Beyblade X - Gelecek Ürünler

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 396
  • BeyPuan 2620
Beyblade X - Gelecek Ürünler
« : Eylül 26, 2024, 17:43:23 »
Geçenlerde Takara Tomy veya bir ortağından sızdığı iddia edilen bir görsel görmüştüm, paylaşma fırsatım olmadı. Görselde önümüzdeki 4 ay boyunca piyasaya sürecekleri ürünlerin bir listesi var. Ekimde çıkacak yeni stadyum ve Silver Wolf'un duyurulmasıyla gerçekliğini kanıtladı diyebiliriz.

Kasımda çıkacak olan UX-09 Start Dash set Samurai Saber olacak gibi görünüyor(kılıç şeklindeki atıcısından dolayı set adı farklı). Diğer BX Booster ve Modification Set hakkında bir bilgi yok. BX-38 Booster ne olacak merak ettim, son çıkacak olan BX ürünü olabilir.

Random Booster 5 de Aralık'ta çıkacak ve o da UX olacak yani Prize Beyblade'i UX serisinden.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1395
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Beyblade X - Gelecek Ürünler
« Yanıtla #1 : Eylül 26, 2024, 19:49:03 »
Modification set neymiş acaba?
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 396
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2024, 21:26:33 »
Modification set neymiş acaba?

Tahminim Metal Fight zamanında yaptıkları gibi bir şey olacağı. O zaman da farklı beybladelerin ve parçaların olduğu setler satmışlardı. L-Drago seti vardı bir tane, Duo Uranus'ün çıktığı başka bir set daha vardı vs. Muhtemelen içinde birkaç blade, ratchet ve bit olan bir set olur.
  • 1
  • 0

« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2024, 21:27:01 »
Parça güçlendirme seti de olabilir Geist Fafnir ve Z Achilles teki gibi.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 396
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2024, 02:44:42 »
Aralık ayında çıkacak olan Random Booster'da Cobalt Drake olacak muhtemelen ve Booster'ın kodu UX olduğu için de prize olmayacak.
  • 0
  • 0