Bir Son Daha Yeni Bir Başlangıç

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Bir Son Daha Yeni Bir Başlangıç
« : Eylül 16, 2018, 21:11:16 »
Evet arkadaşlarım kardeşlerim abilerim ablalarım bir yaz tatilinin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız tahminimce sitenin aktifliği 15 tatile kadar bir tık düşecektir acısıyla tatlısıyla bir yazı daha yemiş bulunmaktayız ilkokula giden çocuklara lise sınavına girecek kardeşlerime üniversite sınavına girecek gençlere başarılar dilerim sıkı çalışın üniversiteye giden ve KPSS ye hazırlanan yaşıtlarıma abilerime ablalarıma da başarılar dilerim okulu bitirip tekrar okuyanlar öğrenciliği sakın bırakmayın çok güzel bir nimet okulu bitirip çalışanlara da kolay gelsin sitede var sanırım bir kaç kişi bu arada noktalama işareti kullanmadığım için umarım zorlanmazsınız okurken ve tahminimce yazım yanlışlarımı bana bildirecek dil uzmanlarımız da mevcuttur sözün özü sayısal eşit sözel dil okuyan herkese başarılar Allah kolaylık versin
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Ynt: Bir Son Daha Yeni Bir Başlangıç
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2018, 21:30:14 »
Bu yaz tatili çöp benim için. Okulda kafa dinlerim
Muhtemelen mezun olana kadar diğer tatiller de çöp olacak.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2018, 21:33:11 »
Bu yaz tatili çöp benim için. Okulda kafa dinlerim
Muhtemelen mezun olana kadar diğer tatiller de çöp olacak.
Neden çöptü anlat istersen dök içini
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2018, 21:42:01 »
Neden çöptü anlat istersen dök içini
Daha tatilin ilk gününden diyorlar "Üniversite sınavında ne yapacaksın, kazanamazsan ne yapacaksın?" Lisenin ilk 2 senesinde iyi bir performans gösterdim zaten biraksalar en azından ilk haftadan. Tüm yaz böyle oldu. 9 ay okulda olacağım için bunları duymamak sevindirici. Ayrıca sonbahar adamdır 8)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2018, 21:51:05 »
Daha tatilin ilk gününden diyorlar "Üniversite sınavında ne yapacaksın, kazanamazsan ne yapacaksın?" Lisenin ilk 2 senesinde iyi bir performans gösterdim zaten biraksalar en azından ilk haftadan. Tüm yaz böyle oldu. 9 ay okulda olacağım için bunları duymamak sevindirici. Ayrıca sonbahar adamdır 8)
Eminim çoğu kişi duymuştur o lafları
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
« Yanıtla #5 : Eylül 16, 2018, 22:09:43 »
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz  :)
Ben de mezun oldum, okulu pek sevmem ama keşke olmasaydım dedim. Herkes aynı sorunu yaşıyor galiba. Soranlardan ziyade akıl verenlerden çekiyorum. Hayırlısı olsun. KPSS'ye çalışacağım bir sene olacak. Arada bir girmeyi umuyorum, çünkü buradaki içtenliği seviyorum <3
Umarım güzel bir sene geçirirsiniz ve gönlünüzden geçen başarılara ulaşırsınız.  :)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #6 : Eylül 16, 2018, 22:50:43 »
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz  :)
Ben de mezun oldum, okulu pek sevmem ama keşke olmasaydım dedim. Herkes aynı sorunu yaşıyor galiba. Soranlardan ziyade akıl verenlerden çekiyorum. Hayırlısı olsun. KPSS'ye çalışacağım bir sene olacak. Arada bir girmeyi umuyorum, çünkü buradaki içtenliği seviyorum <3
Umarım güzel bir sene geçirirsiniz ve gönlünüzden geçen başarılara ulaşırsınız.  :)
Umarım sende güzel sene geçirirsin çoğu kişi buradaki içtenliği sevdiğini söylüyor genelde benimde hoşuma gidiyor buradaki dayanışmamız
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2018, 00:39:27 »
