Haberler:
SpoilerTakao resmen elaleme ayıp olmasın diye kazandı. Rei çok daha üst düzey maç yapmıştı Kai ile.Diğer karakterler her sezon yeni bir saldırı geliştirirken Takao hep aynı şeyi yapıyor. İyi ki bir kasırgası var
Kasırgasını geliştiriyor o da Şahsen bu maç Rei ve Kai maçından çok daha şiddetliydi.
Bu maç güzeldi elbette ancak daha çok Kai ile Takao arasındaki bir şey gibiydi. Bir ne bilmiyorum, ifade edemiyorum siz anlayın Rei ile olan maç ise sezonun en iyi "Beyblade" maçıydı bence.Takao'yu cidden seviyorum, ancak SpoilerKai bütün maçlarda Takao'dan kat kat iyi oynayıp ona yenilince garip oldu. İlk sezonda final oyunundan önce Kai Takao'yu çalıştırmıştı. (Rusya'da siyah dranzer olayından sonra) Kısaca Takao'nun gücü ile maç sonuçları paralel değil. Benim fikrim tabi
Rei ile olan maç ise sezonun en iyi "Beyblade" maçıydı bence.
SpoilerBrooklyn maçını unuttun mu
Kai'nin kendini gösterdiği her maç ayrı güzel ancak Rei ile birlikte maç yapması benim duygularıma daha çok hitap ediyor. SpoilerV-Force'da Salima gelmediğinde Rei'nin yanına gidip dostça sorular sorması hoşuma gitmişti. Burada mesele sadece maç değil nedense her zaman ikisinin kanka olmasını istedim. Kai'den sonra takımda en çok Rei'yi severim. Çok güzel giyiniyor
Kai'nin kendini gösterdiği her maç ayrı güzel ancak Rei ile birlikte maç yapması benim duygularıma daha çok hitap ediyor. SpoilerV-Force'da Salima gelmediğinde Rei'nin yanına gidip dostça sorular sorması hoşuma gitmişti. Burada mesele sadece maç değil nedense her zaman ikisinin kanka olmasını istedim. Kai'den sonra takımda en çok Rei'yi severim. Çok güzel giyiniyor Ancak duyguları bir kenara atarsak haklısın kesinlikle
Bunca yıldır anlatamadığımı anlatmışsın ama ufak bir fark far ben Kai ve Rei arasında ayrım yapamıyorum bu yüzden gif ve avatarımn da ikisi var gifi kendim yapmıştım
Evet yakışıyor sana