Haberler:
Sonunda SpoilerBu klişe başlangıca gıcık oluyorum; vasat bir oyuncu Beyblade fırlatamıyor, sezon sonunda bir bakıyorsun kimse onu yenemiyor. Bu nedenle Metal'in başını seviyorum, Gingka'yı ilk başta güçlü bir Beybladeci olarak görüyoruz.Shu'nun karakter dizaynını çok beğendim, şimdiye kadar gördüklerimizden daha farklı. Sahaların boyutu da daha gerçekçi, hoşuma gitti. Bu seride de Beybladeler oyuncuyu dinleyerek mi hareket ediyor, onu tam anlayamadım. Zamanla görürüz.
Neden tüm beyblade serilerinde 51 bölüm var?
Hepsinde değil. G-Revolution 52, Metal Fury 39, Shogun Steel 26 bölüm.
shoogunu olduğundan kısa tuular ya dahda uzaılabilecek bir konusu vardı bursun 3.sezonunu iyice uzatılar oda shoogun gibi bir seri
yanlız chouzetsu'nun konusu olarak shoguun steel'den daha iyi shoguun steel gibi olsa bile.
fury den sonra geliştirmek daha zor ama mesela shoogunda şu efsanelerden gelen beyblade leri yada dojinin ekisini arırabilirlerdi her türlü uzardı zaten kıyaslama orda bunda bu kadar iyi konu çıkarabiliyorken uzatabilecekleri yada değişirebilecekleri konuyu kısa tuttular ama burst un çıkması iyi oldu
beybilet burst evolution seresi nezaman gelcek lütfen gelsin
En gerçek seri bu olmuş yani Spoilerama ulusal turnuva çeyrek finalde geŕçekçilogini kaybediyor