Beyblade Fırlatıcısı

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
  • Arkamda bırakacağım tek gerçek PLA
Beyblade Fırlatıcısı
« : Kasım 08, 2017, 09:56:09 »
Arkadaşlar kolay gelsin bakuten beybladelere sahibim, yalnız fırlatıcılar eskiden olduğu gibi dayanıklı değil. Bana uzun zaman işimi görecek fırlatıcı lazım. Master kit ler uyum sağlıyor mu bakuten beybladelere yada bana önerebileceğiniz fırlatıcı var mı?
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Ynt: Beyblade Fırlatıcısı
« Yanıtla #1 : Kasım 08, 2017, 13:21:49 »
Belli bir süre kullandıktan sonra aşınabiliyor fırlatma şeridinin girdiği yerleri özellikle, yine de çok dayanıklılar, ben yıllardır neredeyse hiç tanık olmadım kırılan ya da bozulana 8) Bakuten Beyblade'lerine diğer serilerin fırlatıcıları uymuyor bu arada 8)
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #2 : Kasım 08, 2017, 13:24:48 »
Belli bir süre kullandıktan sonra aşınabiliyor fırlatma şeridinin girdiği yerleri özellikle, yine de çok dayanıklılar, ben yıllardır neredeyse hiç tanık olmadım kırılan ya da bozulana 8) Bakuten Beyblade'lerine diğer serilerin fırlatıcıları uymuyor bu arada 8)

Benim şansızlığım o zaman :( fırlatıcı ve motor ya fırlatıcı aşınıyor yada motorda dönüşü sağlayan parçalardan biri kırılıyor dün başıma geldiği gibi :( ekstra güçte uygulamıyorum nizami atıyorum nolacak bu bahtsızlık :D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #3 : Kasım 08, 2017, 13:31:26 »
Plastik Beybladelerin atıcıları maalesef dediğin gibi çok dayanıksız. Uygun atıcılar şunlar: orijinal veya sahte plastik Beyblade atıcısı ve Dracco Spin (bir çeşit topaç) atıcısı. Ayrıca Metal Fusion zamanı üretilen electronic Beybladelerin atıcıları da benziyor ama uyumlu olduğundan emin değilim:
Spoiler

Şeritlere gelirsek plastik ve metal şeritleri (HMS ve Light Launcher 2'ninki hariç) birbirleriyle aynı ama Burst'ün şeritlerini farklı yapmışlar.
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #4 : Kasım 08, 2017, 13:56:11 »
takao teşekkür ederim bilgi için, orjinalini bulmak sıkıntı şerit bi şekil bulunuyorda fırlatıcıyı bulmak güç
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5034
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #5 : Kasım 08, 2017, 16:40:46 »
takao teşekkür ederim bilgi için, orjinalini bulmak sıkıntı şerit bi şekil bulunuyorda fırlatıcıyı bulmak güç
3-5 tl lık beyblade al atıcıları işine yarar ama çakma olurlar
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #6 : Kasım 08, 2017, 16:50:52 »
3-5 tl lık beyblade al atıcıları işine yarar ama çakma olurlar
Benimkiler sanırım orjinallere oluyor. Aynıları çünkü ama çakma
  • 0