Beyblade - Burst Cho Z - 51. Bölüm

begirados123456

Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 51. Bölüm
« Yanıtla #75 : Kasım 05, 2024, 23:03:04 »
bilmem valkyrie zırhı ringden atsa avantajı daha çok olurdu
Zırhı atılsa bile Final dead impact hamlesi var Aiga ana karakter diye kazandı yoksa o da kazanamazdı Phi burst ün en iyi karakteri
  • 1
  • 0

begirados123456

« Yanıtla #76 : Kasım 12, 2024, 06:57:05 »
He evet öyle olursa mecbur başa baş savaşırlardı o zaman Valt kazanabilirdi
Valt illa yenilmez diye bir şey yok
  • 0
  • 0

obiyow12

• *
  • Toplam İleti 2
  • BeyPuan 0
  • myanimelist:obiyow12
« Yanıtla #77 : Mart 01, 2025, 12:29:04 »
valt yok izlemeye tenezzül bile etmedim ve random bir bebe valt'ı yeniyor evu'dan sonra ana karakterde hiç valt yok hadi tanıdığımız biri olsa bir şey demeyeceğim bunlar kim evu dan sonrası izlemeye değmez berbat (sırf bunu yazmak için kayıt oldum yıllardır kayıt olmuyordum)
  • 0
  • 1

Jinwoo

• *
  • Toplam İleti 8
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #78 : Mayıs 25, 2025, 18:30:00 »
Rezalet bir seriydi daha çok yeni güçlü karakter yap daha çok beyblade satmaktı amaçları ilk 2 sezondaki arkadaşlık duygusu gram yoktu ticari para kazanmayı öncelik haline getirmişler rezalalet bir seriydi valt o kadar çalışsın aiga yeni başlasın yok etsin ortalığı bu messi ronaldoyu yeni başlayna birinin rekorlarını geçmesi gibi bir şey, çeviri için çok saolun ama rezalet bir seri ileri ki sezonlara bakmayacağım bile metal ve og beyblade best bunlara göre
  • 0
  • 1

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1290
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #79 : Bugün, 02:58:12 »
Bu sezon, yeniden izleyişime kadar, aklımda en çok sevdiğim Burst sezonu olarak kalmış. Sanırım genel teması ve gıcık olacak pek bir unsur içermemesi bunun sebepleriydi. Ama bu izleyişimde görüşüm çok daha farklı. Önceki iki sezonun kurmuş olduğu temeli çok iyi devam ettirdiğini ve yeni bir zirveye taşıdığını görüyorum. Ama orta kısımlarda da görece zayıflık yok değil. Tabii Burst jenerasyonu tarafından şımartıldığım için bunu söyleyebiliyorum. X gibi bir şeye kıyasla zayıflık falan yok. Ama antrenman arc biraz sıkıcıydı. İlk izleyişimde Valt'ın gelişme sürecini gıcık bulurken bu kez çok keyif aldım. Ama Aiga'nın şeytani rezonanstan kurtulmaya çabaladığı süreçte bir gıcıklık yok değildi. Ve tabii sezonun en kötü şeyi olan Fubuki'nin harcanış... Toplamda çok iyi bir sezon ama ilk ikisinden çok az geride olarak değerlendiriyorum. 4. bölümdeki Fubuki vs Aiga maçının hatrı büyük :D

• 0
  • 0