anılarınızı anlatın

anılarınızı anlatın
« : Mayıs 04, 2020, 11:47:23 »
ben işte 6 veya 5 veya 4 yaşlarında metel fusion metal master ve fury varkan biz mahalle takımı kurardık ben 1. kişiydim bende 200 tane beyblade vardı hepsi farklı deildi bende birtane hileli vardı aşaya linki koyucam ordan ala bilirsiniz
abi benden enaz 10 yaş büyük bana dediki gel kapışalım beybladedine dedi ben tamam dedim çikardım hileliyi adam attı bende attım ben arkadan turboya basıyorum naasıl dönüyor ama uçucak sanki bi vurdum beyblade adamın beyi biraz kırıldı ben kazanmıştım beybladimi aldım kaçdım. ensonunda o gün gelmişti mahalleler arası beyblade turnuvası benim hileliyi sona saklıyıcaktım pili bitti arkadaşlarım beni çağrıyo ben gelmiyorum falan en sonunda geldim 1 maçta yenildim bizim ev 3 katlıydı en alt katına koştum ağlıyorum bi baktım büyükbabam orda hemen dedim ben yenildim falan odediki halada 1 şansın var yine dedi ben bir gaza geldim en iyi beyimi kaptım ben kazandım sonra arakdaşımda  sonra işte bizim 4. çocuğu çardım yine yendik sonm- maç karşımdaki beybladini kırdığım çocum bi sinirli bisirli  ben  tırstım ilkte yendim sonra o  yendi ensonda ben yendim ve karşı mahalle yi ezmiştik sanki rayuga yı yenmiş gibi hissetmişdim daha çok anımvar isterseniz anlatırım.

eklenti babam onu yurtdışından almıştı
  • 0
  • 0
8)

Shukurenai72

• *
  • Toplam İleti 415
  • BeyPuan 930
Ynt: anılarınızı anlatın
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2020, 12:00:52 »
Biraz garip, ama güzel bi anıymış :D
  • 0
  • 0

« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2020, 12:02:09 »
Biraz garip, amam güzel bi anıymış :D
ayn
  • 0
  • 0
8)

Shukurenai72

• *
  • Toplam İleti 415
  • BeyPuan 930
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2020, 12:05:15 »
İyide, ben değil mahallede beyblade turnuvası, şehirde beyblade oynayan adam bulamadım. Sen nasıl becerdin mahallede turnuva yapmayı? 😂
  • 0
  • 0

« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2020, 13:02:12 »
İyide, ben değil mahallede beyblade turnuvası, şehirde beyblade oynayan adam bulamadım. Sen nasıl becerdin mahallede turnuva yapmayı? 😂
bilmiyorum ama eskiden minika tv de yayınlanıyordu bakuganda öyle bizim bursa da herkez izliyordu şuan nerdeyse hiçkimse oyna mıyor
  • 0
  • 0
8)

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 329
  • BeyPuan 471
  • Orion Pax BC Takım Kaptanı
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2020, 13:09:11 »
Sanırım şanslıyım çünkü bizim sınıfta 2 arkadaşımda bladçi.😂
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5040
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2020, 21:15:08 »
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #7 : Mayıs 21, 2020, 21:26:59 »
Bende arkadaşlarımı bladçi yapıyorum :D ayrıca bladçi de arkadaşım..
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5040
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #8 : Mayıs 22, 2020, 00:44:11 »
Bende arkadaşlarımı bladçi yapıyorum :D ayrıca bladçi de arkadaşım..
@Daichi de benim arkadaışımdır.
@Emlakçı Oytun da yüzyüze buluştuğum dostumdur.
@Kai Hiwatari de ağamızdır ve @Radek_Eren
@ERTUĞRUL  ve @Takao ise onlara yorum yok hayırlı ömürleri olsun var olsunlar
unuttuklarım kızmasın
ve bide Rantaro vardı :'(
Bu arada gerçek bladçi benim onlar seni kandırmışlar sdgvıdshsgdsghjsı:D

• 0
  • 0

« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2020, 15:28:20 »
bende bir anımı anlatıyım biz burstün yeni çıkıtğı zamanlarda bursaya gitmiştik her yıl gitmeye çalışırız bursaya orda bir arkadaşımın var çok severim kendisi yaşça benden büyük evinde yatıya kalmaya gittim onlar kalmamı istedi önceden de yatıya gitmiştim o arkadaşıma çakma metal beylerle oynuyoz işte bazıları animedeki beyler bazılarıysa üstünde pegasus logosu olan neye benzediği bilinmeyen beyler o büyük güçlü bey seçti ben ince bir tane seçtim pokemon isimleri veriyoz beyler charizard blastoise filan onunki maviydi benimki turuncu hep ben kazandım şansa leğende oynuyoz tabi :D o sonda bir fırlatı benim beye birkaç kez çarptı sonra leğenin içinden geçti mecaz anlamda değil gerçek anlamda leğeni kırıp içinden dışarı çıktı yatağın üstünde oynuyorduk yatakta yavaşladı
  • 0
  • 0

