Beyblade - Burst - 51. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst - 51. Bölüm
« Yanıtla #105 : Ekim 30, 2021, 17:49:44 »
Yeni bitirdim güzel sezon olmuş genel olarak özel hamle yok gibi bir şeydi atış üzerinden güçlendi karakterler umarım sonraki sezon bakuten ve metal seride olduğu gibi özel hamleler görürüz bir de ana karakterimiz biraz hırs konusunda eksik gibi ginga içinde aynısını düşünüyordum takao daki o havayı veremiyorlar gibi
  • 0
  • 0

« Yanıtla #106 : Mart 22, 2022, 22:46:04 »
Valt galiba Fenerbahçeli hiç şampiyon olamıyor
  • 0
  • 0

Aas

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #107 : Kasım 23, 2023, 00:58:37 »
Neden türkiyeden kaldırıldı yaa dublaj izlemek zevkli olurdu
  • 0
  • 0

Aas

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #108 : Ocak 03, 2024, 01:59:54 »
Beyblade burst bitdi 7 sezonda amma türkiyede 1 sezondan bitdi bence 2 sezon en iyi sezon idi 2 sezon türkiyede yayınlansaydı iyi ilgi göre bilirdi hatırlıyorum final bölümü izliyende 2017 okuldan geldim öyle izledim vay bee zaman nə çabuk geçiyor
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #109 : Ocak 03, 2024, 16:55:04 »
Beyblade burst bitdi 7 sezonda amma türkiyede 1 sezondan bitdi bence 2 sezon en iyi sezon idi 2 sezon türkiyede yayınlansaydı iyi ilgi göre bilirdi hatırlıyorum final bölümü izliyende 2017 okuldan geldim öyle izledim vay bee zaman nə çabuk geçiyor
ilk 3 sezon açık ara en iyisiydi,kalanı için aynı şeyi pek söyleyemiz(mangaları hariç)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #110 : Haziran 11, 2024, 15:21:05 »
Burste yakışır bir final seriye tekrardan başlamak güzeldi ah Cartoon Networkte yayınlanırken 2017de her gün 4te tv den izlerdim ah eski günler...
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1152
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #111 : Bugün, 05:52:21 »
Tamamdıır. Böylece lanet olası Türkçe dublaj ile olan imtihanım sona eriyor. Maç da içerik olarak klasik bir final maçı havasındaydı. Ama maçın sonucu açısından, etkileri jenerasyonların ötesinden hissediliyor. Artık
Spoiler
baş karakter kazanacak mı kaybedecek mi bilmiyorsun. Garantisi yok çünkü bu maçtan itibaren kaybetmesinin emsali var.

Sezon da güzeldi. Dediğim gibi Bakuten ve Metal birer shonen olarak, Burst ise spor animesi olarak değerlendirilmeli. Ben ancak bunu idrak ettiğim anda bu animeyi takdir edebilmeye başladım. Ama zayıf kısımları da yok değil. Sezonun ortasında kesinlikle maçların derinliği azalıyor, ve bu boşluğu karakter gelişimi, Valkyrie'nin uyanışlarının hikayesi ve ilginç stadyumlar ile dolduruyoruz. Maçlara dair yaratıcılıklarını sezonun sonuna ve başına ayırdıkları bence anlaşılıyor. Bence sezon ortasındaki maçları da başta ve sonda olduğu gibi derinlikli yapabilseler daha iyi olurdu. Daha önce de dediğim gibi Burst bir menekşeymiş ve birçoğumuz güzelliğini görememişiz.

Tatmin edici ve sürükleyici bir sezon oldu. Bana sorarsanız Burst'ün orijinalde üç sezonluk temel bir hikaye olarak yazıldığı, ve satışlar devam ettikçe yeni karakterlerle DLC sezonların ekleneceği bir hikaye olarak yazıldığı belli oluyor. Valt'ın hikayesi de ilk iki sezonda tamamlanan bir döngü şeklinde. Birçok şey ikinci sezona kaldı yani. Hoşuma giden bir yaklaşım. Bakalım acaba Lui'ye karşı bi zafer elde edecek mi. Öyle bişey oluyo muydu hatırlamıyorum :D

Şimdi sezonun en iyi bulduğum maçlarını tekrar izleyip sıralayacağım. İzledikçe hangi bölümlerde olduklarıyla birlikte not almıştım.

En iyi maçlar:
1: Valt vs Wakiya (11-12)
2: Valt vs Shu (14-15)
3: Ken vs Ben (44)
4: Shu vs Wakiya (45)
5: Valt vs Lui (50-51)
6: Lui vs Shu (49)

Bu şekilde sıraladım ama ilk ikisi cidden farklı bir kulvarda. Artık sadece "önceki raunt +1" formülünün dışına çıkan bir maç görmeyi bekleyeceğim.

En iyi maçlar listesini temel alarak da, güzel maç sunma bakımından en iyi karakterler:
1: Valt
2: Shu
3: Wakiya
4: Lui

Ayrıca sanırım saldırı vs saldırı eşleşmeleri çok fazla entrikaya el vermiş olmuyor. Bu yüzden de saldırı vs savunma veya saldırı vs denge maçlarını daha çok beğenmiş olabilirim. Ama Burst'te çok güzel denge vs denge maçı sunma potansiyeli de var. Bakalım ilerde görecek miyim öyle bir şey.

Bir aydan biraz fazla sürede bitirmişim sezonu. Çok uzamadan seriyi bitirebileceğimdir.
  • 0
  • 0