Avengers 4 Endgame Fragman

b2028

• *
  • Toplam İleti 1576
  • BeyPuan 5870
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Ynt: Avengers 4 Endgame Fragman
« Yanıtla #15 : Mart 15, 2019, 14:49:26 »
Spoiler
Thanos'a bak yav Nemesis gibi.Silmiş Evreni.  :D
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #16 : Mart 16, 2019, 17:20:50 »
Bence Cap. Marvel Thorun çekicini kaldırıp fırlattı yoksa Thor öyle demezdi :D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #17 : Nisan 02, 2019, 23:37:45 »
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #18 : Nisan 02, 2019, 23:43:33 »
Fragman güzel mayısta gidecem sinemaya.
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #19 : Nisan 03, 2019, 20:08:06 »
Spoilerle bile bu kadar heycanlandıysam filmi nasıl hissettirir tahmin edemiyorum   ama güzel bir marvel filmi olacak  tatmin ettirir diye düşünüyorum
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2019, 20:59:55 »
Biletler ön satışa çıktı. Arkadaşla aldık.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #21 : Nisan 04, 2019, 11:42:38 »
Burada yer var şimdilik sanırım film vizyona girince gidip alacağım yer  bulurum umarım
Fragmana gelirsek
Spoiler
Cap.America Iron Man ve Thor müthiş sanırım arkada Thanos var bakalım nasıl savaş olacak bence hala Cap.Marvelı filmde saklı tutuyorlar sadece gemi kullanıyor ve şu Thorla olan sahnesi şu kızın savaş sahneleri çetin olacaktır umarım Spiderman'ın filmi çıkacağı için döneceğini kesin biliyoruz ;D
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #22 : Nisan 09, 2019, 23:03:34 »
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #23 : Nisan 16, 2019, 22:55:53 »
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #24 : Nisan 17, 2019, 11:06:07 »
Sızdırılmış sahneleri izleyen var mı?
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #25 : Nisan 25, 2019, 18:47:47 »
Film efsaneydi. Şuana kadar izlediğim en iyi süper kahraman filmiydi. Özellikle 2. yarıda coştular. 2 kere de izleyiciler alkışladı. Daha önce böyle bir şey görmemiştir.
  • 0
  • 0

tanerow123

• *
  • Toplam İleti 209
  • BeyPuan 283
« Yanıtla #26 : Nisan 25, 2019, 19:02:30 »
Bir marvel fanı olarak kesinlikle infinity war'ın iki tık altındaydı bana göre.Mantık hatalarıyla doluydu.

Spoiler
*Captain Amerikanın kontratı bittiği için mesela çok ahmakça bir yöntemle seriye veda ettirmişler.
En azından Tony gibi adamı öldürün bari şerefiyle kahraman gibi ölsün.Gönül işleri uğruna arkadaşlarını sattı yani.
Bir daha sinematik evrende olmayacak şekle getirmişler.
*Ayrıca mjolniri kaldırması çok mantıklıydı tamam da yıldırım ne alaka?Yıldırım çaktırma gücü yok ki mjolnirin?
Thor yıldırım tanrısı olduğu için mjolnir onu kontrol etmesine vesile oluyordu.Captain Amerika neyin tanrısı da yıldırım şimşeği kontrol edebiliyor?Çok saçma.
*Sanırsam Thor Guardians of the Galaxy ile filmde oynacak bence çok iyi olur.Espiritüel yeteneği var.
*Captain Marvel açık ara en güçlü avengers idi.
*Çok çabuk oldu bittiye getirmişler gidip thanosu öldürme işini çok daha çetin bir savaş beklerdim mok yoluna gitmiş resmen.
*Clint'in ailesinin gözleri önünde yok olduğunu görmesini isterdim geçiştirilmiş resmen.Sürekli arkasındakiler yok oluyor gözünün önünde yok olma vs. yok yani.
*Hulk olmamış abi tam bir süzüğe benziyor.Eski Hulk çok daha güzel görünüyordu.
*Groot bir kez sahne aldı o kadar çok saçma daha fazla rol vermeleri lazımdı.
*Tüm kahramanları aynı sahnede görmek beni çok duygulandırdı resmen o kadar filmi bir araya getirmişler harika bir sahneydi.
*Fare olmasaydı kimse kurtulamayacaktı resmen bu rezalet bir sahneydi.

