Haberler:
Sezonlara girdigim zaman bakuten shotun 3 sezonuda hata veriyor
Bunu hata sayarmisiniz bilmiuorum amaBeyblade Forum - Bilgi MerkeziForum İstatistikleri31051 İleti 3380 Konu Gönderen: 2055 Üye. Son Üye: Ama yaaaSon İleti: "Ynt: Beyblade - Burst Ev..." ( Bugün, 00:51:13 )En son gönderilen iletileri göster[Daha fazla istatistik] Bu daha fazla istatistige tikladiginda en başta Beyblade Forum - İstatistik MerkeziGenel İstatistiklerToplam Üye:Çevrimiçi Kullanıcılar:En Çok Çevrimiçi:Bugün {Çeviriçi} Olanlar: Diye çikyor orada çeviriçi yalniş yazilmiş herkes bakabilir çevrim içi olmasi lazimNot:küçük hatalar hata degildir diye bişey gormedim
Arkadaşlar sitemiz elle hazırlandığı için bazı kot pantalon hataları olabiliyor. Onun için kusura bakmayın. Sitede gördüğü hatayı bize bildirenlere her hata için 1000 BeyPuan vereceğim. Bu hata herhangi bir hata olabilir misal 1+1=3 olursada.Örneğin bir linke tıkladığınızda sayfa açılmıyordur veya 10. bölüme tıkladığınızda 10. bölüm açılıyordur vb. NOT 1: Yönetim ekibindekilere Beydolar verilecektirNOT 2: Kazandığınız puanların toplamı 824'ü geçtiğinde o kişi Özel deve olacaktır.
Beydolar nedir İlk kez gördümNot: @Zalim imparator Aa sen değiştirmişsin
Ertugrul abi veya suleyman abi bu konuyada bir çozüm bulunmali alinti yapildiginda alinti yapilan kişinin mesajini degiştirebiliyoruz ve başka şeylerde çarpitilabilir. Misal ben ertugrul abinin en başta yazdigi şeyleri degiştirdim alinti yaptigimda Not: bu yuzden beni banlamayin sadece soyledimBaşka zaman alintilari degiştirmiyorum😁
O hata değil Yapabileceğimiz birşey yok.bu arada sen harikasin efso zalim.
siteden çıkış yapınca gözüm takıldı Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler bende baktım benim ismim yoktu oysaki hemen çıkmıştım değil 15 dakika 2 dakika bile geçmemişti ismim yazmıyordu bilmem hata olarak kabul edermisiniz
@Daichi Bence aktif üyeleri gösteriyor orası
Teşekkurler abime Bu arada gene bir hatami desem istekmi desem var Büyük hatalari duyuranlara 10 küçük hatalari misal harf yalnişini duyuranlara 1 puan diye eklenmesi daha iyi olur
son 15 (emin değilim dk dan ) gösteriyor
Ertugrul abi veya suleyman abi bu konuyada bir çozüm bulunmali alinti yapildiginda alinti yapilan kişinin mesajini degiştirebiliyoruz ve başka şeylerde çarpitilabilir. Misal ben ertugrul abinin en başta yazdigi şeyleri degiştirdim alinti yaptigimda Not: Lütfen beni banlayin sadece soyledimBaşka zamanlar da alintilari degiştiriyorum😁