Haberler:
Bence tüm katılanları kısaca tanıtalım,fon müziği olarakta Japonca birşeyler koyalım,alırım 1 BeyPuanını Daichi
Verdim 1 puanını ancak tanıtmaktan kastın nedir? sadece gösterip geçelim mi? Japonca birşeyler derken örnek verir misin?
Arkaya kullanacağın müziği ve animasyonu yollarsan ben müziğe uyumlu yaparım.İyi karakterler 2sn falan teker teker gözükür sona doğru Burst serisindeki gibi Başrolün baş rakibi ile bir maçı olabilir tabi sende sevdiysen benim hoşuma gitmişti onun dışında kötü karakterler hep bir arada bi 6 7 sn gözükür sonra teker teker Beyblade ve Kutsal canavarları Beyblade müziği kullanacaksan illaki içinde Go Shoot veya Let it rip vardır tam o esnada başrolün Beyblade fırlatışı Sona doğru bir Türk bayrağı gözükebilir ve Uçan Paylaço Balığının göz kırpışı ilede biter. Onun dışında Başta Başrolün Beybladesini yakalayıp göz kırpması diğer karakterler 2sn den sonra tekrar gözükür Tabi ben tek bir kere gözükmek isterim tabi uygunsa onu animasyonu yapan yetenekli arkadaşımız Radek Eren ile konuşurum Başka şeyler aklıma gelirse yazarım... Ahh benimde Mangaya dönme zamanım geldi güzel bir şekilde konuya hakim olacak şeyler buldum bu yapacağın şeyleri sırası ile yazarım özelden beğenirsen eğer
Aslında animasyonu ben yapıyorum maçları radek yapıyor. Bu arada japonya serüvenini yapacağımız için başrol sen olmuyorsun
Onu biliyorum aslında konu hakkındada az cok bilgim var fakat fikrimi genişletmemi istersen yanındayım maskeli halimle gelecekmisim galiba o zaman skini atarım sana
Senaryoda valtroy baruto aoki diye birinin olduğunu sanmıyorum, Ama @Emlakçı Oytun ekleyebilir. Tabi kendide isterse.
Kendisi Valtdan bahsediyor,Japon adı o
Tabiki biliyorum, ancak senaryoda valt yok
Hmmm @Emlakçı Oytun eklesin o halde,yoksa Valt kendini tutamıycak