Beyblade X Hasbro Ürünlerinin Türkiye’ye Gelme Durumu

Redline

• **
  • Toplam İleti 66
  • BeyPuan 88
Ynt: Beyblade X Hasbro Ürünlerinin Türkiye’ye Gelme Durumu
« Yanıtla #45 : Aralık 25, 2024, 09:49:17 »
Bana da çok saçma geliyor. Bunca yıl sonra ne alaka acaba? Spacetoon'da yayınlanacakmış sanırım. Şu ülkemize yeni gelecek olan Arap anime kanalı. Bence burda Beyblade'in sevildiğini bildikleri için böyle bir şey yapıyorlar. X'i CN kaptığına göre bari biz de Burst'ü yayınlayalım demiş olabilirler. Burst oyuncakları gelmeyecektir. Ne TT'de ne de Hasbro da öyle bir stok kalmamıştır. Sadece animeyi 1-2 sezon dublajlayıp bırakırlar bence.

İlla ürün gelecekse şunlardan isteriz ;D
Hasbro paket görünümlü Takara Tomy beybladeler ;D

https://youtu.be/ZRNl9QpFO5Y?si=qhbet_IoFddq-Axy
  • 0
  • 0

Kel_Drago

• **
  • Toplam İleti 69
  • BeyPuan 101
  • Ryuga Adamdır.
« Yanıtla #46 : Aralık 25, 2024, 16:12:26 »
Acaba Bakuten Ve Metal Gibi Bir Etki Yaratır Mı
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 395
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #47 : Aralık 25, 2024, 16:24:45 »
Acaba Bakuten Ve Metal Gibi Bir Etki Yaratır Mı

Zor  ;D Zaman değişti
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1567
  • BeyPuan 5868
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #48 : Aralık 25, 2024, 20:35:21 »
https://www.thegenzo.com/turkce-dublajli-animeler-geliyor-spacetoon-turkiye-pazarina-giris-yapiyor/

Burada Beyblade Burst Surge'nin geleceğinden bahsedilmiş. Yani Evolution'dan itibaren gelmeyebilir.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #49 : Aralık 26, 2024, 09:50:57 »
İlla ürün gelecekse şunlardan isteriz ;D
Hasbro paket görünümlü Takara Tomy beybladeler ;D

https://youtu.be/ZRNl9QpFO5Y?si=qhbet_IoFddq-Axy
https://www.thegenzo.com/turkce-dublajli-animeler-geliyor-spacetoon-turkiye-pazarina-giris-yapiyor/

Burada Beyblade Burst Surge'nin geleceğinden bahsedilmiş. Yani Evolution'dan itibaren gelmeyebilir.
Eğer Surgeden itibaren gelecekse onların Surge(Sparking) versiyonları çıkmadı diye biliyorum. Ama gelmeme ihtimalleri de oldukça yüksek.
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1567
  • BeyPuan 5868
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #50 : Aralık 26, 2024, 23:00:07 »
Eğer Surgeden itibaren gelecekse onların Surge(Sparking) versiyonları çıkmadı diye biliyorum. Ama gelmeme ihtimalleri de oldukça yüksek.
Oyuncağı beklemeyin zaten. Sadece anime gelir.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 395
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #51 : Aralık 29, 2024, 04:07:34 »
https://x.com/7toonss/status/1872317355763888165?s=19

Spacetoon'da da Beyblade X yayınlanacakmış. Acaba Burst yerine X mi olacak? Link attığım floodda Burst yok çünkü. Açıkçası bana mantıklı geldi. Bu saatten sonra Burst yayınlamaya başlamak saçma olur.

Burada yayınlanan X bölümleri Cartoon Network'ten ayrı mı olacak? Yoksa lisansları ortak mı?

Kafamda deli sorular...

Ekleme: Cartoon Network kapanma olayları/dedikoduları varmış, haberim yoktu. Ortalık karışık görünüşe göre  ;D
  • 0
  • 0

Kel_Drago

• **
  • Toplam İleti 69
  • BeyPuan 101
  • Ryuga Adamdır.
« Yanıtla #52 : Aralık 29, 2024, 08:20:36 »
https://x.com/7toonss/status/1872317355763888165?s=19

Spacetoon'da da Beyblade X yayınlanacakmış. Acaba Burst yerine X mi olacak? Link attığım floodda Burst yok çünkü. Açıkçası bana mantıklı geldi. Bu saatten sonra Burst yayınlamaya başlamak saçma olur.

