Beyblade - Burst Cho Z - 51. Bölüm

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5210
  • BeyPuan 10858
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 51. Bölüm
« Yanıtla #45 : Ekim 31, 2020, 15:17:04 »
GT soran arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen sitemizin sağ üst köşesinde yer alan haberler bölümüne bakın. 8 Kasım'da.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #46 : Kasım 02, 2020, 01:14:45 »
Muhteşem Ama bÜTÜN aLTYAZILARDA  Ateş falan deniyo normal türkçe dublajında Hadi Fırlat diyo onu bidaki sezonlarda düzeltirseniz sevinirim :)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5210
  • BeyPuan 10858
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #47 : Kasım 02, 2020, 01:33:37 »
Muhteşem Ama bÜTÜN aLTYAZILARDA  Ateş falan deniyo normal türkçe dublajında Hadi Fırlat diyo onu bidaki sezonlarda düzeltirseniz sevinirim :)

Japoncası "Hazır, Ateş!" olduğu için öyle yazıyoruz.
  • 0
  • 0

Emirhan

• *
  • Toplam İleti 10
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #48 : Kasım 02, 2020, 17:09:42 »
Gt hakkındaki bilgilere nerden bakıyoruz göremedim ben
  • 0
  • 0

« Yanıtla #49 : Kasım 08, 2020, 09:51:48 »
efsane bir sezondu.ama son bölümde kazanan valt olmalıydı yani aigayı bilerek çok güçlü yapıyolar sonradan belki shu yenilmeseydi güzel sezondu 4. sezondaki ana karakterin adı deltaymış anladığıma göre 4. sezonu mutlaka bekliyorum.  :D
  • 0
  • 0

« Yanıtla #50 : Kasım 08, 2020, 11:00:34 »
efsane bir sezondu.ama son bölümde kazanan valt olmalıydı yani aigayı bilerek çok güçlü yapıyolar sonradan belki shu yenilmeseydi güzel sezondu 4. sezondaki ana karakterin adı deltaymış anladığıma göre 4. sezonu mutlaka bekliyorum.  :D
Hayır  ana karakterler drum ve gwyn.
Yanlız biz Phi Sparking de kötü olarak görmeyeceğiz bence çünkü Hearts’la Phi doğru yolda ilerlemeye başladılar
Spoiler
Merak etme phi zaten hiç göremeyeceksin😂
Bu bölümden spoiler sadece
Spoiler
Kısaca güzel sezon sayılırdı ama valtın şeytani rezonanslı olduğu bi sezon görmek daha iyi olurdu bari aiga 4. sezonda da olsaydı. phiyi de o kadar abarttılar abarttılar aigaya yenildi. Valt ı da bala yendi her finalinde olduğu gibi o bal shunun özelliği değil miydi.
Çeviri ekibine de teşekkürler.
Spoiler
Aiga 4 cü sezonda da var
  • 0
  • 0

« Yanıtla #51 : Kasım 21, 2020, 20:28:09 »
Ne final ama! Aiga sırf başrol karakter diye bu kadar ileri götürüp mantık hataları yapmaları çok saçma. Aiga biraz abartıldı. Beklemediğim nokta Volt, Shu, Free gibi yetenekli ve azimli bladetçilerin harcanması oldu bunu haketmemişlerdi. Bu sezonu sevemedim. Ara bölümlerde shu, free, volt'ta olmasa hiç izletmeyecek türden bir sezon, kimine göre bilmem ama bana göre böyle.  : /
Çevirmen arkadaşlara teşekkür ederiz  :)
  • 0
  • 0

RoninPhoenix

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 1
  • Dragon Emperor : Strong Supreme Roaring!
« Yanıtla #52 : Kasım 22, 2020, 01:12:27 »
Valt : CHO CRASH SHOOT diyor ama her yerde CHO FLASH SHOOT yazıyor ...
 Neden ?XD
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1605
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #53 : Kasım 22, 2020, 08:03:09 »
Valt : CHO CRASH SHOOT diyor ama her yerde CHO FLASH SHOOT yazıyor ...
 Neden ?XD
Çünkü Cho Flash Shoot diyor.
(超フラッシュシュート, Chō Furasshu Shūto)
  • 0
  • 0

Uchiha Shu

• *
  • Toplam İleti 31
  • BeyPuan 288
« Yanıtla #54 : Kasım 29, 2020, 04:23:27 »
Haydii bakalım Gachiye geçme zamanı GAC GAC GATİNKODAAAAAAAAA
  • 0
  • 0

