Beyblade - Burst Cho Z - 51. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 51. Bölüm
« Yanıtla #30 : Ekim 24, 2020, 09:55:12 »
phi da iyi oldu 8)
  • 2
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #31 : Ekim 24, 2020, 11:04:04 »
çok iyi bir finaldi ama valt'ın kaybetmesine üzüldüm biraz
  • 1
  • 0

« Yanıtla #32 : Ekim 24, 2020, 11:55:01 »
Bir sezonu daha bitirdik.Burdan emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz bize bu şekilde izlettirdiğiniz için
Artık gelecek sezonlarda devamke
  • 0
  • 1

night

• *
  • Toplam İleti 1
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #33 : Ekim 24, 2020, 12:23:07 »
Aiga dan o kadar nefret ediyorum ki inanamazsın valt o kadar ugrasip iyi yerlere geliyo bu off ilk kapismada valt yenildim ucu ucuna diyip herkeze meydan okuyo anlamiyorum lui bu kadar gucsuz beybladeci degil onu  yenmek ne demek ya
  • 0
  • 1

« Yanıtla #34 : Ekim 24, 2020, 12:51:12 »
Açıkcası bana göre çok kötü bi sezondu. Baş karakterin değişmesi aşırı anlamsızdı. Aigayı da hiç sevmedim. Keşke sonda Valt kazansaydı. Herşeydün öte eline beyblade almamış birini böyle güçlü göstermek çok anlamsızdı. En azından sezonun sonunda Rantaro, Daiga, Ken, Cooza, Vakiya ve geçen sezondan karakterleri gösterselerdi ama olmadı. Galiba 4cü sezondada baş karakter değişiyo öyle duydum. Şu yazarlar ne düşünüyo gerçekten anlamadım. Her sezon bi karakter ortaya çıkarıp şampiyon yapıp yeni bi karakter ortaya çıkarmak ne ya? Kesin şu gelen yeni karakterde son bölümde Aigayı yenip şampiyon olucak. Benim için bu sezon yeni bi seri gibiydi. Burstun en iyi sezonu ilk 2 sezondu. Bu sezon çöp gibi duruyo benim açımdan
  • 4
  • 3

« Yanıtla #35 : Ekim 24, 2020, 16:34:11 »
Aiga nın kazandığını görünce free gibi oldum keşke valt kazansaydı.çevirmenler, montajcılar ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
  • 2
  • 0

Emirhan

• *
  • Toplam İleti 10
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #36 : Ekim 24, 2020, 19:19:32 »
Umarim 6 . Sezon olursa valt başrol olur
  • 1
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1143
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #37 : Ekim 24, 2020, 23:17:52 »
Umarim 6 . Sezon olursa valt başrol olur

Valt'ın baş karakter olduğu bir sezonda neler olabilir? Nasıl bir tema işlenebilir?
  • 1
  • 0

« Yanıtla #38 : Ekim 25, 2020, 01:12:55 »
Bu bölümden spoiler sadece
Spoiler
Kısaca güzel sezon sayılırdı ama valtın şeytani rezonanslı olduğu bi sezon görmek daha iyi olurdu bari aiga 4. sezonda da olsaydı. phiyi de o kadar abarttılar abarttılar aigaya yenildi. Valt ı da bala yendi her finalinde olduğu gibi o bal shunun özelliği değil miydi.
Çeviri ekibine de teşekkürler.
  • 0
  • 0

Emirhan

• *
  • Toplam İleti 10
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #39 : Ekim 25, 2020, 10:46:12 »
Ben şöyle düşünüyorum valt eğer bir sezonda daha başrol olursa o son sezon olur birsürü güçlü karakter olmuş durumda zaten o karakterler arasinda tekrar 1. Olmaya çalıştığı bir sezon olabilir gibi düşünüyorum
  • 3
  • 1

« Yanıtla #40 : Ekim 26, 2020, 07:29:09 »
Teşekürler
  • 1
  • 0

Kut-Eye

« Yanıtla #41 : Ekim 26, 2020, 16:08:13 »
Yanlız biz Phi Sparking de kötü olarak görmeyeceğiz bence çünkü Hearts’la Phi doğru yolda ilerlemeye başladılar
  • 0
  • 0