Burada yayınlanan X bölümleri Cartoon Network'ten ayrı mı olacak? Yoksa lisansları ortak mı?

Kafamda deli sorular...

Ekleme: Cartoon Network kapanma olayları/dedikoduları varmış, haberim yoktu. Ortalık karışık görünüşe göre  ;D

Adam Zaten Aşağı Yazmış Burst Yerine X'i Cartoon Network'ten Farklı Bir Dublajla Yayınlayacaklarmış Ama Burst'ün De Yayın Hakları Onlarda Olduğu İçin İlerde Gelebilirmiş.Bildiğim Kadarıyla Bu Kanal Uydu Kanalı Değil O Yüzden Cartoon Network Varken Bence İşleri Zor Burst Çıkarsalar Dahayi Olurdu.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 395
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #53 : Aralık 29, 2024, 11:56:28 »
Adam Zaten Aşağı Yazmış Burst Yerine X'i Cartoon Network'ten Farklı Bir Dublajla Yayınlayacaklarmış Ama Burst'ün De Yayın Hakları Onlarda Olduğu İçin İlerde Gelebilirmiş.Bildiğim Kadarıyla Bu Kanal Uydu Kanalı Değil O Yüzden Cartoon Network Varken Bence İşleri Zor Burst Çıkarsalar Dahayi Olurdu.

Onu göremedim, nerede yazmış?

Bu kanal da uyduda yayın yapıyor bu arada.
  • 1
  • 0

Kel_Drago

• **
  • Toplam İleti 69
  • BeyPuan 101
  • Ryuga Adamdır.
« Yanıtla #54 : Aralık 29, 2024, 15:56:46 »
Onu göremedim, nerede yazmış?

Bu kanal da uyduda yayın yapıyor bu arada.

Biri Sormuş Ona Yazmış
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5240
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #55 : Aralık 29, 2024, 20:54:24 »
Daha önce aynı dizinin aynı anda iki farklı kanalda yayınlandığını görmedim. Hiç bir kanal da izlenme sayılarının bölüşülmesini istemez. Belki de Cartoon Network komple kapanacak ve Beyblade X sadece Spacetoon'da yayınlanacak.
  • 1
  • 0

Kel_Drago

• **
  • Toplam İleti 69
  • BeyPuan 101
  • Ryuga Adamdır.
« Yanıtla #56 : Aralık 31, 2024, 18:07:46 »
Daha önce aynı dizinin aynı anda iki farklı kanalda yayınlandığını görmedim. Hiç bir kanal da izlenme sayılarının bölüşülmesini istemez. Belki de Cartoon Network komple kapanacak ve Beyblade X sadece Spacetoon'da yayınlanacak.

Kapanmayı Düşünen Bir Kanal Neden Yeni Dizi Yayınlamaya Kalksın? Bence Spacetoon'un Burst Yayınlaması Onlar Adına Daha Avantajlı Olurdu
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 395
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #57 : Ocak 01, 2025, 14:54:20 »
Bu arada Cartoon Network bir TV markası olarak dünya çapında sonlandırılsa bile Türkiye'deki kanal kapanmaz, ismini değiştirir. Türkiye'deki kanalın sahibi Warner Bros değildir, lisans anlaşması altında markayı kullanıyordur diye düşünüyorum(CNN Türk, eski FOX TV gibi). FOX nasıl NOW olduysa, buradaki kanal da en fazla isim değiştirir bence.
  • 0
  • 0

Kel_Drago

• **
  • Toplam İleti 69
  • BeyPuan 101
  • Ryuga Adamdır.
« Yanıtla #58 : Ocak 11, 2025, 00:16:09 »
Hasbroya Yine Mail Attım Ama Dönmediler Daha
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 395
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #59 : Ocak 11, 2025, 00:32:37 »
Hasbroya Yine Mail Attım Ama Dönmediler Daha

Tam bunu yazmaya gelmiştim. Birkaç ay önce Hasbro Türkiye'nin mail adresine Beyblade X ürünleri gelecek mi diye sorduğum bir mail atmıştım ve hemen dönmüşlerdi, "Böyle bir durum söz konusu değil." demişlerdi.

Geçen hafta ise yine anime başlıyor getirecek misiniz diye sorduğum maili hem bana ilk dönüş yapan kişinin kişisel adresine hem de Hasbro'nun kurumsal adresine göndermiştim ama hala bir cevap yok.

Acaba bu bir işaret mi?  ;D
  • 2
  • 0