Haberler:
Tamam uzatmıyorlar ama bu da çok kısa olmuş Mevsim başına bir bölüm gibi.
3 ayda 1 bölüm mü
Her sezonu 3-4 bölüm, sezonu da yıl içerisine dağıtıyorlar. 2-3 yılda da bir yeni sezon geliyor. Ya neyse izlemediğiniz için eleştiriyorsunuz şimdi. Diğer dizilere benzemiyor bunun senaryoları
Aslında tam eleştirme değilde soru sorma diyelim peki 1 bölümü ortalama kaç dakika oluyor Sherlock ilgimi çekiyor aslında
Normalde yabancı diziler 43 dk falan olur bilemedin 50 dakika ama Sherlock özel bir dizi ve her bölümün filmden farksız olduğu için 1 Saat 20 Dakika falan genelde.
Belki seneye başlarım 13 bölümmüş zaten çabuk biter
Benim de son 2 bölümüm kaldı. Gece son sezona geçtim güzel başladı sezon. Diziye Ocak yada Şubat ayında başlamıtşım fakat yoğun olduğum için pek izleyemedim, başka diziler de vardı benim. Dediğim gibi bana göre dünyanın en güzel dizisidir
Son bölümü de izledim bitti... ağlayarak izledim ben şahsen. Bir kez daha Dünya'nın en harika dizisi olduğunu anladım. Tüm oyunculara, senartistlere emeği geçen herkese teşekkürler...
Çok övüyordunuz diziyi. Tamamen bittimi yoksa sezon final falanmı? Hiç izlemem ama duymuştum Sherlock holmes'i