Site hakkında bilgi

Site hakkında bilgi
« : Eylül 25, 2017, 23:00:40 »
Sitenizin ismini internet gibi yerlerde cok duyup sitenize gelmistim, yakin zamanda hesap actim ama hala su beycoin gibi seylerin nasil oldugunu anlamadim.RedEyeShu adlı sayfadan biriyle çok konuşmamız oldu bana konu açıp soru sorabileceğimi söyledi site hakkinda bilgi verebilecekler cevap versin lutfen
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Site hakkında bilgi
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2017, 23:02:15 »
BeyPuan'ı soruyorsun sanırım. Buradan bilgi alabilirsin: http://forum.beybladetr.com/destek-ve-yardim/beypuan-nasil-kazanilir/
  • 0
  • 0

« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2017, 23:03:28 »
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2017, 23:04:28 »
Sitenizin ismini internet gibi yerlerde cok duyup sitenize gelmistim, yakin zamanda hesap actim ama hala su beycoin gibi seylerin nasil oldugunu anlamadim.RedEyeShu adlı sayfadan biriyle çok konuşmamız oldu bana konu açıp soru sorabileceğimi söyledi site hakkinda bilgi verebilecekler cevap versin lutfen
beycoinsi seni sevenler artırıyor iletilerde yazdığın yorum veya açtığın konu gibi şeyler toplanıyor her yarım saatte bir biri sana beycoinsi verebiliyor sende başkasına verebiliyosun mesela ben sana bitane verdim eğer siteye 9 10 TL bağış yaparsan hem özel üye oluyosun hemde 1000 beycoinsi geliyo
  • 0
  • 0

« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2017, 23:05:29 »
beycoinsi seni sevenler artırıyor iletilerde yazdığın yorum veya açtığın konu gibi şeyler toplanıyor her yarım saatte bir biri sana beycoinsi verebiliyor sende başkasına verebiliyosun mesela ben sana bitane verdim eğer siteye 9 10 TL bağış yaparsan hem özel üye oluyosun hemde 1000 beycoinsi geliyo
Sağ ol ömer
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2017, 23:14:30 »
Bir tane de ben verdim dostum 8) Hoş geldin foruma...
  • 0
  • 0