Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Fragman

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Fragman
« : Nisan 13, 2018, 18:21:12 »
Prof. Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore ve Efsanevi Hogwarts! 8)

Film 16 Kasım 2018'de vizyona giriyor.

• 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Ynt: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Fragman
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2018, 21:17:45 »
Keşke dumbledore rolünü jude law yerine başka biri yapsaydı.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2018, 21:28:11 »
Keşke dumbledore rolünü jude law yerine başka biri yapsaydı.

Sevdim ben aslında. Burun göz yapısı biraz andırıyor gibi. :D

• 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2018, 20:16:11 »
1:29'daki Johnny Depp mi bana mı öyle geliyor? 8)
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2018, 20:18:37 »
1:29'daki Johnny Depp mi bana mı öyle geliyor? 8)

Evet, Grindelwald'ı Johnny Depp canlandırıyor. 8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2018, 20:21:33 »
Evet, Grindelwald'ı Johnny Depp canlandırıyor. 8)
Buna sevindim. Fantastik filmlere yakışıyor bence Johnny. 8)
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2018, 20:23:47 »
Buna sevindim. Fantastik filmlere yakışıyor bence Johnny. 8)

Kesinlikle. Bir de Grindelwald Harry Potter evrenindeki en sevdiğim karakterlerden biri.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #7 : Nisan 15, 2018, 14:01:05 »
Kesinlikle. Bir de Grindelwald Harry Potter evrenindeki en sevdiğim karakterlerden biri.
zaten en güçlü 2. büyücü
1. filmde grindelwald var
Spoiler
ama sadece sonlarda gözüküyor başlarda adı geçiyor
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #8 : Nisan 15, 2018, 14:40:20 »
zaten en güçlü 2. büyücü
1. filmde grindelwald var
Spoiler
ama sadece sonlarda gözüküyor başlarda adı geçiyor

Aslında resmi bir sıralama yok ama kitapta gelmiş geçmiş en büyük karanlık büyücü olarak Voldemort geçiyor. İsmini anmaktan çoğu kişi korkuyor. Eski ordusunda büyücü ve cadı dışında her türlü yaratık ve canavar da varmış. Yeniden topluyor işte o orduyu. Baya büyük bir ordu. Grindelwald'ı pek tanımıyorum, Voldemort kadar büyük bir etki yaratmadı ama yaratsa kitapta derlerdi. İlk filmi de henüz izlemedim ama kitapta bahsi geçer yakında. Geçti zaten de detaylı olarak henüz değinilmedi. Voldemort ölmemek için herşeyi yaptı hortkuluklara falan böldü ruhunu, onu da her kara büyücü yapamaz, gençken de çok zeki bir öğrenciymiş. Okulun en iyisiymiş. Dersleri Harry hatta Hermioneden bile çok daha iyi denebilir. :D Toplamadığı ödül yoktu neredeyse. Ama gelmiş geçmiş en büyük büyücü Dumbledore bence. Voldemort benim için 2.planda.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #9 : Nisan 15, 2018, 15:13:50 »
Aslında resmi bir sıralama yok ama kitapta gelmiş geçmiş en büyük karanlık büyücü olarak Voldemort geçiyor. İsmini anmaktan çoğu kişi korkuyor. Eski ordusunda büyücü ve cadı dışında her türlü yaratık ve canavar da varmış. Yeniden topluyor işte o orduyu. Baya büyük bir ordu. Grindelwald'ı pek tanımıyorum, Voldemort kadar büyük bir etki yaratmadı ama yaratsa kitapta derlerdi. İlk filmi de henüz izlemedim ama kitapta bahsi geçer yakında. Geçti zaten de detaylı olarak henüz değinilmedi. Voldemort ölmemek için herşeyi yaptı hortkuluklara falan böldü ruhunu, onu da her kara büyücü yapamaz, gençken de çok zeki bir öğrenciymiş. Okulun en iyisiymiş. Dersleri Harry hatta Hermioneden bile çok daha iyi denebilir. :D Toplamadığı ödül yoktu neredeyse. Ama gelmiş geçmiş en büyük büyücü Dumbledore bence. Voldemort benim için 2.planda.
güçlülüğe bakılırsa en güçlü büyücü dumbledore, mürver asa grindelwaldda iken onu yenerek mürver asanın sahibi olmuş, grindelwald aşırı güçlü bir büyücü ve 2. filmde bu anlatılıyormuş zaten, eğer 1. filmi izlerseniz ne kadar kötü bir büyücü olduğunu anlarsınız grindelwaldın, kitapda fantastik canavarlarla ilgili çok önemli hiçbirşey yok geçmişte anlatılan
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #10 : Nisan 15, 2018, 20:30:46 »
güçlülüğe bakılırsa en güçlü büyücü dumbledore, mürver asa grindelwaldda iken onu yenerek mürver asanın sahibi olmuş, grindelwald aşırı güçlü bir büyücü ve 2. filmde bu anlatılıyormuş zaten, eğer 1. filmi izlerseniz ne kadar kötü bir büyücü olduğunu anlarsınız grindelwaldın, kitapda fantastik canavarlarla ilgili çok önemli hiçbirşey yok geçmişte anlatılan

Fantastik Canavarları kast etmedim. Onun da kitabı vardı 42 sayfaydı, okumaya gerek yok bence. Fantastik Canavarlar 1.sınıfların ders kitabıydı Hogwartsa ama üzerinde durulmadı, parantez içinde de Newt Scamander yazıyordu. Bulursam atarım bir ara resmini ama şuan kitap bende değil. Grindelwald hakkında bilgiler vardır ama kitaplarda. Dumbledore'un arkadaşıydı sonuçta, hem Dumbledore ona aşıktı üzerinde durmuşlardır. :D Voldemort filmde onu görmeye gitmişti yanlış hatırlamıyorsam, kitapta o sahne varsa detaylı diyaloglar da vardır yüksek ihtimalle. Mesala bugün 4.kitapta Riddle Evi bölümündeki kısımlar filmde kısaydı ama orada geçen diyaloglar uzundu kitapta biraz. Frank Bryce'ın ölümü de daha değişikti. Bütün bölümler öyle genelde zaten, sadece örnek vereyim dedim. Fantastik Canavarların ilk filmini de bu gece izlerim.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #11 : Nisan 16, 2018, 20:25:52 »
Fantastik Canavarlar 1.sınıfların ders kitabıydı Hogwartsa ama üzerinde durulmadı, parantez içinde de Newt Scamander yazıyordu. Bulursam atarım bir ara resmini ama şuan kitap bende değil. Grindelwald hakkında bilgiler vardır ama kitaplarda. Dumbledore'un arkadaşıydı sonuçta, hem Dumbledore ona aşıktı üzerinde durmuşlardır. :D Voldemort filmde onu görmeye gitmişti yanlış hatırlamıyorsam,
Gördüm o kitabı. Hatta çapulcu haritasına dikkatli bakarsak şu snapein yakaladığı sahnede newt scamander dumbledore'un ofisine giriyordu, Grindelwalda gelirsek, voldemort mürver asanın yerini öğrenmek için onun yanına azkabana gidiyor.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #12 : Temmuz 22, 2018, 16:16:41 »
Yeni fragman geldi.

• 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #13 : Temmuz 22, 2018, 20:53:00 »
Kesinlike gideceğimden emin olduğum tek film, birde real 3D demişler ancak 3D filmler türkçe dublaj olmuyor, size hangisine gitmek mantıklı?
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #14 : Temmuz 22, 2018, 21:20:07 »
2. fragman
  • 0
  • 0