Tony adamsın...
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #27 : Nisan 25, 2019, 20:22:48 »
Yarın gideceğim umarım
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #28 : Nisan 25, 2019, 23:49:57 »
Bir marvel fanı olarak kesinlikle infinity war'ın iki tık altındaydı bana göre.Mantık hatalarıyla doluydu.

Spoiler
*Captain Amerikanın kontratı bittiği için mesela çok ahmakça bir yöntemle seriye veda ettirmişler.
En azından Tony gibi adamı öldürün bari şerefiyle kahraman gibi ölsün.Gönül işleri uğruna arkadaşlarını sattı yani.
Bir daha sinematik evrende olmayacak şekle getirmişler.
*Ayrıca mjolniri kaldırması çok mantıklıydı tamam da yıldırım ne alaka?Yıldırım çaktırma gücü yok ki mjolnirin?
Thor yıldırım tanrısı olduğu için mjolnir onu kontrol etmesine vesile oluyordu.Captain Amerika neyin tanrısı da yıldırım şimşeği kontrol edebiliyor?Çok saçma.
*Sanırsam Thor Guardians of the Galaxy ile filmde oynacak bence çok iyi olur.Espiritüel yeteneği var.
*Captain Marvel açık ara en güçlü avengers idi.
*Çok çabuk oldu bittiye getirmişler gidip thanosu öldürme işini çok daha çetin bir savaş beklerdim mok yoluna gitmiş resmen.
*Clint'in ailesinin gözleri önünde yok olduğunu görmesini isterdim geçiştirilmiş resmen.Sürekli arkasındakiler yok oluyor gözünün önünde yok olma vs. yok yani.
*Hulk olmamış abi tam bir süzüğe benziyor.Eski Hulk çok daha güzel görünüyordu.
*Groot bir kez sahne aldı o kadar çok saçma daha fazla rol vermeleri lazımdı.
*Tüm kahramanları aynı sahnede görmek beni çok duygulandırdı resmen o kadar filmi bir araya getirmişler harika bir sahneydi.
*Fare olmasaydı kimse kurtulamayacaktı resmen bu rezalet bir sahneydi.

Tony adamsın...

Bundaki savaş sahneleri Infinity War'a göre daha doyurucuydu bence. Filmde dram da, komedi de, aksiyon da vardı. Her açıdan tatmin etti beni :D

Spoiler
Mjöllnir'i kaldıran kişi Thor'un gücüne sahip oluyor. Mesela çizgi romanda Thor'un sevgilisi olan Jane Foster çekici kaldırıp Thor ismini kullanıyordu. Beta Ray Bill diye bir karakter var misal o da Thor'un çekicini kaldırıp güçlerine sahip oluyor.
  • 0
  • 0

tanerow123

• *
  • Toplam İleti 209
  • BeyPuan 283
« Yanıtla #29 : Nisan 26, 2019, 00:14:32 »
Bundaki savaş sahneleri Infinity War'a göre daha doyurucuydu bence. Filmde dram da, komedi de, aksiyon da vardı. Her açıdan tatmin etti beni :D

Spoiler
Mjöllnir'i kaldıran kişi Thor'un gücüne sahip oluyor. Mesela çizgi romanda Thor'un sevgilisi olan Jane Foster çekici kaldırıp Thor ismini kullanıyordu. Beta Ray Bill diye bir karakter var misal o da Thor'un çekicini kaldırıp güçlerine sahip oluyor.

Çizgi romanları hiç karıştırma bence dostum keza karıştırsak scarlet witchin en güçlü olması gerekir aralarında :D

Spoiler
O dediğin olay sinema evreninde Odin Thora ceza verip güçlerini elinden aldığında geçerliydi.Şuanda Thor kendi güçlerine sahip kişi zaten dolayısı ile Thorun yıldırım tanrısı olma durumu mjolnirden bağımsız stormbreakerda da kullanıyor yıldırımlarını mesela.Ya da avengers ultron filminde Vision ultrona karşı kullanmıştı mjolniri ve yıldırım çıkmamıştı.O dediğin olay Odin'in Thora olan cezasıydı sürekli değişen bir durum değil yani.

Hatırlarsan Odin Ragnarok filminde yıldırımların mjolnirden bağımsız olduğunu söylemişti Thora.Mjolnir sadece yıldırımları kontrol etmen için var sen çekiçlerin değil yıldırımların tanrısısın demişti son olarak."

İş mjolnirde bitseydi thorun yıldırım tanrısı olmasının bir anlamı kalmazdı :)
  • 0
  • 0