Yaşamı ertelemeyin dostlar! Üniversite sınavına 2 kez, ALES'e 2 kez, TOEFL'a 2 kez, YDS'ye 2 kez girdim. Bunların hiçbirine çalışmadım, bir sınav için insanın yaşamından ödün vermemesi gerekiyor bence dostlar. ALES'te sözelde 679. olmuştum yüksek lisansı sözelde okumak istediğim için, sayısalda 40.000'deydim ilk girdiğimde, 2.'de dil hedefliyordum ve dilde 5600.'ydüm. TOEFL'da 2 girişimde de 88 aldım. YDS'de birinde 30 (Fransızca'dan girmiştim, Erasmus başvurusu için sınav sonucu gerekiyordu, Fransızca bilmiyorum), 2.'de 77,5 aldım İngilizce'de. Sonuç olarak inanmak, çalışmak ve zinde olmak daha önemli bence sınav başarısı için. 8) Ben yine buralarda olacağım, forumda olmayacak arkadaşlar bana birçok yerden ulaşabilirler gerektiğinde. Emlakçı Oytun Mertol'dan sevgiler... 8)
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1233
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #8 : Eylül 17, 2018, 10:53:57 »
Malesef Durum Bende De Öyle :(
Bir Sonraki Yaz Tatilinin Başlarında Olacak Üniversiteye Geçiş Sınavı
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #9 : Eylül 17, 2018, 21:00:47 »
Yaşamı ertelemeyin dostlar! Üniversite sınavına 2 kez, ALES'e 2 kez, TOEFL'a 2 kez, YDS'ye 2 kez girdim. Bunların hiçbirine çalışmadım, bir sınav için insanın yaşamından ödün vermemesi gerekiyor bence dostlar. ALES'te sözelde 679. olmuştum yüksek lisansı sözelde okumak istediğim için, sayısalda 40.000'deydim ilk girdiğimde, 2.'de dil hedefliyordum ve dilde 5600.'ydüm. TOEFL'da 2 girişimde de 88 aldım. YDS'de birinde 30 (Fransızca'dan girmiştim, Erasmus başvurusu için sınav sonucu gerekiyordu, Fransızca bilmiyorum), 2.'de 77,5 aldım İngilizce'de. Sonuç olarak inanmak, çalışmak ve zinde olmak daha önemli bence sınav başarısı için. 8) Ben yine buralarda olacağım, forumda olmayacak arkadaşlar bana birçok yerden ulaşabilirler gerektiğinde. Emlakçı Oytun Mertol'dan sevgiler... 8)
Yazım yanlışlarıma değinmemişsin yada noktalama işaretlerime
Malesef Durum Bende De Öyle :(
Bir Sonraki Yaz Tatilinin Başlarında Olacak Üniversiteye Geçiş Sınavı
Sende iyi çalış bakarsın üniversiteyi Türkiyeye gelirsin 8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #10 : Eylül 18, 2018, 21:13:18 »
Yazım yanlışlarıma değinmemişsin ya da noktalama işaretlerime
Sen nerede yanlış olduğunu biliyorsan bir zahmet düzeltiver o yanlışları, eksik kalırsa bakarım ben. 8)
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1233
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #11 : Eylül 18, 2018, 23:23:42 »
Yazım yanlışlarıma değinmemişsin yada noktalama işaretlerimeSende iyi çalış bakarsın üniversiteyi Türkiyeye gelirsin 8)
Üniyi Türkiyeye Gelmek Çok Zorlar Hatta Yapamam Ama Türkiyeye Tatil İçin Gelmek İstemişimdir Hep :)
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1567
  • BeyPuan 5868
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #12 : Eylül 19, 2018, 00:34:27 »
Evet forumun aktifliği azalacaktır fakat sorun değil yapraklar ilkbaharda yeniden doğmak için dökülür.  8)
Geçen sene üniversite sınava hazırlandım.Her haliyle sancılı bir süreçti ama hayatta hep zorluklar olacaktır.Çok daha büyük zorluklar.Şimdi Kırıkkale Üniversite'sindeyim.Çok iyi bir üniversite değil ama ben her zaman üniversiteden ziyade kişisel gelişime inanırım.(İnşaat Mühendisliği)Ankara'da yaşıyorum.Kırıkkale çok yakın fakat git gel yaparsam en az günde 2.30-3 saatim yolda geçer onun için kyk yurdunda kalacağım.Mezuna kalmak da bir seçenekti ama dediğim gibi çok aşırı kötü bir üniversite kazanmadığın müddetçe ya da seneye Odtü-Hacettepe-Bilkent-İTÜ-Boğaziçi falan kazanmadığın sürece bence mezun kalmanın anlamı yok.Dil öğrenip,işini iyi öğrendikten sonra ve bilgiyi aç olduğun müddetçe açıkta kalacağımızı sanmıyorum.

