Haberler:
Zack Snyder kızının inthar etmesi nedeniyle Justice League filminin yönetmenliğini bıraktı! Filmi Joss Whedon tamamlayacak!Zack Snyder'in yaptığı açıklama; “Aslında bunların hiçbirini kamuyla paylaşmayacaktım. Ancak ayrılışım hakkında hikayeler uydurulacağını biliyordum. İşin doğrusu, bunları umursama eşiğini çoktan geçtim. Hayranlar film hakkında endişe duyacaklar, biliyorum ama benim endişe etmem gereken yedi çocuğum var. Bu bir film. Harika bir film, ama sadece bir film. Diğer her şeyin yanında, bu çok sönük kalıyor artık.”Fakat kızı 2 ay önce intihar ettiği için filmlerden uzaklaşma kararı aldı. Mart ayında intihar etti neden mi şimdi duyuruldu bu haber sebebi şu; Aile içinde kalmasını istediği için kamuoyuna açıklanmamış. Fakat şimdi filmi bıraktığından dolayı saçma saçma spekülasyonlar çıkacağı için bu olayı açıklamak zorunda kalmış. Kendisi haklı da bunun için yargilayamayiz.Hepsi alıntıdır.
Film zaten çekildi ana hatlarıyla , sadece birkaç yan sahne kalmıştı onların çekimini yapmayacak
Şimdi kim koyacak detayı Zack Baba
Nereden buluyorsun bunları "Kim basacak karanlığı şimdi" kısmı iyiydi.
Baş düşman Steppenwolf.
Bunların tasoları var bende. Demek filmi de çıktı