« Yanıtla #55 : Aralık 03, 2020, 19:14:27 »
Bence gördüğüm en berbat sezondu baş rolü değiştirmelerine sözüm yok Valt'ın hikayesi bitmişti daha fazla Valt için birşey yapamazlardı (ne yapabilirlerki uzaylılarlamı kapışacak) uzun zaman alsada kabullendim ama Valt'ı hiç güçlü yapmamışlar dünya şampiyonunu parçalayan gönülerin şampiyonuna yenilen Aiga çok saçmaydı mesala Valt bir yenilmez olabilirdi Phiyi yenen Aigayı parçalayan karekter bir karekter olup gerçekten bu dünya şampiyonu diyeceğimiz bir karakter olmalıydı Valt, Aigayı birkaç defa yeniyor koskaca dünya şampiyonu çiftlikte büyümüş manası var oda saçma mesala çiftlikte yetişmiş bir futbol takımı 500 kat fazla çalışsın gidip Fransayı yenebilir mi? MUCİZE DEĞİLSE sanki şöyle bir algı var Valt'ın eli armut topluyordu. Hikaye çok saçmaydı hikaye olmayınca hiçbirşeyin tadı tuzu kalmıyor ne kadar harika savaşlar olsada.Benim açımdan burst ve god dan sonra sparking iyi gidiyor
  • 1
  • 0

« Yanıtla #56 : Mart 02, 2021, 21:59:14 »
evet 3.sezonu da bitirdim ya ilk başta şunu söylemem gerek Aiga'ya çok geç alıştım sebebi ise bir anda farklı karakterler varken diğer karakterlere geçilmesi alışmamı etkiledi bir de şunu söylemem gerek arkadaşımla bunu tartıştım ve hak verdi ya şöyle ki evet ne kadar önce ki sezondan bazı bladerlar olsa da olmuyor çünkü hani şöyle düşünün Kai'siz Bakuten Shoot olur mu yada Kyoya'sız Metal Fight veya Ryuga ve Gingka'sız metal fight ha denediler olmadı sebebini de herkes biliyor anlatmak istediğim evet farklı bir sezon farklı bir şey yapmak istemişler bana göre yarımsı başarmışlar sebebi de yukarı da verdiğim örnek gibi ama yine de bazı Legendary Bladerlar olsa da bir türlü alışamamıştım ama 40 gibi alıştım Aiga'ya ve şöyle ki bu sezonda öyle çılgınca bir turnuva görmedik savaş gemisi beni içine çekmedi onun yerine şöyle bir şey yapabilirlerdi 32 kişilik 1 turnuva 16 Legendary Blader 16 Yeni Blader Phi ve Hearst'de bunun içinde o ayrı bir senaryo ama yapabilirlerdi ha bir de şunu ekleyim Ana Karakterin bir geçmişi yok tam olarak tanıttılar ama biz ne oluyor demeden hop ana karakter aiga oldu bu da bir eleştiri yavaş yavaş Flashback ve insanlarını kendine çekebilecek bir şey yapsalarmış daha iyi olurmuş bir de insanlar zaten bir ana karaktere alıştığı zaman ve diğeri aniden geldiği an bir yadırgar bende öyle oldu şahsen mesela önce ki karakterlerin yerini dolduran da az Ranjiro Aiga Fubuki belki Suoh belki e diğerleri + olarak Legendary Bladerlar ? Phi bu sezonu tek başına taşıdı onun dışında taşıyan görmedim Phi'ye yüklemişler her şeyi Evet Free,Lui,Shu gibi isimleri görsekte yok olmuyor ki zaten Phi ve hikaye yönlendirimini iyi yapmasalarmış bu sezonda tutmayıp batarmış yani bir dönem Hearst taşısada 34 40 arası yine Phi üstlendi onun dışında her neyse kısaca öyle yada böyle benim ortalama bir sezondu ve 6/10 veriyorum 1.Sezon 7/10'du 2.sezon 8.5/10 vermiştim yani şuan en iyi sezon gözümde 2.sezon öyle de kalacak gibi bu kadar 4.sezon nasıl olacak acaba göreceğim görüşürüz

(Ek olarak çeviri ekibine teşekkür ederim güzel çevirileriniz var Eren olsun Daichi olsun Penguen007 olsun çok emeğiniz geçmişi hepinize teşekkürler)
  • 0
  • 0

yusufdnmz12384

• *
  • Toplam İleti 48
  • BeyPuan 1
  • EJDERHA İMPARATORA BU NE CÜRET
« Yanıtla #57 : Mart 03, 2021, 16:30:42 »
çok saçma niye kazanmadı anlamiyom  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
  • 0
  • 0

kingstone05

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 140
  • Hell Salamnader
« Yanıtla #58 : Mart 22, 2021, 13:49:26 »
Aiga nın kazanması kadar saçma bir şey yok >:(
  • 1
  • 0