« Yanıtla #42 : Ekim 26, 2020, 17:10:57 »
3 sezonunda çevirilip bize sunulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sezon bence ne çok iyiydi ne de çok kötü yani ortalamaydı. Pekçok karakter geldiklerinde şişirildi ve sonra patates oldular. Lui, Shu, Free, Kit, Phi gibi karakterler çok güçlülerdi sonra kolayca kaybettiler özellikle Lui. Neden sezon içinde olduklarını anlamadıklarım oldu. Fubuki, Kyle, Souh, Tokonatsu mesela bu karakterler çok silik karakterlerdi. Aiga'yı beğendim ama maçı kaybederken bi anda beyi ile iletişim kurup ansızın kazanması saçma geliyor. Ayrıca Aiga'nın hızlı bir şekilde güçlenmesi de saçma bence. Phi karakteri güzel bir kötüydü. Olağan dışı -Phoenix'in özel hamleleri ve Air Knigt'ın uçması gibi- olayların olması güzel olmuş dikkat çekici gerçekten. Şampiyonluk sistemi olmasını isterdim ama ünvan maçıda güzel bir farklılık olmuş. Evet genel olarak böyle kötü senaryo, karakterlerin derinliliklerinin olmaması, Güzel kapışmaların olması, ana karakter ve ana kötü güzel olması bu sezonu ortalama yapıyor. Bir sonraki sezon ile ilgili spoiler vereceğim açmadan önce dikkat edin
Spoiler
Drum bence güzel bir karakter
  • 1
  • 0

« Yanıtla #43 : Ekim 27, 2020, 03:09:38 »
Çeviri için teşekkürler emeğinize sağlık.Aiga yine şanslı olduğu için kazandı şansı da Achillies ile olan rezonansının bir tık daha fazla olmasıydı onun dışında cho-z serisi genel olarak fena değildi ne çok iyi ne çok kötü ama bazı karakterlerin değerinin tam gösterilmediğini düşünüyorum ama serinin güzel olmasının sebebi önceki burst serilerine kıyasla beybladelerin gücünün çok daha fazla olmasıydı yani güç derken kastettiğim beyblade in içindeki ruhsal güç, doğaüstü güç ve bu güç Phi ile başladı bana göre o yüzden Phi'yi çok seviyorum cho-z deki en sevdiğim karakter bana  göre cho-z deki bu ruhsal gücü yani doğaüstü güç rezonans gücünü Phi ve Phoneix sembolize ediyor bu yüzden seviyorum bu seriyi yoksa Aiga'dan felan değil gerçi Aiga'da sonradan bu gücünü kullandı ve güçlendi ama olsun diğer karakterlerde de böyle bir güç yapılabilirdi sadece Phi, Hearts ve Aiga'nın güçleri ön plana çıkıyordu farklılık olarak diğer karakterlere de bu güç eklenseydi çok daha iyi olurdu yani Lui ve Shu gibi mükemmel ve önceki serilerin en güçlüleri arasında olanlar da nasıl bu güç olmuyor anlamadım ama öyle çok kötü ve tamamen mantıksız olan bir seri değildi bence.4. sezonu merakla bekliyorum 4.sezonun da  türkçesini görmek daha iyi ve anlaşılır olucak yine anlamadığım yerler olmuştu japoncasında bide seriyi tam olarak anlayarak izlemek çok iyi olur.
  • 0
  • 0

Kutay

« Yanıtla #44 : Ekim 31, 2020, 11:06:46 »
Benim burada en çok kızdığım şey aiga da çok fazla hani z ezişi z kılıcı z savurması falan onda çok varken Valr da ise valkyrie kesişi ani fırlatma vardı Valt da eğer kendini öyle geliştirseydi aiganın ağzına vururdu burada en çok buna gıcık oldum sadece 2 tane var aigada 10 dan fazla...
  • 1
  • 0