Ayrıca ne ara bu kadar büyüdüm? diye de sormadan edemiyorum.Büyümek nedense acı veriyor bana.Keşke hep çocuk kalsaydım.Gerçi çocuklar da büyümek ister.Gelecek ne getirir bilinmez ama bana göre hayatımın en güzel dönemlerini çoktan yaşadım.Yani çocukluk ne bileyim abi mükemmeldi.Büyüdükçe sorumluluk almak gerekiyor.  :'( Gerçi şükretmek lazım benim durumum iyi.Ne hayatlar var.

Foruma veda konuşması gibi oldu ama bu bir veda falan değil.Çok büyük aksilik olmadığı ya da forum kapanmadığı sürece forumu tam anlamıyla bırakmam.(Tabi arada aktifliğimin düştüğü zamanlar olabilir.)Çünkü beyblade hayatımın en güzel döneminden kalan çok büyük bir değer benim için.

Ayrıca Oytun Mertol haklı.Gerçekten hayatı ertelememek gerek.Yarın ne getirir bilinmez.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #13 : Eylül 19, 2018, 18:11:20 »
Evet forumun aktifliği azalacaktır fakat sorun değil yapraklar ilkbaharda yeniden doğmak için dökülür.  8)
Geçen sene üniversite sınava hazırlandım.Her haliyle sancılı bir süreçti ama hayatta hep zorluklar olacaktır.Çok daha büyük zorluklar.Şimdi Kırıkkale Üniversite'sindeyim.Çok iyi bir üniversite değil ama ben her zaman üniversiteden ziyade kişisel gelişime inanırım.(İnşaat Mühendisliği)Ankara'da yaşıyorum.Kırıkkale çok yakın fakat git gel yaparsam en az günde 2.30-3 saatim yolda geçer onun için kyk yurdunda kalacağım.Mezuna kalmak da bir seçenekti ama dediğim gibi çok aşırı kötü bir üniversite kazanmadığın müddetçe ya da seneye Odtü-Hacettepe-Bilkent-İTÜ-Boğaziçi falan kazanmadığın sürece bence mezun kalmanın anlamı yok.Dil öğrenip,işini iyi öğrendikten sonra ve bilgiyi aç olduğun müddetçe açıkta kalacağımızı sanmıyorum.

Ayrıca ne ara bu kadar büyüdüm? diye de sormadan edemiyorum.Büyümek nedense acı veriyor bana.Keşke hep çocuk kalsaydım.Gerçi çocuklar da büyümek ister.Gelecek ne getirir bilinmez ama bana göre hayatımın en güzel dönemlerini çoktan yaşadım.Yani çocukluk ne bileyim abi mükemmeldi.Büyüdükçe sorumluluk almak gerekiyor.  :'( Gerçi şükretmek lazım benim durumum iyi.Ne hayatlar var.

Foruma veda konuşması gibi oldu ama bu bir veda falan değil.Çok büyük aksilik olmadığı ya da forum kapanmadığı sürece forumu tam anlamıyla bırakmam.(Tabi arada aktifliğimin düştüğü zamanlar olabilir.)Çünkü beyblade hayatımın en güzel döneminden kalan çok büyük bir değer benim için.

Ayrıca Oytun Mertol haklı.Gerçekten hayatı ertelememek gerek.Yarın ne getirir bilinmez.
Çocukluk bir başkaydı be ama halimize de şükür
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
« Yanıtla #14 : Eylül 19, 2018, 20:40:46 »
Çocukluk bir başkaydı be ama halimize de şükür
Okula başlamadan önceki çocukluk anılarımı ve 8.sınıf anılarımı özlüyorum. Zaman makinesi icat edilse keşke. O zamanlara geri dönmek istiyorum :(
  • 0
  • 0