Haberler:
Biraz garip, amam güzel bi anıymış
İyide, ben değil mahallede beyblade turnuvası, şehirde beyblade oynayan adam bulamadım. Sen nasıl becerdin mahallede turnuva yapmayı? 😂
Sanırım şanslıyım çünkü bizim sınıfta 2 arkadaşımda bladçi.😂
Bende arkadaşlarımı bladçi yapıyorum ayrıca bladçi de arkadaşım..
bende bir anımı anlatıyım biz burstün yeni çıkıtğı zamanlarda bursaya gitmiştik her yıl gitmeye çalışırız bursaya orda bir arkadaşımın var çok severim kendisi yaşça benden büyük evinde yatıya kalmaya gittim onlar kalmamı istedi önceden de yatıya gitmiştim o arkadaşıma çakma metal beylerle oynuyoz işte bazıları animedeki beyler bazılarıysa üstünde pegasus logosu olan neye benzediği bilinmeyen beyler o büyük güçlü bey seçti ben ince bir tane seçtim pokemon isimleri veriyoz beyler charizard blastoise filan onunki maviydi benimki turuncu hep ben kazandım şansa leğende oynuyoz tabi o sonda bir fırlatı benim beye birkaç kez çarptı sonra leğenin içinden geçti mecaz anlamda değil gerçek anlamda leğeni kırıp içinden dışarı çıktı yatağın üstünde oynuyorduk yatakta yavaşladı
@Daichi de benim arkadaışımdır.@Emlakçı Oytun da yüzyüze buluştuğum dostumdur.@Kai Hiwatari de ağamızdır ve @Radek_Eren @ERTUĞRUL ve @Takao ise onlara yorum yok hayırlı ömürleri olsun var olsunlar unuttuklarım kızmasın ve bide Rantaro vardı :'(Bu arada gerçek bladçi benim onlar seni kandırmışlar sdgvıdshsgdsghjsı:D
ben okulda başarılı bi öğrenciyim bana 1. oldum diye rock leone aldılar onla oynadım oynadım kyoya gibi duvarı delmeye çalıştım kırıldı
Sahte miydi