Kajmer Faruk

• Toplam İleti 141
  • BeyPuan 49
  • Kükre Leone!
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2020, 17:28:18 »
bende bir anımı anlatıyım biz burstün yeni çıkıtğı zamanlarda bursaya gitmiştik her yıl gitmeye çalışırız bursaya orda bir arkadaşımın var çok severim kendisi yaşça benden büyük evinde yatıya kalmaya gittim onlar kalmamı istedi önceden de yatıya gitmiştim o arkadaşıma çakma metal beylerle oynuyoz işte bazıları animedeki beyler bazılarıysa üstünde pegasus logosu olan neye benzediği bilinmeyen beyler o büyük güçlü bey seçti ben ince bir tane seçtim pokemon isimleri veriyoz beyler charizard blastoise filan onunki maviydi benimki turuncu hep ben kazandım şansa leğende oynuyoz tabi :D o sonda bir fırlatı benim beye birkaç kez çarptı sonra leğenin içinden geçti mecaz anlamda değil gerçek anlamda leğeni kırıp içinden dışarı çıktı yatağın üstünde oynuyorduk yatakta yavaşladı
İşte gerçek bir beybladeci ruhu :D
  • 0
  • 0

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 329
  • BeyPuan 471
  • Orion Pax BC Takım Kaptanı
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2020, 14:25:07 »
@Daichi de benim arkadaışımdır.
@Emlakçı Oytun da yüzyüze buluştuğum dostumdur.
@Kai Hiwatari de ağamızdır ve @Radek_Eren
@ERTUĞRUL  ve @Takao ise onlara yorum yok hayırlı ömürleri olsun var olsunlar
unuttuklarım kızmasın
ve bide Rantaro vardı :'(Bu arada gerçek bladçi benim onlar seni kandırmışlar sdgvıdshsgdsghjsı:D
Rantaro'ya ne oldu. Bu arada en iyi arkadaşlarımdan birisi beyblade forum mensubuydu. Bir keresinde arkadaşımla gizlice sınıfta burst oyunarken (Arkadaşımınki Spryzen S2, benimki Horusoud H2) beni hep durdurarak yendi. Gaza gelip Valt'un 1.sezon son bölümde kullandığı fırlatmayı denedim. Ciddi ciddi Spryzen'in içinden geçtim. Ağırlık diskini dolabın altından çıkardık. (Arkadaşımın babası Spryzen'in kauçuk kısmını keserek çıkarmıştı.)
  • 0
  • 0

Hagane Gingka

• *
  • Toplam İleti 44
  • BeyPuan 14
  • Dragoon! Zafer Kasırgası!!!!
« Yanıtla #12 : Temmuz 14, 2020, 14:42:37 »
ben okulda başarılı bi öğrenciyim bana 1. oldum diye rock leone aldılar onla oynadım oynadım kyoya gibi duvarı delmeye çalıştım kırıldı  :-[ :-[ :-[
  • 0
  • 0
Bir beyblade hayranı

Kajmer Faruk

• Toplam İleti 141
  • BeyPuan 49
  • Kükre Leone!
« Yanıtla #13 : Temmuz 14, 2020, 15:30:30 »
ben okulda başarılı bi öğrenciyim bana 1. oldum diye rock leone aldılar onla oynadım oynadım kyoya gibi duvarı delmeye çalıştım kırıldı  :-[ :-[ :-[
Sahte miydi
  • 0
  • 0

Hagane Gingka

• *
  • Toplam İleti 44
  • BeyPuan 14
  • Dragoon! Zafer Kasırgası!!!!
« Yanıtla #14 : Temmuz 14, 2020, 15:35:53 »
Sahte miydi
o zaman anlamıyodum ama ne oldugunu bilmiyorum ama babama diyince metal nasıl kırılır demişti ama o zmn küçük oldugumdan dolayı öle şeyler yapıyodum eklenti: zaten sınıf annesi iyi bişey yapmış gibi davranıp aldık mı aldık mantıgındaydı. o yüzden sahte olma ihtimali %99.99
  • 0
  • 0
Bir beyblade hayranı