi bir saçmalık değil hiç yoktan iyi diğer bölümleri merakla bekliyorum. Keşke super king ten sonra bir sezon daha olsa o sezonda da gerçek yıkım tekrar uyansa çok güzel olurdu bana göre.Ama lütfen dediklerimi yanlış anlamayın burst seriside bana göre çok güzel bir seri sadece eskileri kadar tat veremiyor bana ne biliyim en azından biraz daha şiddetli olsa çok daha güzel olurdu ama böylede iyi yeterki beyblade devam etsin. Ama yinede güç seviyesini bu kadar düşürmeselermiş daha iyi olurmuş bana göre.Ama en azından hala yıkım çok daha düşük miktarda da olsa var olmaya devam ediyor.Baya uzun bir yorum yazdım kusuruma bakmayın ama dayanamadım Nemesis'i biraz fazla sevdiğim için  bu kadar uzun bir yorum yazdım.
  • 2
  • 3

« Yanıtla #8 : Ekim 05, 2020, 10:01:24 »
Teşekkürler
  • 1
  • 0

« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2020, 10:13:59 »
Abi Freeye üzüldüm
  • 1
  • 0

Master

• *
  • Toplam İleti 12
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #10 : Ekim 05, 2020, 22:28:21 »
Klasik beyblade senaryosu. Sen dünyanın en iyi bladerini 1 sezon güçlü gösterip diğer sezon ezik gösterirsen olmaz ama senarist. Neden hep aynısı oluyor. Bir karakter çıkıp aşırı güçlü oluyor. Sonra final tarzı bir bölümde kaybedip ezikleşiyor. Neyse free gibi en iyisinden sonra dünyanın en iyi 2. bladerinin maçı var. Sonuç bariz belli ama eh işte
  • 4
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #11 : Ekim 06, 2020, 01:04:07 »
Bölüm hakkında yorumum:
Spoiler
Bir zamanlar yenilmez adamı Free ne hale geldi. :-/ Çok iyi savaştı ama yetmedi.
shonen tarzı animelerin en sevmediğim tarzı işte Free zaten hala en güçlü sonuç olarak dünya birinciliği var bence sırf uzatılsın ve phi güçlü gösterilsin diye  uğrastırılmış bir şey

@xXDARKKNSSFNNXx  8 sezon olacak ve devam edecek diye biliyorum ben okadar olmasada extra bir sezonu varmış.     
Klasik beyblade senaryosu. Sen dünyanın en iyi bladerini 1 sezon güçlü gösterip diğer sezon ezik gösterirsen olmaz ama senarist. Neden hep aynısı oluyor. Bir karakter çıkıp aşırı güçlü oluyor. Sonra final tarzı bir bölümde kaybedip ezikleşiyor. Neyse free gibi en iyisinden sonra dünyanın en iyi 2. bladerinin maçı var. Sonuç bariz belli ama eh işte
kesinlikle bende sinir oluyorum bide yani Free de la hoya bu saçma yani  bu arada en iyi ikincisi Lui dır sonra  Shu dur bnce. İlkte hem fikiriz ama.  Hatta ben Lui ve Free eşit >shu olarak düşünürüm  o yüzden en sevdiğim sezon kesinlikle God sezonudur 

Chi zed 17 den sonra izlemeyen ben ne kadar çok şey biliyorum demi   ;D shu ile phi maçının sonucunu kimin kimi nasıl ne şekilde yendiğini   :) :)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5206
  • BeyPuan 10858
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #12 : Ekim 12, 2020, 01:23:45 »
Açıkçası bu bölümün daha heyecanlı olmasını beklerdim. İlk iki raunt sakindi, üçüncü raunt da tatmin etmedi beni. Phi'ın yok etmelerine kim dur diyecek acaba?
  • 1
  • 0

« Yanıtla #13 : Ekim 24, 2020, 00:04:45 »
Spoiler
Abi şu Phiyi güçlü göstericem diye Free'yi harcadınız be, yazıklar olsun başka bişey demiyorum.
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #14 : Kasım 01, 2020, 00:39:47 »
Açıkçası bu bölümün daha heyecanlı olmasını beklerdim. İlk iki raunt sakindi, üçüncü raunt da tatmin etmedi beni. Phi'ın yok etmelerine kim dur diyecek acaba?
benim en çok şu phi nın kalkan olayı  sinirimi bozuyor bide yani Free çok tek ik ve zihinle oynayan bir oyuncu o kalkanı kırmayı veya çıkartmayı düşünür 3.turda da aynı şekilde saldırmaz hiç bir savunma karşı saldırı düşünmeden normalde işte sanki phi yı abartmak için konulmuş bölümler gibi normal shounen işte baş role yenilcek gibi duruyor tek (oda aiga. Keşke valt olsada işte )
Spoiler
Abi şu Phiyi güçlü göstericem diye Free'yi harcadınız be, yazıklar olsun başka bişey demiyorum.
kesinlikle üsteki yorum senin yorumun içinde geçerli
  • 0
  • 0