Beyblade - Burst Cho Z - 49. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Beyblade - Burst Cho Z - 49. Bölüm
« : Ekim 18, 2020, 22:09:49 »
  • 0
  • 0

Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 49. Bölüm
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2020, 22:42:52 »
tüh ya dublaj güzel olurdu ama olmayacakmış neyse alt yazıyı yapanlara şükredelim (hepinize kolay gelsin)
  • 1
  • 0

Master

• *
  • Toplam İleti 12
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2020, 23:10:46 »
Herkese yenilen yeni yetme bir çocuk nasıl olurda dünyanın en iyi beybladelerini parçalara ayıran Phi ya karşı koyabilir ? Gerçekten bu beyblade de bir karakterin bir anda aşırı güçlü yapılması saçma geliyor.
  • 4
  • 2

« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2020, 10:18:00 »
Aiga yeni yetme mi rezonans valt dan Bi fazla bu yüzden şeytani rezonansı herkese tek attı
  • 1
  • 0

« Yanıtla #4 : Ekim 19, 2020, 20:25:37 »
Türkçeye çevirdiğiniz için teşekkür ederim  ;) Bölüm hakkındaki yorumum :
Spoiler
diyecek birşey yok önceki bölümlerde içimi dökmüştüm zaten   ??? ama her düşündüğümde çok saçma geliyor yaa madem artık 3. raund'da  yok edilmesini istiyorsun niye zırhını çıkarıp'ta araya sıkıştırıp kolayca yok etmiyorsun da  tek başına saldırıyorsun  >:( shu ya yaptığı gibi hyde gibi hızlıca yuvarlak içinde zırhını fırlatıp dayanıklılığını tüketip zırhını duvara fırlatıp  ana beyblade'inde zıt tarafından araya sıkıştırıp yok edicektin buradan ben mi öğreteyim beyblade'de nasıl kapışman gerektiğini  ??? :-[ ::)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #5 : Ekim 19, 2020, 21:07:49 »
güzel bölüm
  • 0
  • 0

Lindyx

• *
  • Toplam İleti 17
  • BeyPuan 2
« Yanıtla #6 : Ekim 20, 2020, 13:38:06 »
14:51  :DSADASSD
  • 0
  • 0

« Yanıtla #7 : Ekim 20, 2020, 16:12:52 »
Bune oğlum 0:24 saniyedeki Zero No Tsukaima saki Saito ya benziyo o animeyi unutmaya çalışıyom
herşey beni zorluyo  >:(
  • 0
  • 0

« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2020, 14:03:32 »
burst serisini başlatıp türkiyede başlatıp dublajına devam etmemek biraz saçma ama elinize sağlık siz çeviriyorsunuz
  • 5
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #9 : Ekim 22, 2020, 19:06:33 »
Aiga'nın babasının Beyblade'i de mi varmış? :D İkinci sezondan Twin Nemesis sanırım. Cho-Z Beybladelerinin mucidi adamsın, yapsana kendine sağlam bir Cho-Z Beyblade'i :D

Bu karşılaşmanın bu bölümde bitmemesi iyi oldu. Bu kadar kolay bitemezdi.
  • 3
  • 0

« Yanıtla #10 : Ekim 23, 2020, 14:38:18 »
Çeviri için teşekkürler emeğinize sağlık.Aiga sadece Achilies'le rezonans kurarak bile güçleniyor antrenman maçları dışında Phi ile olan bu savaşları da onu güçlenidiriyor ayrıca bütün beybladeleri parçalayan Phi ve Phoneix'i de öyle güçsüz olmadığını gerçekten çok güçlü olduğunu da görmüş oluyoruz bu bölümde ama Phi'ye yıkım tanrısı denmesi kesinlikle çok saçma sadece beybladeleri parçalıyor bundan dolayı da yıkım tanrısı denmesi mantıksız Phi gerçek bir yıkım bile yapmıyor doğru insanların kalbini beybladelerini parçalayarak yıktığı doğru ama o kadar da abartılıcak bişey yok bana göre ama yinede cho-z serisindeki en sevdiğim karakter ve beyblade Phi ve Phoneix. Aiga'nın babasıda bu burst serisindeki en saçma ve nemesis adını hiç hak etmeyen bir beyblade i kullanıyor o kadar beyblade ler hakkında bilgili ve uzman ama kendisine yaptığı beyblade çok saçma olmuş Twin Nemesis'ten nefret ediyorum Nemesis adını nerelere düşürdü ve ne hale getirdi  burst serisindeki en nefret ettiğim beyblade.
  • 0
  • 0

Faruk

• *
  • Toplam İleti 4
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #11 : Eylül 02, 2021, 21:42:43 »
elinize sağlık szin dışında beyblade burst u çevircek birileri yok bölüm hakında fikilerim
Spoiler
bence aiganın gelişimini daha fazla görmeliydik daha yeni beyi almasına ramen hemen ustalaştı bu bana saçma geliyor phiyi saha dışına çok kolay atı biraz daha kritik olmalıydı
  • 0
  • 0

Aas

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #12 : Kasım 18, 2023, 17:13:04 »
Türkiyede neden kaldırıldı beyblade burst iyi olurdu dublaj olsa
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #13 : Kasım 18, 2023, 18:10:50 »
Türkiyede neden kaldırıldı beyblade burst iyi olurdu dublaj olsa
kaldırılmasından kastı yeterince ilgi göremediğinden dolayı diğer sezonlar gelmedi tr ye
  • 0
  • 0

orjinalkerbecs

« Yanıtla #14 : Aralık 12, 2024, 22:42:16 »
Çeviri için teşekkürler emeğinize sağlık.Aiga sadece Achilies'le rezonans kurarak bile güçleniyor antrenman maçları dışında Phi ile olan bu savaşları da onu güçlenidiriyor ayrıca bütün beybladeleri parçalayan Phi ve Phoneix'i de öyle güçsüz olmadığını gerçekten çok güçlü olduğunu da görmüş oluyoruz bu bölümde ama Phi'ye yıkım tanrısı denmesi kesinlikle çok saçma sadece beybladeleri parçalıyor bundan dolayı da yıkım tanrısı denmesi mantıksız Phi gerçek bir yıkım bile yapmıyor doğru insanların kalbini beybladelerini parçalayarak yıktığı doğru ama o kadar da abartılıcak bişey yok bana göre ama yinede cho-z serisindeki en sevdiğim karakter ve beyblade Phi ve Phoneix. Aiga'nın babasıda bu burst serisindeki en saçma ve nemesis adını hiç hak etmeyen bir beyblade i kullanıyor o kadar beyblade ler hakkında bilgili ve uzman ama kendisine yaptığı beyblade çok saçma olmuş Twin Nemesis'ten nefret ediyorum Nemesis adını nerelere düşürdü ve ne hale getirdi  burst serisindeki en nefret ettiğim beyblade.
Haklısın Nemesis Burst serisinin çok üstünde
  • 1
  • 0