Haberler:
Keşke dumbledore rolünü jude law yerine başka biri yapsaydı.
1:29'daki Johnny Depp mi bana mı öyle geliyor?
Evet, Grindelwald'ı Johnny Depp canlandırıyor.
Buna sevindim. Fantastik filmlere yakışıyor bence Johnny.
Kesinlikle. Bir de Grindelwald Harry Potter evrenindeki en sevdiğim karakterlerden biri.
zaten en güçlü 2. büyücü1. filmde grindelwald var Spoilerama sadece sonlarda gözüküyor başlarda adı geçiyor
Aslında resmi bir sıralama yok ama kitapta gelmiş geçmiş en büyük karanlık büyücü olarak Voldemort geçiyor. İsmini anmaktan çoğu kişi korkuyor. Eski ordusunda büyücü ve cadı dışında her türlü yaratık ve canavar da varmış. Yeniden topluyor işte o orduyu. Baya büyük bir ordu. Grindelwald'ı pek tanımıyorum, Voldemort kadar büyük bir etki yaratmadı ama yaratsa kitapta derlerdi. İlk filmi de henüz izlemedim ama kitapta bahsi geçer yakında. Geçti zaten de detaylı olarak henüz değinilmedi. Voldemort ölmemek için herşeyi yaptı hortkuluklara falan böldü ruhunu, onu da her kara büyücü yapamaz, gençken de çok zeki bir öğrenciymiş. Okulun en iyisiymiş. Dersleri Harry hatta Hermioneden bile çok daha iyi denebilir. Toplamadığı ödül yoktu neredeyse. Ama gelmiş geçmiş en büyük büyücü Dumbledore bence. Voldemort benim için 2.planda.
güçlülüğe bakılırsa en güçlü büyücü dumbledore, mürver asa grindelwaldda iken onu yenerek mürver asanın sahibi olmuş, grindelwald aşırı güçlü bir büyücü ve 2. filmde bu anlatılıyormuş zaten, eğer 1. filmi izlerseniz ne kadar kötü bir büyücü olduğunu anlarsınız grindelwaldın, kitapda fantastik canavarlarla ilgili çok önemli hiçbirşey yok geçmişte anlatılan
Fantastik Canavarlar 1.sınıfların ders kitabıydı Hogwartsa ama üzerinde durulmadı, parantez içinde de Newt Scamander yazıyordu. Bulursam atarım bir ara resmini ama şuan kitap bende değil. Grindelwald hakkında bilgiler vardır ama kitaplarda. Dumbledore'un arkadaşıydı sonuçta, hem Dumbledore ona aşıktı üzerinde durmuşlardır. Voldemort filmde onu görmeye gitmişti yanlış hatırlamıyorsam,