Yeni Sohbet Sistemi

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 518
  • Saldır Tempo!!
Yeni Sohbet Sistemi
« : Temmuz 23, 2015, 16:16:34 »
Sitemizin sağ alt tarafına yeni chat sistemi gelmiştir. Artık istediğiniz kişiyle hemen sohbet edebilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun.
Not: Birine attığınız mesaj veya size gelen mesaj 5 gün sonra otomatik olarak silinir.
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1233
  • BeyPuan 282
Ynt: Yeni Sohbet Sistemi
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2015, 17:04:25 »
chat sisteminde yazı yazdığımız yerin sağ tarafına smile kutusu eklenirse çok güzel olur
  • 0
  • 0

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 518
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2018, 19:00:56 »
Mobil versiyonda biraz sıkıntı çıkaran Özel sohbet kutusunu düzelttim. Artık telefonu düzgün tutarken de sohbet edebileceksiniz. Düzenlemelerin görünebilmesi için Tarayıcınızın ön belleğini temizlemeniz gerekmekte.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2018, 02:42:13 »
Mobil versiyonda biraz sıkıntı çıkaran Özel sohbet kutusunu düzelttim. Artık telefonu düzgün tutarken de sohbet edebileceksiniz. Düzenlemelerin görünebilmesi için Tarayıcınızın ön belleğini temizlemeniz gerekmekte.
Ben de telefon dikken alıyorum mesajları, önce şaşırdım sonra çok sevindim 8) Umarım telefon dikken okumadığım konular bölümü de görünür ileride 8)
  • 0
  • 0

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 518
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2018, 01:42:33 »
Ben de telefon dikken alıyorum mesajları, önce şaşırdım sonra çok sevindim 8) Umarım telefon dikken okumadığım konular bölümü de görünür ileride 8)
Onu da düzeltmeyi düşünüyordum Oytun, şimdi düzelttim. Artık yandaki bloğu telefonunuzu dik tutarken sayfanın altında bulabilirsiniz.

Özel sohbet kutusu ile ilgili bir güncelleme daha yaptım. Daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim çok canımı sıkan bir olay vardı. Şöyle ki, özel sohbetin içinde arama yerine tıklayıp tam isim yazmaya başlayacakken bir bakıyorsunuz yazmıyor! Sonra tekrar tıklayıp yazıyorsunuz. Bazen ikinci tıklamada bile olmayıp sinir krizi geçirtebiliyordu. Ama artık böyle bir sorununuz olmayacak, bir dediğinizi ikiletmeyecek :)

Tüm bu değişiklikleri telefonunuzda görmek için "Tarayıcı verilerini temizleyin."

#yöneticiçalışıyor
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2018, 01:57:28 »
Onu da düzeltmeyi düşünüyordum Oytun, şimdi düzelttim. Artık yandaki bloğu telefonunuzu dik tutarken sayfanın altında bulabilirsiniz.

Özel sohbet kutusu ile ilgili bir güncelleme daha yaptım. Daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim çok canımı sıkan bir olay vardı. Şöyle ki, özel sohbetin içinde arama yerine tıklayıp tam isim yazmaya başlayacakken bir bakıyorsunuz yazmıyor! Sonra tekrar tıklayıp yazıyorsunuz. Bazen ikinci tıklamada bile olmayıp sinir krizi geçirtebiliyordu. Ama artık böyle bir sorununuz olmayacak, bir dediğinizi ikiletmeyecek :)

Tüm bu değişiklikleri telefonunuzda görmek için "Tarayıcı verilerini temizleyin."

#yöneticiçalışıyor
Helal olsun nediyim zaman ayırdığın için teşekkürler o sorun beni de uyuz ediyordu.

#yöneticiçalışıyor
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #6 : Ocak 16, 2018, 04:06:07 »

#yöneticiçalışıyor
Çok iyi olmuş dostum, video izlerken yan tutuyoruz telefonu; ancak bir şey okurken ya da yazarken dik olması daha rahat. Bu sıkıntıdan kurtardığın için bizi teşekkür ederim.

#yöneticiçalışıyor
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2018, 07:39:13 »
kesinlikle hatika olmuş yazı yazarken yandan klavye kullanması çok zordu  şu an formda bulduğum tek sıkıntıda düzelmiş oldu  teşekkürler

#yöneticiçalışıyor
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2018, 09:58:13 »

#yöneticiçalışıyor

Teşekkür ederiz Ertuğrul.

#yöneticiçalışıyor
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2018, 10:56:33 »
Mobilden  hiç girmiyorum ancak yinede emeğinize sağlık
#yöneticiçalışıyor
  • 0
  • 0

KayıpSpiral

« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2018, 11:39:38 »
Hep yaşadığım bir sorunda , tebrikler yönetim ekibi.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5243
  • BeyPuan 10861
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #11 : Ocak 16, 2018, 12:46:02 »

#yöneticiçalışıyor

Özellikle okunmamış konuları alta alman çok iyi olmuş. Teşekkürler.
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1233
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2018, 22:12:30 »
Uzun Zamandır Girmediğim İçin Alışmakta Zorluk Çekiyorum Ama Böylesi Daha Güzel. Teşekkürler
#yöneticiçalışıyor
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #13 : Ocak 18, 2018, 17:48:57 »
Ertuğrul bu arada telefonu dik tutarken birilerine +1 Beypuan verebilme özelliğini de etkin duruma getirebilir misin? 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2018, 17:51:49 »
Mobil uygulama direk siteye yönlendirdiği için her yenilik ordada aktif olacaktır
  • 0
  • 0