Black Panther Fragman

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
Ynt: Black Panther Fragman
« Yanıtla #15 : Ekim 17, 2017, 20:02:52 »
Sanırım Civil War'da görmüştüm Black Panther'i. Diğerleri kadar ilgi duyduğum bir kahraman değil ancak fragmanda Martin Freeman'ı gördüm ve filme ilgim arttı hmm  8)
Marvel her zaman sinemada tercihim olmuştur  :)
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
« Yanıtla #16 : Şubat 22, 2018, 20:31:18 »
Konuya 6 Temmuz'da çıkacak denmiş ancak 16 Şubat'ta vizyona girdi. Bugün izledim.
Black Panther'i ilk kez bu kadar yakından tanımış oldum ve gerçekten sevdim. Diğer Marvel filmleri gibi esprili bir dili yok, daha karamsar bir havası var. Aksiyon sahneleri fragmanda verilen kadar. Daha fazlasını görmek isterdim.  Martin Freeman'ın varlığı filme renk katmış, o olmasa sıkıcı bir hâl alabilirdi. Çok iyi diyemem ama Marvel evrenini sevenler için güzel. İzlemeyen çok şey kaybetmez bana göre.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #17 : Şubat 23, 2018, 13:50:29 »
Konuya 6 Temmuz'da çıkacak denmiş ancak 16 Şubat'ta vizyona girdi. Bugün izledim.
Black Panther'i ilk kez bu kadar yakından tanımış oldum ve gerçekten sevdim. Diğer Marvel filmleri gibi esprili bir dili yok, daha karamsar bir havası var. Aksiyon sahneleri fragmanda verilen kadar. Daha fazlasını görmek isterdim.  Martin Freeman'ın varlığı filme renk katmış, o olmasa sıkıcı bir hâl alabilirdi. Çok iyi diyemem ama Marvel evrenini sevenler için güzel. İzlemeyen çok şey kaybetmez bana göre.

Bazılarına göre de en iyi Marvel filmiymiş :D İzleyince göreceğim. Güzel midir bilemem ama MCU için çok önemli dendi. Malum Sonsuzluk Savaşı öncesi.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5207
  • BeyPuan 10858
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #18 : Şubat 23, 2018, 15:04:53 »
Bazılarına göre de en iyi Marvel filmiymiş :D İzleyince göreceğim. Güzel midir bilemem ama MCU için çok önemli dendi. Malum Sonsuzluk Savaşı öncesi.

O kadar da iyi değildi ama izlenir.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #19 : Şubat 23, 2018, 20:50:13 »
O kadar da iyi değildi ama izlenir.
Örümcek Adam'ı izledim son olarak. Ragnarok ve sonra da bunu izleyeceğim. Şimdiye dek MCU'da en beğendiğim 4 film sırasıyla: Thor 1, Thor 2, Örümcek Adam Eve Dönüş, Kaptan Amerika 2. MCU en sevdiğiniz film anketi var mı? Yoksa açabilirsiniz :D 8)
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2018, 20:56:04 »
Örümcek Adam'ı izledim son olarak. Ragnarok ve sonra da bunu izleyeceğim. Şimdiye dek MCU'da en beğendiğim 4 film sırasıyla: Thor 1, Thor 2, Örümcek Adam Eve Dönüş, Kaptan Amerika 2. MCU en sevdiğiniz film anketi var mı? Yoksa açabilirsiniz :D 8)

Aynen açılsın. Benim favori MCU filmim Kaptan Amerika: Kış Askeri. 8)
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5207
  • BeyPuan 10858
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #21 : Şubat 23, 2018, 22:39:24 »

Thor 1 ve 2 pek parlak filmler değildi :D Yine değişik beğenilerin var. Anketi Avengers Infinity War gelmeden açmam.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2018, 01:08:57 »
Thor 1 ve 2 pek parlak filmler değildi :D Yine değişik beğenilerin var. Anketi Avengers Infinity War gelmeden açmam.
Umarım başkası senden önce açmaz öyleyse. 8)
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5207
  • BeyPuan 10858
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #23 : Şubat 24, 2018, 01:09:45 »
Umarım başkası senden önce açmaz öyleyse. 8)

Açarsa sileriz sıkıntı değil :D
  • 0
  • 0