True Detective 1x01 - Kötümserlik Felsefesi (Türkçe Altyazılı)

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Ben katılıyorum gerçekçiliğin karamsarlık olduğuna. Çoğu insan gerçekçi olduğunu iddia ederek hedef koymaz, birçok şeyi ulaşılmaz görür, kabuğunu kırmaz. Aslında onlar karamsardır, en büyük mutlulukları da birilerinin başarısız olduğunu, düşlerine ulaşamadıklarını gördüklerinde; "Ben demiştim" demektir  >:(
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
Philip Dick'in on numara bir sözü vardır; "Gerçeklik, ona inanmayı bıraktığında yok olmaz." Bu söz hayat felsefemdir diyebilirim. Bir şeyi görmezden gelmek o şeyin varlığını ortadan kaldırmaz. Gerçekçi insanların biraz karamsar oldukları doğrudur. Kendilerini daima duygusal olarak kötü durumlara hazırlamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bence gerçekçi olmak iyidir, çünkü olayları kabullenmeyi kolaylaştırır.

Bu arada muhabbet çok hoşuma gitti, bu diziyi not edeyim; belki ileride ders çalışmama gerek olmayan yıllar gelirse izlerim falan  :)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Philip Dick'in on numara bir sözü vardır; "Gerçeklik, ona inanmayı bıraktığında yok olmaz." Bu söz hayat felsefemdir diyebilirim. Bir şeyi görmezden gelmek o şeyin varlığını ortadan kaldırmaz. Gerçekçi insanların biraz karamsar oldukları doğrudur. Kendilerini daima duygusal olarak kötü durumlara hazırlamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bence gerçekçi olmak iyidir, çünkü olayları kabullenmeyi kolaylaştırır.

Bu arada muhabbet çok hoşuma gitti, bu diziyi not edeyim; belki ileride ders çalışmama gerek olmayan yıllar gelirse izlerim falan  :)

Güzel sözmüş. Her zaman iki ihtimali de düşünmek lazım. Aklıma havada olduklarını fark edene kadar düşmeyen Looney Tunes karakterleri geldi :D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966

Çok güzel muhabbetler var da forumda paylaşmam uygun olmayabilir. Zaman, Tanrı, ölüm ve din hakkında da konuşmaları falan var.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Felsefeden hiç anlamam :-[
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
Rustin karakterini canlandıran Matthew McConaughey de cidden çok büyük, usta oyuncu.

• 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
Gerçekte bu iki adam akrabamı ???
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
Gerçekte bu iki adam akrabamı ???

Yok değiller ama ünlü yıldızlar, genelde hep filmlerde oynarlar. Dizide oynamalarına şaşırdım. Zaten bu dizinin 9.0 puan almasında bu ikisinin efsane oyunculuğu da büyük önem taşıyor.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
Yok değiller ama ünlü yıldızlar, genelde hep filmlerde oynarlar. Dizide oynamalarına şaşırdım. Zaten bu dizinin 9.0 puan almasında bu ikisinin efsane oyunculuğu da büyük önem taşıyor.
Biraz yüzlerini benzettimde neyse önemli değil
aynen benim sevdiğim bir oyuncunuun oynadığı filmde IMDb puanını yüksek veririm
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
Biraz yüzlerini benzettimde neyse önemli değil
aynen benim sevdiğim bir oyuncunuun oynadığı filmde IMDb puanını yüksek veririm

Rusin Cohle cidden Kai'nin gerçek insan versiyonu gibi. Soğukkanlı, suskun, cool, sakin, çok zeki (Zaten Dedektif :D), ciddi. Dizi çift zamanlı 1995-2014 yılları arasında gidip geliyor, arada 2002 yılını falan da göstermişti.

• 0
  • 0