tahmin ettiğim gibi aiga kazandı çok saçma olmasına rağmen maç ile ilgili yorum yapacak olursam 16:16 da aiga gibi valtın da geriye çekilip 1. ve 2. sezondaki gibi yükseğe zıplayıp bu kezde havada biraz dönerek beyblade ini fırlatmasını beklerdim

çünkü 1. ve 2. sezondaki son maçlarında yükseğe zıplayarak yapmıştı sanırım büyüdüğü için zıplayamaz oldu

17:46 da 3 güçlü kanatını'da achilesse hasar verip achiles de havaya çıktı ama benim burda saçmalık bulduğum kısım achilessin havadan itibaren dönme hızının olmamasıyken yerde stadyumun kenarına performans ucunun ayar değiştirip stadyuma eski dönüş hızına kavuşması oldu

yani 18:19 dan bahsediyorum sırf o anda rezonans yaptı diye böyle birşey olamaz yaa

bide valt'ın durmadan kanatı içine girdi ama valt aiganın kanatını sadece 2 kez kapatması garipti anlaşılan valt achilesin kanatına çok fazla hedef almadı ya da aiga'nın kanatı japon yapıştırıcısıyla sabitlenmiş

dediğim 2 seçenekten 2. si daha mantıklı gibi kesin kapanmasın diye yapıştırıcıyı dayadı da dayadı

işin şakası gerçekten aiga'nın kanatı çok zor kapanıyor phi ile aiga savaşında da böyle olmuştu phi aiga'nın kanatını ya 1 defa kapattı ya da hiç kapatamamıştı

bu yüzden valtriyek ile achiles aynı anda havaya atıldıktan sonra valtın kanatı kapanmasından dolayı parçalanması ve achilessin kanatı'nın kapanmamasından dolayı parçalanmaması da çok saçmaydı o kadar hasarda nasıl kanatı kapanmıyor hala yani 2 side aynı anda havaya atılıp 0.5-1 saniye farkla valtriyek parçalansa bu kadar saçma bulmazdım... neyse senaristler bunu uygun görmüş.Lui de uyuyor heralde

hiç ortalıkta yok.Bakalım 4. sezon nasıl olacak