Haberler:
Sonunda bitirdim ben de SpoilerBrooklyn Takao maçını kim kazandı göstermediler. Bu durumda Brooklyn'i bir tek Kai yenebilmiş oluyor
Bence Takao yenmiştir. Bu arada özel üye olmuşsun, hayırlı olsun.
Aslında maça başlıyorlar hatta kutsal canavarları ortaya çıkıyor Spoilerdemek ki yeni Dranzer yaptırmış.
Sağ ol Daichi, sana da öneririm. 10 TL vererek sürekli Beypuan toplamayla uğraşmıyorsun. Hem de yaşam boyu üyelik, yıllık değil
Animede de Dranzer MS parçalanıyor muydu?
SpoilerAnimede de Dranzer MS parçalanıyor muydu?
aynen parçalanıyordu bu sayede MF e geçiyor diye biliyorum en sondada karşı karşıya gelince ikisindede MF olması lazım
Mangada diyecektin sanırım. Mangada Brooklyn diye bir karakter olmadığından parçalandığı maç da olmuyor.
Mangada Brooklyn yokmu?
yok
Bana göndermeydi sanırım Sonuçta bir resim özel üyelik o kadar önemli değil yani. Ben puanları özel üyelik için toplamadım yarışmalara dostlarımla vakit geçirmek,eğlenmek için girdim kazanınca oradan geldi haliyle ama rütbeyi parayla alamazsın ileti kasman gerek Zaten bu özel üyelik de yeni çıktı ben 2015'den beri buradayım eğer o yıldan beri bunun için puan topladığımı ima ediyorsan yanılıyorsun ben öylesine topluyorum
Yooo gönderme yapmamıştım, Daichi de özel üye olsun, kulübe katılsın diye demiştim. Alıngan olmuşsunuz Kai Hocam
Sonunda bitirdim bunu da